evli, nişanlı, ilişkisi olan bir kadın internette tanıştığı evli, nişanlı, ilişkisi olan adama neden aşık olur?
Adam çok anlayışlıdır.
Kibardır.
İltifat eder.
Saatlerce online olmanı bekler.
yakışıklıdır, bakımlıdır
Sanki büyü gibi kendine çekmek için ustaca hareket eder.
(çok afedersiniz ama) osurmaz, geğirmez, balgam çıkarmaz
uyumaz..
İnsan üstü bir varlıktır çünkü (!)
Küfür etmez
Sinirlenmez
Şiddet uygulamaz.
ve adam hayatındaki zavallı kadını sürekli kötüler "kendine bakmıyor, yemek yapmıyor, benimle yatmıyor, kilo aldı, güzel değil, heyecan bitti"
ve kadın da saf saf o adama inanır. Yıllarını verdiği hayatında olan erkeğe bu "şerefsizliği" yapar. (aynı durumun aldatan erkek içinde geçerli olduğunu düşünüyorum)
internetteki adamla fingirdemek için geçirdiğiniz vakti eşinizle geçirseniz, onunla görüşmeye hazırlanır gibi eşinize hazırlansanız hayatınıza sihirli değnek değmiş gibi olacaktır inanın bana.
İnternette tanıştığınız adamın belki de bir yandan sizinle yazışırken, diğer yandan da başkasıyla yazışmadığını nerden bileceksiniz?? Gözünüzü açın, ve bu düşmandan daha tehlikeli internette tanıştığınız adama biran evvel yol verin.
Bu duruma düşmedim ve düşmem de inşallah.
Böyle bir meyliniz de varsa tedavi etmeye çalışın lütfen.
Yabancı adamları facebook vb... ortamlarda arkadaş olarak eklemeyin. Fotoğraflarınızı internet ortamına taşımamaya çalışın. Online oyunlara mümkünse erkek nickiyle girin. Veya kendi nickinizle girmek zorundaysanız sohbete kapalı olun.
Sözüm evli, nişanlı veya sevgilisi olan bayanlaradır.