- 24 Mayıs 2017
- 51
- 63
- 3
- 29
- Konu Sahibi LaVieEnRose12
-
Sadece erkek arkadaşları değil kızlı erkekli karışık grup. Bizim dışımızda bir çift var artı iki erkek bir kız. Yani toplamda 7 kişiyiz. Başbaşa da takılırız arada yahu nolcakErkek arkadaşının erkek arkadaslariyla senin ne isin var tatilde ben onu anlamadım. O kadar para harcayip tatile gideceksen bari basbasa olsaydiniz...
1 aylık alırlar mı ki? Yaz okulum var ama akşam veya eylül için bakabilirim aslında. Teşekkürler fikriniz için1 aylık kasiyer garson vs bi ise girseniz en azından elinize tatili karşılayacak bir meblağ gecmis olur
Sadece erkek arkadaşları değil kızlı erkekli karışık grup. Bizim dışımızda bir çift var artı iki erkek bir kız. Yani toplamda 7 kişiyiz. Başbaşa da takılırız arada yahu nolcak
ayrıldığında bu yüzden cirkinlesmeyecegini veya lafını etmeyeceğini bilemezsin. O yüzden ya kendi paramla giderdim ya hiç gitmezdim. Dünyanın binbir türlü hali var demissin.Ya bunu diyen oldu da nasıl anlaşılır, emin olunur ki ilişkinin gelecek vaat edip etmediği, dünyanın binbir türlü hali var sonuçtahem ayrılsak da güzel bir anı, yaşanmışlık olur bence ne biliyim
Yok artık neden öyle bir şey yapsın ki ne kadar çok istediğimi biliyor. Hem dedim zaten çok özlersem yanıma gelirsin beraber gezeriz diye onun dışında bu konuda hayatta söz hakkı tanımamo parayı sana harcatıp tek başına yurt dışı tatili yapmayasın diye plan yapmıyordur inşallah!
ne yap ne et o paraya dokunma.
kendi karşılamayı teklif ettiyse kabul et bence. ailen de biraz harçlık al orda geri kalan şeyleri kendin karşılarsın. onun dışında eğlenmene bak.
tek başınıza gitseniz düşün derdim ama arkadaş grubuyla gitmek daha güvenli kızlı erkekli olcakmışsınız zaten ne güzel.
1 aylık alırlar mı ki? Yaz okulum var ama akşam veya eylül için bakabilirim aslında. Teşekkürler fikriniz için
Yok gidebilir arkadaşıyla istediği gibi ben ne diye karışıyım koca adamaBir de kiskanc misindir? Yani sen gitmezsen aklin erkek arkadasinda kalir mi? Oyle olacaksa git
Yok artık neden öyle bir şey yapsın ki ne kadar çok istediğimi biliyor. Hem dedim zaten çok özlersem yanıma gelirsin beraber gezeriz diye onun dışında bu konuda hayatta söz hakkı tanımamyol parasını benim karşılamam koşuluyla kabul edicem sanırım ya bakalım
Mesela ne konuda engellemişti ki? Ay ben bir de safımdır ona göre dikkat ediyim. Ulaşım gideri dışında dokunmuyorum sözerkek milleti bu. ben de sen gibi inanmazdım ama geriye bakınca beni ne kadar engellediğini görüyorum.
bana söz ver o parana dokunmıcaksın.
Bende eşimle gitmiştim otel parasını ve yol boyu yakıt parasını o vermişti... onun dışındaki yeme içme ve onun beğendiği kıyafetlerin parasını hatta içtiği sigaranın parasını bile ben veriyordum... eşim kabul etmezdi küserdim...İyi günler. Bir konuda kafam çok karışık o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum. Bu yaz erkek arkadaşım ve arkadaşlarının beraber tatil planı var ve beni de çağırıyorlar. Benim dışımda hepsi çalışıyor bi tek ben öğrenciyim aralarında. Sorun şu ki parayı ailemden isteyemem bu yüzden üç seçeneğim var. Seneye yurtdışına gitme planım vardı o yüzden para biriktiriyorum ya o paradan alıp vereceğim, kışın beş parasız dolaşacağım yerine eklemek için ya da erkek arkadaşım karşılamayı teklif etti ama param varken de ondan böyle bir şeyi talep etmek çok hoş olmaz hem de biraz utanıyorum açıkçası. Diğer seçenek de gitmemek zaten. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Kafam karışık iyice. Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için
Biz o olayı aştık zaten. Evlenmeden olmaz gibi bir problemim yoktu benim hiçbir zaman o yüzden sorunum o değil neyseki. Ama diğer konuda evet sizin gibi yapan birkaç kişi daha yazdı bana da mantıklı geldi. Ben de yol parasını yemeği vs ödemeyi teklif edicem bakalım. Teşekkürler paylaştığınız içinBende eşimle gitmiştim otel parasını ve yol boyu yakıt parasını o vermişti... onun dışındaki yeme içme ve onun beğendiği kıyafetlerin parasını hatta içtiği sigaranın parasını bile ben veriyordum... eşim kabul etmezdi küserdim...şuanda 4 yıllık evliyiz tek derdimiz bi bebişimizin olması.... ama şöyle bi açıklama yapayım aynı odada kaldık ama asla karı-koca gibi olmadık eşimde nede olsa evleneceginiz oyüzden herşey tam zamanında olacak evlendiğimiz gün benim karım olacaksın dedi :)))) vee çok şükür evlendik ama benim korkularımdan dolayı 4 ay sonra birlikte olabildik çok detaylı anlattım k.bakma canım benim sadece yaşın belli ki küçük eğer ki ciddi düşünüyorsanız ve sevgiline her türlü güveniyorsan git... bide ufak tefek yemek gibi şeyleri sen ısmarlayabilirsin...
Mesela ne konuda engellemişti ki? Ay ben bir de safımdır ona göre dikkat ediyim. Ulaşım gideri dışında dokunmuyorum söz
Yurtdışı zaten her türlü önceliğim sadece o paradan harcarsam kışın yerine koyabilirim ama çok sıkışırım o yüzden düşünmüştüm harcasam mı diyeYurtdışı benim için öncelik olurdu, tatili her zaman yapabilirsin, önceliklerini sen bizden iyi bilirsin
Yemege, tatile davet eden oder,
Zaten calisiyormus, sizi davet ederken de kendi parasini odesin diye dusunmemistir. Ben ona odetirdim, odetmistim de, pisman degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?