- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Bu kere orda dur senin bebeğine senden daha çok değer verdiğime emin ol saçma sapan okuyup saçma sapan yorum yapma sana dedim ki kendi evladin olsa.Bebeğimle ne alakası var? Çizgiyi aşma.
Burada yorumlarımda her zaman empati yaparım ben. Basitlik kelimesini kullanmaman yorumun o anlama gelmediğini göstermiyor malesef. Mantıklı düşünen herkes o anlamı çıkarır zaten.
Ben dünyayı hep erkek tarafından görenlerden değilim. Bir bayan da yapmak isterse yapar.
Ben cinsellik boyutunu değil daha çok ailesiyle ters düşmesini istemediğim için riskli dedim zaten.
Bu kere orda dur senin bebeğine senden daha çok değer verdiğime emin ol saçma sapan okuyup saçma sapan yorum yapma sana dedim ki kendi evladin olsa.
Umarım bu büyük laflar gün gelir boynunuza dolanmaz.
Iliskinin basitlesmesini siz kadın olarak algiliyorsaniz bir sorun var .
Ayrıca samimi olunuz orda o tatilde ne ol cak .yemek yiyip oturulacak mi.burayı okuyan herkes de bilir ne olacağını polyanayi oynamayın.
Benim düşüncem kendi fikrim kimin zorunda gider kimin hoşuna gider bilemem .
Ne kadar tanıdığı o kişinin ne düşüncede olduğunu bilemediğim için gitmemeli .ilişkisini basitlestirmemeli.
Diyeceğim budur.
Ayrıca herkes sizin kocanın gibi tatil lere götürüp evleniyormu sizin kadar iyi bi seçim yapmis mi o kız .yada sizin eşiniz gibi düşünen birimi karşısındaki askısı diye cümle kuran bi genç .
Neyse sizinle tartışmak istemiyorum .üzmek kirmakda istemiyorum siz öyle düşünün ben böyle bir sorun yok.
Teşekkür ederim.
Daha geecn gun hatta dun bir konu okudum.
2 yillik iliskimiz ben ona kocacim diyordum goruyordum. Beraber olduk. 1 yil beraber yasadik ama o yanimda yatarken baskasi ike telefonda seks yapiyormus. Bizim iliskimiz ayrintili olarak o kadina anlatmis diye konu acmis ya arkadas. Hatirlayaniniz mutlaka vardir.
Bu kere orda dur senin bebeğine senden daha çok değer verdiğime emin ol saçma sapan okuyup saçma sapan yorum yapma sana dedim ki kendi evladin olsa.
Umarım bu büyük laflar gün gelir boynunuza dolanmaz.
Iliskinin basitlesmesini siz kadın olarak algiliyorsaniz bir sorun var .
Ayrıca samimi olunuz orda o tatilde ne ol cak .yemek yiyip oturulacak mi.burayı okuyan herkes de bilir ne olacağını polyanayi oynamayın.
Benim düşüncem kendi fikrim kimin zorunda gider kimin hoşuna gider bilemem .
Ne kadar tanıdığı o kişinin ne düşüncede olduğunu bilemediğim için gitmemeli .ilişkisini basitlestirmemeli.
Diyeceğim budur.
Ayrıca herkes sizin kocanın gibi tatil lere götürüp evleniyormu sizin kadar iyi bi seçim yapmis mi o kız .yada sizin eşiniz gibi düşünen birimi karşısındaki askısı diye cümle kuran bi genç .
Neyse sizinle tartışmak istemiyorum .üzmek kirmakda istemiyorum siz öyle düşünün ben böyle bir sorun yok.
Teşekkür ederim.
Pipi. ? TEK KELIME YAZINIZIN SONU YAKISIR OLMUS SIZE .madem seni beni bağlayan bisi yok o konunun burda ne işi var. Bana da cevap yazma rica ediyorum .lütfen. iyi gunler.Kendim gitmek istiyorum diyorsa gider.
Bir şeyler yaşanacaksa illa tatilde olmasına da gerek yok.
Ayrıca kız sevgilisine inanıyor seviyorsa yapacağı şeyler dahi olsa ilk önce kendine duyduğu Saygıdan dolayı kendini kirlenmiş güçsüz olarak hissetmez.
Bende evlenmeden tatile gittim ne oldu?
Birşeyler yaşadıysam yaşadım ama evlensekte yürümedi bitti.
Bitecekse bir yerde bitiyor.
İster sevişsin sabaha kadar isterse elini tutmaktan çekinsin.
Ailene haber vermeden gitmen yanlış denilebilir ama yok ilişki basitleşir,yok heyecan kalmaz yok birşeyler yaşarsınız çok saçma.
Her tatile giden sevgili o anı bekliyor gibi zıplamıyorlar üst üste.
Ayrıca yaşadıklarını onları ilgilendirir kimsenin pipisi bizi bağlamaz.
Ya yalan söylemeden git sen diyor hepiniz .hanginiz gerçeği söyleyip böyle Bi tatile gitti .bunu yapamayacak .eee o zaman gitsin ama yalan söylemesi gerek onun içinde.
Neden acaba uygun gördüğünüz şeyi doğrusunu söyleyip yapamadiniz zamanında.
Bi gariplik var .Neyse son yorumum.
Gitme de yalan soylemede .ne yapacaksan yada yapmayı dusunuyor san yapmadığına pişman olamazsın canim .
Ya yalan söylemeden git sen diyor hepiniz .hanginiz gerçeği söyleyip böyle Bi tatile gitti .bunu yapamayacak .eee o zaman gitsin ama yalan söylemesi gerek onun içinde.
Neden acaba uygun gördüğünüz şeyi doğrusunu söyleyip yapamadiniz zamanında.
Bi gariplik var .Neyse son yorumum.
Gitme de yalan soylemede .ne yapacaksan yada yapmayı dusunuyor san yapmadığına pişman olamazsın canim .
Pipi. ? TEK KELIME YAZINIZIN SONU YAKISIR OLMUS SIZE .madem seni beni bağlayan bisi yok o konunun burda ne işi var. Bana da cevap yazma rica ediyorum .lütfen. iyi gunler.
Ya canım sence başka ne düşüne bilirdim.illan sevgilisinden gelecek diye bişey yok. Ortam bozuk kimin eli kimin cebinde değil.neler okuyor duyuyoruz.Ben bu vebali alıp git diyemem demem . Isterseniz geri kafalı d iyin.tekrar diyorum kendi kızım gibi düşünüp bunları yazmayı istedim.Neden bu kelimeyi ilk defa mı gördünüz?
Kız tatile gidip ailesine nasıl açıklasam diyor siz oo ne yaşarsın kim bilir orda derdindesiniz
Gerçeği söyleyip beş sene boyunca böyle tatillere gittim. Şimdi evlendik yine gidiyoruz böyle tatillere gerçeği söyleyip. Eski sevgilimle de gitmiştim yine gerçeği söyleyip. Size ütopik geliyor olabilir ama aileme hiç yalan söylemedim bu ve benzeri konularda.
O yüzden diyorum ki gitmende sıkıntı yok, yalan söylemek problem.
Benim icin soru degil. Sorun onlarin yasayip sonra hata diye adlandirmalari. Anlatamiyorum galiba.E bunu evli olduğunuz insan da yapabilir. Ne farkı var?
Birlikte yaşamakla ya da sevişmekle alakası yok ki durumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?