sevgiliyken - evliyken - nisanliyken / baskasina ASIK olsaniz

5 yıldır evimde net var kocası tarafından aldatılmış yani psikolojisi çok berbat olan bir kadınım şu an evliliğim hiç yolunda değil ama nedense kendime netten bir aşık bulmadım çünkü öyle bir arayış içinde değilim.Allah kimseyi o derece şaşırtmasın erkeklere güven olmaz kuzenin çok yanlış yapıyor 15 lik ergen kızlar gibi hareket edip hayatını karartmasın.emin ol şu an çok aşık olduğunu sandığı adamla evlense 2 gün sonra şu an yaşadığı aşk büyüsü bozulacak gerçek dünyaya dönecektir döndüğünde de çok pişman olacaktır

kendının evlı oldugunuda mı bılmıyormus??? cok tuhaf...arkadaslar dogru soylemıs masum hıcbır yanları yok.mantıga burunmenın anlamı da yok...

evli ya da nişanlı değilim çok enpati yapamıyorum bu konuda...ama eşlerini her iki tarafta artık sevmiyosa...ya da anlaşamadığını düşünüyosa her iki tarafta medeni bir şekilde ayrılıp öyle birlikte olmaları daha mantıklı..çocuk varmış bir de galiba çocuk işi bozuyo..ya insan çocukları için her şeye katlanıyo her türlü fedakarlığı yapıyo...ama çocuklarda bir gün büyüyüp başkalarıyla evlenicek ve hayat arkadaşınla başbaşa kalıcaksın...
burda asıl önemli olan kuzeniniz duygularından eminmi..karşı tarafta aynı şekilde duygularından eminmi ve onu ortada bırakmayacağı ne malum erkek milleti bu sonradan ben yapamam deyip döneklikte yaparsa kuzeniniz boşandığıyla kalır..

yani önce karar vermesi lazım başkasına aşık olsada olmasada ben kocamı boşamak istiyomuyum diye kalbine vijdanına sorsun...artık bu devirde kimse kimseyi çekmiyo....

ben böyle düşünüyorum açıkçası...annemle babam çok kavga ederlerdi hep boşanmanın eşiğinden döndüler bizlerin hatrına iyimi oldu bilmiyorum sonuçta annemin seçtiği adamı bizde çekmek zorunda kalıyoruz..onun her türlü deliliğini idare etmek zorundayız...bu da zor yani...ama kocası dünyalar iyisi bi insandır onu çok seviyodur her türlü fedakarlığı yapıyodur o zaman durup biraz daha düşünmesi lazım..

evlılıgımde mutlu deılsem vede ustune asık olmussam karsımdakı ınsana ıhanet etmez ve ayrılırdım..ama eger evlılıgımde mutluysam bır anlık gafletle baskası gırmısse aklıma kendımı bu duygudan kurtarmaya calısırdım kesınlıkle...ama kotu bır durum basıma gelsın ıstemem..

benım bi arkadasımın annesi (evli 2cocuk sahıbı bu kadın ) boyle bi durumu vardı.. kadın ne esınden vazgecıyor maddi acıdan buyuk ıhtımal nede sevgılısınden..böle gizli saklı bulusmlar filan ne bılım heycan macera vs yasamak hoslarına mı gıdıyor nedir 48 yasından sonra!

sevgililikte,nısanlık gibi dosnusu kolay sekıldeyse bence karsı tarafı hiç beklentıye sokmadan ayrılıp gonul kıme kaydıysa o kısıye yonlenılmeli..ancak evlilik gibi gerı donusu bıraz daha zor gibi durumda evliliğini gozden gecırıp ya ayrılacak,yada eger ayrılmaya nıyetı yoksa veya eşi tarafından evlilikleri zorla yurutuluyorsa yanı esın bosanmaya nıyetı yoksa kadının gonlu kıme kaydıysa unutacak nıhayetınde evlilik gibi kutsal bi tabudan bahsedıyoruz.. gonlu kayan kısı her aklına geldıgınde ''evli''oldugunuda hatırlaması gerekli ki kendi kendine bi umut baglamasın..karsı taraf eger bılıyorsa o tarafıda umitlendirmesin..

Aynen canım ben aldatılmadım çok şükür ama zor bir evlilik yaşıyorum. üstelik eşimi reha muhtar,beni çağla şikel olarak düşünün :) Kimse yakıştırmıyor,eşimle el ele bile dolaşsak birçok erkek başını çevirip bakıyor. fakat hal böyleyken bile eşimin bana güveni sonsuz. kavgalarımızda ondan boşanmayı düşünüyorum,hatta intihar etmeyi bile düşünüyorum ama aldatmayı asla! aklımın ucundan bile geçmiyor ki ben boşansam bile birdaha asla evlenmeyi düşünmüyorum. Birinden ne hayır gördüm ki ikincisinden ne görcem :) Canım oğlumla geçinir gideriz

ben bunu yaptım.
Beğeniyordum sadece onu.
Sonra sabahlara kadar sanal ortamda muhabbetler.
Onun da aklını karıştırmalar.
Şimdi kendimi sorguluyorum,ben ne yaptım ne yapıyorum ne yapmak istiyorum diye.
Ama cevap yok...

evli, nişanlı, ilişkisi olan bir kadın internette tanıştığı evli, nişanlı, ilişkisi olan adama neden aşık olur?

Adam çok anlayışlıdır.
Kibardır.
İltifat eder.
Saatlerce online olmanı bekler.
yakışıklıdır, bakımlıdır
Sanki büyü gibi kendine çekmek için ustaca hareket eder.
(çok afedersiniz ama) osurmaz, geğirmez, balgam çıkarmaz
uyumaz..
İnsan üstü bir varlıktır çünkü (!)
Küfür etmez
Sinirlenmez
Şiddet uygulamaz.
ve adam hayatındaki zavallı kadını sürekli kötüler "kendine bakmıyor, yemek yapmıyor, benimle yatmıyor, kilo aldı, güzel değil, heyecan bitti"
ve kadın da saf saf o adama inanır. Yıllarını verdiği hayatında olan erkeğe bu "şerefsizliği" yapar. (aynı durumun aldatan erkek içinde geçerli olduğunu düşünüyorum)

internetteki adamla fingirdemek için geçirdiğiniz vakti eşinizle geçirseniz, onunla görüşmeye hazırlanır gibi eşinize hazırlansanız hayatınıza sihirli değnek değmiş gibi olacaktır inanın bana.

İnternette tanıştığınız adamın belki de bir yandan sizinle yazışırken, diğer yandan da başkasıyla yazışmadığını nerden bileceksiniz?? Gözünüzü açın, ve bu düşmandan daha tehlikeli internette tanıştığınız adama biran evvel yol verin.

Bu duruma düşmedim ve düşmem de inşallah.

Böyle bir meyliniz de varsa tedavi etmeye çalışın lütfen.

Yabancı adamları facebook vb... ortamlarda arkadaş olarak eklemeyin. Fotoğraflarınızı internet ortamına taşımamaya çalışın. Online oyunlara mümkünse erkek nickiyle girin. Veya kendi nickinizle girmek zorundaysanız sohbete kapalı olun.

Sözüm evli, nişanlı veya sevgilisi olan bayanlaradır.

Bu durumdakin birisinden hoşlanıyorsan sen sevmeden Nisan evlilik her neyse sevmeden yapmissindir. Öyle bir şey hissediyorsan hemen ayrık derim çünkü bu aldatmaya girer

aşık olduğum kişiyle evlliyim zaten başkasına aşık olamam birine aşıkken .yani gerçekten birini seviyorsanız başkası olamıyor .

Yanılsama....

Evlilik kararı aldığın ya da nişanlı olduğun biri varken hayatında başka birine aşık oluyorsun...

Peki,

Başka biriyle de evlilik ya da nişan aşamasına gelince ya da gelmeden de bir başkasına aşık olmayacağının garantisi ne?

O halde bu işin sonu ne?

Herkes karşı tarafın özelliklerinden bahsediyor, bir kıyaslama söz konusudur gidiyor

Peki,

4*4 lük olan yani mükemmeli var mı? Kimse bu ifadeleri kullanabilir mi bir erkek için?

Bu durumda aşık olunan kişiden uzaklaşmak çare değil,bu defa da başka biri çıkar ona aşık olabilirsiniz,en iyisi birlikte olunan kişiden ayrılmak..

bende öyle düşünüyorum.eğer ilişkinde bi sorun olmasa,aklında kalbinde başkasına kaymaz.evlendikten sonrada bu düzelmeyebilir.o zaman herşey sarpa sarar.kendinide karşındakinide yakma.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…