Sevgiliyken bütün parasını ailesine veren erkek evlenince değişir mi?

Gelecek karanlıkkkk!! Okurken bile içime fenalık bastı. Görümcenin musluğu kısılacak evlenince, sana düşman olacak, kayınvalide kayınpeder 1 alıyosa şimdi evlenince 5 isteyecek. Hep diyorum yine diyeceğim durumu kötü bile olsa evladını çok afedersin yolmaya çalışan ana babaya gram saygım yok. Ev kredisi ödetmek ne araba aldırmak ne sen nasıl düştün böyle insanların ortasına

Askeri değil asgari ücret diğer dediklerinize katılıyorum

Suan bile herkes kendi ailesine bakmiyor kiz kardesine babasi bakmasi lazm abisi değil durum simdiykrn bile boyleyken evlenince degismez

Bunlar kendine baktırmaya çocuk yapıyor şekerim

Ayy benimde oglum var ama hersey onun icin. Birde erkek kardesim var evli annem evdeki erzaklari bile taşiyor kiracı diye. Bende receller tarhana ev makarnasi sürekli taşıyorum. annemle üç kuruş arttırsak cebine sokuyoruz ev parası biriktirsin diye.

Ben de aileden cevreden böyle gördüm. İnsan evladı için bi şey yapıyorsa bunu karşılık bekleyerek yapmaz. Evladın ailesine karsı okuttu diye büyüttü diye maddi borcu yoktur. Çok kalitesiz muhabbetler bunlar, yok bize para yollayacaksın yok mecbursun. Aile olmak böyle bi şey değil. Sevgisiz büyümenin sonucu işte

Bu tarz yaşayan bazı erkekler ileride yine ailesine sacma Ya devam edip siz müdahale ettiğinizde size kızabilirler
Kısacası böyle gelmiş böyle gider
Katlanırım derseniz buyrun evlenin

Bu soruyu neden direkt erkek arkadaşına sormuyorsun? Bana kalırsa devam eder siz evlenince birden kardeşin okulu bitmeyeceğine göre masraflarda devam eder

Bence evlenince de para vermeye devam edecek.... Ne olsa bu mal mülk bize kalacak bahanesiyle

Bence direk konuşun herşey apaçık ona göre devam edin .O kadar yardım etmiş eşiniz bir tane evi de versin ne olacak 3 tane ev diyorsunuz maddi durumları iyi diyorsunuz .Kardeşini artık babasının okutması lazım .3 bin lira ne demek aylık.Hadi 300-400 harçlık neyse de .Eşinizi kullanmaya devam ederler böyle giderse .Siz artık aile olacaksınız .Tamam zor durumda olurlar yardım edilir de bu dedikleriniz çok fazla .

Terbiyesiz paragözler..
Sonra da hastalandıklarında bakmak zorunda hissettirirler. Yaşlandıklarında duygu sömürüsü yaparlar

Yahu tamam senin değil de insan olan evden oğluna ya oğluna vermez mi ? Girme bu aileye çok üzülürsün çook

Tam anlamıyla cözemedik. Onun ve ailesinin bulunduğu şehre gidicem şimdi orda çalışıyor. Sonrasını inanın bilmiyorum

Sizin olayınız patlar net.

Tam anlamıyla çözebildiğiniz hiçbir şey yok ki teknik olarak. Maden hareketli sektördür, çat diye farklı bir şehre geçse sizi kendi ailesiyle bırakmak isteyeceğine kalıbımı basarım. (Ki yine söylüyorum, sürekli şantiyede yaşamak zorunda değil. Yıllardır her akşam yemeğine eşimle oturuyoruz çok şükür)

Kardeşe yardım etmek başka, tüm masraflarını sırtlayıp kendi çocuğu gibi bakımını üstlenmek başka. Evlenince asla değişeceğine inanmıyorum, ne yani müstakbel kp her ay çıkarıp 3000 mi yollayacakmış kızına? Hiç sanmam. Eşinize vermişler gazı, kendine evin finansörü rolünü almış devam ediyor.

"Aile kavramını dibine kadar yaşamak" ne demek? Çok yere gider o cümle, çok başınızı ağrıtır ki sadece maddiyat açısından konuşmuyorum. O cümle korkuturdu beni.

Belli ki değer veriyorsunuz, böyle konuştuğum için üzgünüm fakat sizden olmaz. Uğraşıp, taviz verip oldurursanız da pişman olursunuz.

Sana karşı sorumluluklarını hayatında heveslenip belki bir kez yapmak istediğin şeyeleri annesinin yüklüğü babasının arabası kız kardeşinin okul taksidine tercih eden bir adam değişir mi sence? Şu an içinde bulunduğunuz süreç de erkeklerin kızı kaçırmamak için her şeye tamam canım dedikleri bir süreç üstelik. Evlenince bunu 1000 ile çarp çünkü bazı erkeklerdeki nikahı bastım tapusu bende kafasıyla iyice arka planlara atılacaksın. Olmaz bundan canım ayrıca sen kimseye bakmak zorunda değilsin.Madem evlenen yaşa geldin önce kendi ayaklarının üstünde durup insanlardan önce kendini düşünerek geleceğine yön ver. Sonra canın ister karşına da düzgün biri çıkarsa evlenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…