- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 13
- 29
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Merak etme o kızlar hödük sevgiline meraklı değil, sevgilin onlara meraklıSorun insanların giyimi değil kimseye düşman da değilim beni ilgi etmiyorlar
Öyle birisi olduğunu düşünmüyorum eski iliskilerimden tecrübeliyim açıkçası yanlışa göz yummuyorumevet abartı aslında. ama ben şahsen bu instagram'da beğendiği kızlara dm'den yürüyen tipleri aklı başında ve güvenilir bulmuyorum. bir de sizin giyiminize falan karışıyordu bu tip. sanki buna gelene kadar daha başka sorunlar var
güven probleminiz varsa dm kutularına olta sallayıp ne çıkarsa bahtıma diyen tiplerle birlikte olmayın derim.
Arayışta olduğu bir duruma rastlamadım özgüven kaynaklı değil bence geçmişte aldatıldım sanırım ondan kaynaklanıyor yorumunuza teşekkür ederimMerhabalar,
Kıskançlık aslında özgüven kaynaklı bir sorundur. Bu konuyu çok araştırdım. Benim de eşime karşı ciddi kıskançlık yaptığım zamanlar olmuştu. Çok şükür şimdi azaldı.
Gözünüz sürekli sosyal medyasında ise ve bundan çok huzursuzluk duyuyorsanız artık size zarar vermeye başlamıştır. Eşlerimizin, sevgililerimizin gözünü bağlayamayız. Elbet sosyal medyada ve dışarıda dikkat çekici insanlarla karşılacaklar. Onları kontrol edemeyiz. Ancak bu konularda sürekli bir merak ve arayış içinde olursa o zaman sıkıntılı bir durum olur… Böyle bir şey olursa bunu da hissedersiniz.
Yaşadığımız hayat çok kıymetli. Kıskançlıklarla ilişkinize ve kendinize de zarar vermeyin
Sizin bu dekolte mini etekle imtihanınız nedir be konu sahibi? Bknz
Konu sahibi bi açılıp saçılsa valla rahatlayacak özgüveni yerine gelecekSizin bu dekolte mini etekle imtihanınız nedir be konu sahibi? Bknz
Ben kapalı değilim kiKonu sahibi bi açılıp saçılsa valla rahatlayacak özgüveni yerine gelecek
Bi aksam mini giy güzelce hafif dekolte ver cık arkadaşlarınla bak nasıl iyi gelecekBen kapalı değilim ki
#MiniteklikızlariçinadaletSizin bu dekolte mini etekle imtihanınız nedir be konu sahibi? Bknz
Bence de adalet. İstediği şeyleri sırf sevgilisi istemiyor diye yapamıyor, üstelik hak da veriyordu. Böyle gözü kalır işte.#Miniteklikızlariçinadalet
Gözümün kaldığı falan yok kendi kafanızda kuruyorsunuzBence de adalet. İstediği şeyleri sırf sevgilisi istemiyor diye yapamıyor, üstelik hak da veriyordu. Böyle gözü kalır işte.
evet çok abartmışsınız. Adam ne yapsın liseden tanıdığı sınıf arkadaşının instagram fotoları dekolteliyse. Çok dekolte foton vardı kız arkadaşım rahatsız olur bu yüzden sizi unfollow ediyorum demek dünyanın en cringe sözü herhalde.8 aylık bir ilişkimiz var. Ben çok kıskanç biriyim mesela instagraminda dekolteli fazla açık giyinen kızlar var ancak bu kişiler zamanında üniversitesinden lisesinden insanlar fakat çok rahatsızlık duyuyorum sizce bu durum abartı mi daha önce aramızda geçmişti bu konu ancak onlar zamanında sınıf arkadaşımdı demişti ben de ustelemedim
Vallaha kıskanclık olur ama sen bellı edersen kemdını bulunmaz kumaş zanneder. Ve öle yaparsan senı cepte görüp ıstedıgı gıbı davranır. Eğer sızı yoran şeyler yapıosa boşverın8 aylık bir ilişkimiz var. Ben çok kıskanç biriyim mesela instagraminda dekolteli fazla açık giyinen kızlar var ancak bu kişiler zamanında üniversitesinden lisesinden insanlar fakat çok rahatsızlık duyuyorum sizce bu durum abartı mi daha önce aramızda geçmişti bu konu ancak onlar zamanında sınıf arkadaşımdı demişti ben de ustelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?