- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi cekilingeckaldm
-
Herkesi aynı kefeye koymayalım.Sevgiliyle günlük ev tutmak ne ya. Cinsellik değilse, ceviz oynamaya gitceksiniz herhalde.
Iyi gidin, gidinde sonra buraya konu açın, sevgilimin elinde uygunsuz görüntülerimiz var diye. Tehdit ediyor beni dersiniz sonra.
Hanımlar sakin olun ve üslubunuza dikkat edin biraz rica ediyorum.
Ben bunu kabul ettim demedim , sadece nasıl bakıyorsunuz diye sordum . Bana göre de zaten yanlış birsey , o kadar rahat birisi değilim . Çok sevgilisi olmuş birisi de değilim. Çevremde böyle şeyler de duyduğum için sadece sordum . Ama sağolun ne çocuk yapmadığım kaldı ne polis tarafından basılmadığım ...
Düşüncenizi düzgün bir sekilde söyleyemiyor musunuz? Fark etmeden ne kadar rencide ettiğinizi bilemezsiniz.
Tabii ki. Varoluşsal devinimlerimiz içinde hiçliğe giden hayatlarımızı Hegelci bakış açısıyla irdelemek için günlük ev tutuyorlar genelde.
Haha çok iyiydiiiMatmazel yetiş !!! Nihal'i harcayacaklar
Yahu niye hos degil.. siz mj belirliyirsunuz insanlarin ne yapmasi gerektiginiTamamen daha rahat cinsellik yaşamak başka birşey değil.Yani dışarıda sinemaya gitmek güzel yerlerde gezip sevdiğinle kaliteli vakit geçirmek varken bu şekilde yaklaşımlar hiç hoş değil bence.
Resmen polemik yaratmaya çalışıyorsunuz. Konu sahibi onu mu sormuş? Haddimiz olmayan şeylerde konuşmakta ne kadar meraklıyız yahu.Tamamen daha rahat cinsellik yaşamak başka birşey değil.Yani dışarıda sinemaya gitmek güzel yerlerde gezip sevdiğinle kaliteli vakit geçirmek varken bu şekilde yaklaşımlar hiç hoş değil bence.
Onu sorsa ve yapsa bile kime ne dimiResmen polemik yaratmaya çalışıyorsunuz. Konu sahibi onu mu sormuş? Haddimiz olmayan şeylerde konuşmakta ne kadar meraklıyız yahu.
Kimlik bilgisini paylasmaktan sadece suclular ve polis tarafindan aranan insanlar korkar bence. Zira adam gibi bir otele gitse otel kisisel bilgileri asla paylasmaz
Malum ortamlarda yokumdur umarımBence ne kadar güvenirsen güven yine de biraz sıkıntılı gibi sanki ?
Gunluk eve verilen parayla dogru durust baska seyler yapsaniz veya illa yalniz kalmak istiyorsaniz bir otele gidin ya da seyehate, tatile cikin.
Gunluk ev tutmanin tek amaci cinselliktir ayrica birlikte film izleyip yemek yapma olayi hikaye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?