sevgiliyken - evliyken - nisanliyken / baskasina ASIK olsaniz

Görmeden nasıl aşık oluyorlar,aşk kokularla ilgili yakından görmekle ilgili,duygu işi,internet üzerinden olmaz ki,olsa olsa heyecandır,ama yan yana gelirler severler onu bilemem..İki tarafında eşi ilgisiz davranmış,heyecan bitmiş,eşlerini sevmiyorlar alışkanlık ve saygı kalmış tahminim,hani bir akrabanıızı,tanıdığınızı seversiniz ya öyle bir sevgi aralarındaki..Yeni heyecan bulmuşlar,iyi anlaşıyor gibi görünseler de heves olabilir,pire için yorgan yakmaları doğru değil..

kendıne guvenmeyen ewlenmesın,nısanlanmasın hatta sevgılı bıle edınmesın.ne demek baskasına asık olmak ya...nasıl bır mıdedır...hıc tahammul bıle edemem allah yazdıysa bozsun...kısılık bozuklugu bana gore...

int. ask nekdar gercek ci olur gorusuldugunde veya nereye kadar surer onu bilemiycem kimsede bilemez ben aslinda bu konuyu acarken
boyle gordugunuz arkadasiniz veya herhangi birisi gibisinden acmistimda int.tanisilmis bisi bence cok kotu

Allah hiç kimsenin başına vermesin.. Bi kere başıma geldi.. Çok zor bi durum..

beni istemesine çeyrek kala başkasına aşık oldum ve 4 yıl boyunca beni el üstünde tutuan üzerime titreyen sevgilime hiç acımadım, tüm yalvarmalarına ramen ayrıldım. sonra ne mi oldu asık oldugum kişiyle arkadaşlık etmeye basladım beni tam iki yıl süründürdü şimdi onunlada görüşmüyorum. ama ondan ayrıldıktan sonra hayatımda ne varsa terse gitmeye başaldı, aklınıza gelebılecek hersey, buyuk kayıplar verdım. tam anlamıyla ah aldım, bu lenet gitmiyor üzerimden. tavsiye etmiyorum, pişmanım...

Sevgilim varken başkasına aşık oldum evet,sonra ayrıldık,o kişi ile çıktım,ama uzun sürmedi,ben o kişiye aşık olana kadar erkek arkadaşıma aşık olduğumu sanıyordum,aşk ve sevgi arasındaki farkı öğrendim ve ikisi de olmadan yürümüyor,aşksız olmuyor kiii sevgi olursa da yürüyor işte

eğer ilişkiniz bitiş noktasındaysa otomatık olarak başka birine yönelıyorsunuz dıye dusunuyorum.
dört dörtlük ilişkisi olupta başkasına aşık olan yoktur bence bir şeyler eksıktır ilişkide baskasına aşık olunuyorsa...

Çok doğru demişsin hürremcim..

Son düzenleme:
Allah hiç kimsenin başına vermesin.. Bi kere başıma geldi.. Çok zor bi durum..

canımm yasayan bılır anlar dedıklerı budur.. mıdem kaldırmıyo lafları dogrudur elbet.. ama ınsan basına gelmeden anlayamaz.. oyle harıcten gazel okumak kolaymıs en yakınımının basına gelınce anladım bunu. o yuzden asla asla demıyorum.. net askına gelınce.. ben esımle nette tanıstım dokunmadan koklamadan 6 7 ay sevgılı oldum sımdı evlıyım 4 yıldır bı de oglum var.. aska ınanırım ben ask ılla dokunmak deıldır bence.. bazen hıc gormeden de asık olabılırsın.. kı bunların durumu cok farklı.. adam da kuzen de eslerıne mınnet duyuyolar sevıyolar... cok zorluklar yasamıs 2 taraf da.. ama gonul işte aşık olmaktan da kendılerını alamıyolar.. kız resmen agladı hıckıra hıckıra.. içimi onla dolduruyorum ben esıme bunu nasıl yapıyorum dıye ama asıgım dıyo.. hatta esım baskasını sevsın terketsın benı yeterki ben onun olayım dıyo oofffff ne karısık durum

kanıbozuk......

hele çocuğu varken... internet üzernden.. oh ne güzl be.. nerde tanşmış acaba o adamla internet üzerinden... varmı böyle birşey. aranıyormuş demekki...

hele çocuğu varken... internet üzernden.. oh ne güzl be.. nerde tanşmış acaba o adamla internet üzerinden... varmı böyle birşey. aranıyormuş demekki...

durumun tuhaflıgının farkındayım arkadasımm ama ne kanıbozuk var ortada nede aranan bır kadın.. ınsan basına geleceklerı onceden kestıremez.. tabıkı chat sayfalarından deıl.. mynet oyun portalı var bılenkazanır bılıyosan eger ordn tanısmıslar ustelık de baslarda kımse kımsenın evlı oldugunu bılmıyomus.. basıt bı konusmadan kaynaklanmıs bu aşk.. evlı olduklarını ogrendıklerındeyse zaten aşık olmuşlar coktn ve sımdı kopamıyolar.. anlamak bu kadar mı zor?.. yapılan bı yanlıs var evet ben de uyardım cok kez bırak dıye.. her seferınde bıraktı ama yapamadılar yıne bı konusmanın ortasında gozyasları ıcınde buldular kendılerını.. yanı bana anlatılan bu ne derece bı ask var ortada bılmıyorum.. ama yanlıs evet bende bu gorusteyım.. durup dururken kımseye kanıbozuk yada aranıyo dıyemeyecek kadar da empatı kurabılıyorum cok sukur..

o siteye bende giriyorum hanmfendi... mesaj almıyorum kimseylede kesnlkle sohbet etmiyorm.. oyun bölümündeysem oyunumu oynar çıkarım... konuşmak istemeyen konuşmaz. ne işim var benm elin adamlarıyla... aşk aşk aşk diyolr madem ne güzl bırksın çocuklarını kaçsn... yada yok bunu yapmaya vicdanı elvermiyorsa kocasını internet üzerinden elin adamlarıyla aldatsın başka adamları arzulasın ve kanı bozuk değil adı da aşık olsn... kusurabkmayın aynı fikirde değilim...

bana göre de çok ters Allah şaşırtmasın ne denirki başka. ama özellikle evliyken aldatan insanları anlamak mümkün değil.

Evli ya da nişanlı olsam ne tepki veririm bilmiyorum.Ama aldattığım sevgililerim oldu.Yanlış bir şey biliyorum.Elimde değildi ama insanız çünkü irademiz zayıf olabiliyor.Ama aldattığım insanlara bunu dürüstlükle de itiraf ettim o şekilde bitirdim.Ben çok kararsız bir insanım ondan kaynaklanıyor.

haklısın evet hak verıyorum.. kımseyı onaylamıyorum da böyle bısey ıcın ama katı da yaklasamıyorum ne yazık ki.. her ınsanın basına gelebılır dıye dusunuyorum.. her onune gelenle sohbet etmıyodur tabıkı ama olacakla olecege de maalesef kı engel olunmuyo.. dılerım o da karsısındakı ınsanda dogruyu gorur de hatanın neresınden donulse kar olacagını anlarlar..

katı yaklaşamamanızı anlıyorum ortada sevdiğiniz bir kuzeniniz var çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…