• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyken çok beğenmek aşırı heyecan duymak mı lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben sorguluyorum işte.. ona sölemek de istemem üzülür şimdi en iyisi pek yakınlasmadan bakayım duruma..
ben aşkın sevginin zamanla ve emekle oluştuğuna inanlardanim.ilk baslarda beğeni olur hoslanti olur emek verdikce kiymetlenir iliskiniz.tanıdıkça vakit gecirdikce degerlenir karsinizdaki..neden yillar sonra ayrilan insanlar ben cok emek verdim diye üzülüyor?kendi verdigimiz emekleri seviyoruz bir yerde oda daha vazgecilmez kiliyor karsidakini.yani zaman sadece zaman.bitmesi gerekiyorsada biter illaki aşık olacaksınız diye birsey yok.biraz zaman taniyin kendinize ve karsinizdakine.hersey gönlünüzce olsun..

ilk o cok gergindi şapşal ya demiştim :KK70: bide patavatsızca bişe demişti gıcık olmustum ama ayrılırken fiziksel bi cekim duymustum.. sonra da ayrılırken duydum hep o cekimi .. aman ya ilk sevgilimde cok asıktım ne oldu bıraktı beni kendini begenmiş aptal
Canım hakkında hayırlısı olsun he dermisin ilk gün ki gibi aşıkmısın diye evet diyemem zamanla aşk azalıyor sevgi ve saygı alıyor yerini ama ben yine de arkasındayım ilk elektrik çok mühim :D ben bedensel hem ruhsal olarak ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back