Sevgiliyle günlük ev tutma konusunda ne düşünüyorsunuz?

Tavsiye etmem.
Evde tuttuk otelde.
En rahatı otel.
Gece evde uyurken her an uyuşturucu safak operasyonu bizim eve yapılacakmış gibi korkuyorum,uyuyamıyorum.
Ayrıca yatak odasında kamera var mı diye de tedirgin oluyorum.
O yüzden apart pansiyon tarzı yerler daha güvenli.

Sevgiliyle günlük ev tutmak ne ya. Cinsellik değilse, ceviz oynamaya gitceksiniz herhalde.
Iyi gidin, gidinde sonra buraya konu açın, sevgilimin elinde uygunsuz görüntülerimiz var diye. Tehdit ediyor beni dersiniz sonra.
Herkesi aynı kefeye koymayalım.
Bizde sürekli gidiyoruz hiç öyle tehdit edilmedim.
Karakter meselesi.

Gayet sakin herkes. Kimse senin cinsel hayatına karışmıyor ki. Hem kimin haddine olgun bir kadın istediği zaman cinsellik yaşayabilir kendi tercihi. Bizler sana o evlerin ne kadar tehlileli olduğundan bahsediyoruz. Ve evet sen o evde sadece çay içip çıksan bile polisin baskın yapma ihtimali var. Senin o evde ne yaptığınla ilgili değil mevzu.
Diğer bir konu güvenilirlik. Gizli kamera olsa bunu nasıl farkedeceksin?

Size bazen işe yarayabilen bir taktik vereyim. (Yaramayadabilir)

Odaya girdik bütün perdeleri, ışıkları kapatıyoruz. Gece ise daha iyi. Sonra telefon flaşını açıp, ışığın yansıdığı küçük kamera ekranı var mı diye kontrol ediyoruz. Duş başlıklarına, TV üzerine, yangın alarmlarına, havalandırma boşluklarına bakıyoruz. Bunlar kameralar için ideal yerler.

Ben şahsen öyle günlük eve otele filan, gitmem, tutmam. Kendimi çok basit his ederim. Sonra kendi arkadas ortaminda "ev tutup kız attım" muhabbetleri yapacak mis gibi his ederim

Ha tatil yerine gidersin, bir kac günlügüne ev tutulur, o ayri.

Neden bilmiyorum;esim sevgiliyken bana boyle bi teklifle gelse ve ben de kabul etmiş olsaydim o eve girdigim anda gerim gerim gerilir kendimi cok basitlesmis hissederdim.

rahat oluruz biz bize oluruz fikri sevgilinden mi senden mi cikti ona gore cevap vericem :))

Tamamen daha rahat cinsellik yaşamak başka birşey değil.Yani dışarıda sinemaya gitmek güzel yerlerde gezip sevdiğinle kaliteli vakit geçirmek varken bu şekilde yaklaşımlar hiç hoş değil bence.
Yahu niye hos degil.. siz mj belirliyirsunuz insanlarin ne yapmasi gerektigini

Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz,kaç yıldır birliktesiniz bunlara bağlı benim yorumum.ben eşimle 6 yıl sevgililik döneminden sonra evlendim.bu arada farklı sehirdeydik.yanıma gelince birlikte kalıyorduk.ben kötü düşünmüyorum gidip dışarıda boşa zaman kaybedileceğine evde birlikte zaman geçirilebilir rahat rahat.hiç bişey yaşanmadan

Tamamen daha rahat cinsellik yaşamak başka birşey değil.Yani dışarıda sinemaya gitmek güzel yerlerde gezip sevdiğinle kaliteli vakit geçirmek varken bu şekilde yaklaşımlar hiç hoş değil bence.
Resmen polemik yaratmaya çalışıyorsunuz. Konu sahibi onu mu sormuş? Haddimiz olmayan şeylerde konuşmakta ne kadar meraklıyız yahu.

Kimlik bilgisini paylasmaktan sadece suclular ve polis tarafindan aranan insanlar korkar bence. Zira adam gibi bir otele gitse otel kisisel bilgileri asla paylasmaz

Oteller kimlikleri polis sistemine giriyor.
Bende yaptım bunu yazın çalışırken okul iznimde yazın.

Kısa dönem işe başlerken yazın, ilk öğretilen kimlikleri sisteme işlemek ti

Gunluk eve verilen parayla dogru durust baska seyler yapsaniz veya illa yalniz kalmak istiyorsaniz bir otele gidin ya da seyehate, tatile cikin.
Gunluk ev tutmanin tek amaci cinselliktir ayrica birlikte film izleyip yemek yapma olayi hikaye...

Ama yemek yiyip film izleyenler de vardır belki
Yani diğer şeylerden zaman kaldığında

Tehlikeli bişey günlük ev, gitmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…