sevgiliyle tatil

Sakin ailene yalan söyleme.. Bak burdaki insanlar bir sey diyorsa vardir bir bildikleri. .
 
Çok riskli. Bence yapma.
Ben gitmiştim eşimle sevgiliyken. Ama anneme söylemiştim. Annem önce tanışmak istedi yemeğe gelmişti eşim.
Babam tatile kız arkadaşlarımla gittim diye biliyordu tabi.



Talihsiz bedevi hikayesi olmuş seninki. Elinle ısmarlamışsın annene..
 
iki günlük tatilde olsa insan yanar,kızarır hani siz yalan söyleseniz o izler açık verir bir kere
 

Katılıyorum. Ayrıca ben bunu anlamıyorum tatile gidince sevişilecek diye bir kural mı var arkadaşlar ? İsteyen istediğiyle sevişir. Sevişmeyebilir de ? O zaman annesinin babasının haberi yok diye buluşmasınlar da ? Tabi ki farklı bir şehire gidileceği için ne olur ne olmaz diye haber verilmesi gerekiyor en azından anneye. Bilemiyorum herkes farklı düşünüyor sanırım. Kime göre tü kaka kime göre normal.
 
Bir iki gun sonrada. Dayanamdim tatilde sevgilimle birlikte oldum. Birliktelikten bir gun sonra kasiklarimda batma ve bas donmesi var hamilemiyim acaba ne olur yardim edin kizlar diye acarsin konuyu... birde ne olur yargilamayin beni diye...

Gizli isin hic bir hayri olmaz. Basina oralarda birsey gelse ne olacak?
 

Eşimle sevgiliyken gittiğimiz o tatilden sonra bana hiç basit kadın olarak bakmadı.
Öyle basit ve sığ bir adamla bırak evliliği ilişkiye bile başlanmamalı zaten.
 
Sorun sevisip sevismedikleri degil. Ozgurum ayaklarina takilip sevisip sonra dert yanmalari mesele olan. Yapiyorlarsa bize ne ise yaşadım zevk aldim hic sorun degil modunda olmali.
 
Siz bu yoruma bu sevabi saniri kuyruk acısı sebebiyle yaptınız.
Ben ilişkisinin basite indirgenmesinden bahsediyorum .kadinligindan yada kizligindan değil.nasıl okuyup değerlendiriyorsunuz anlamak güç. Senin gibi yabancı gorup laylaylom yapamadım kusura bakma . Kendi kızım olsa diyip içimden geçenleri yazdım .
Sende bu tip empati yaparsan yaşını bilmediğin bi geç kız ilişkisinde sevişmeyi bile uygun gorup onayliyamazdin eminim.
Iyi forum lar ve düzgün anlayislar.
 
Eşimle sevgiliyken gittiğimiz o tatilden sonra bana hiç basit kadın olarak bakmadı.
Öyle basit ve sığ bir adamla bırak evliliği ilişkiye bile başlanmamalı zaten.
Ben basit bir kadın kelimesi kullanmadım kuzum. Bak gebe bir anne adayı olarak dusun .karnındaki evladin bu yorumu yapmış olsa ona nasıl cevaplar verilsin isterdin. Sadece bunu sormak istiyorum.
 

Yazdıklarınızdan hiç bişey anlamadım valla. O yüzden nasıl cevap vereceğimi de bilemedim.
Konu sahibi 21 yaşında. Yetişkin reşit bir kadın yani.
 
Sorun sevisip sevismedikleri degil. Ozgurum ayaklarina takilip sevisip sonra dert yanmalari mesele olan. Yapiyorlarsa bize ne ise yaşadım zevk aldim hic sorun degil modunda olmali.

Yanlış düşünceniz buradan başlıyor işte. Özgürüm ayaklarına takılıp sevişmek olmayacak bu, sevip sevişecek belki de ? Yanlış anlamayın rica ediyorum ama size ne diye düşünüyorsanız gerçekten bu konuyu okumamanızı tavsiye ederim. Çünkü size ne ? Kızcağız sevdiği bir insanla tatile gitmek istiyor, bu sevişecekleri anlamına da gelmiyor. Bir erkekle bir kız tek kalınca sevişirler diye düşünmekten lütfen vazgeçin.
 
Ben sait bir kadın kelimesi kullanmadım kuzum. Bak gebe bir anne adayı olarak dusun .karnındaki evladin bu yorumu yapmış olsa ona nasıl cevaplar verilsin isterdin. Sadece bunu sormak istiyorum.

Bebeğimle ne alakası var? Çizgiyi aşma.
Burada yorumlarımda her zaman empati yaparım ben. Basitlik kelimesini kullanmaman yorumun o anlama gelmediğini göstermiyor malesef. Mantıklı düşünen herkes o anlamı çıkarır zaten.

Ben dünyayı hep erkek tarafından görenlerden değilim. Bir bayan da yapmak isterse yapar.
Ben cinsellik boyutunu değil daha çok ailesiyle ters düşmesini istemediğim için riskli dedim zaten.
 

Hayır bir de sevişmek için iki insanın tatile gitmesi, gece bir arada olması falan şart değil. Sevişecek insan kafaya koyduysa iki saat evden çıksa sevişir gelir.
 
Yazdıklarınızdan hiç bişey anlamadım valla. O yüzden nasıl cevap vereceğimi de bilemedim.
Konu sahibi 21 yaşında. Yetişkin reşit bir kadın yani.
Bilemezsin tabi.boşanan bir kadına adamı yemiş bitirmiş
Iyi olmuş gibi laflar sarf edip kanayan yarasına tuz basmis biri olarak sen burda 21 yaşında bi bayana yapılan yorumdan rahatsız mi oldun. Didindi kendi kızın bunu sorsa ona da seviş normal yada sevişme gibi cümleler kurarmiydin.bunda anlamayacak birşey yok.
 
Tatile gitmek basit yapmaz ne alaka?

Benim de ailem katıydı izin vermezlerdi kesinlikle Bende eşimle sevgiliyken kız arkadaşımla gidiyorum diye gittim.
Döndüğümde zaman geçince söyledim anneme,onu biraz daha düşüncelerimi aktararak hayatıma saygı duymasını istedim.

Kendimi hiç basit görmedim.
 
Hayır bir de sevişmek için iki insanın tatile gitmesi, gece bir arada olması falan şart değil. Sevişecek insan kafaya koyduysa iki saat evden çıksa sevişir gelir.

O kadar takmışlar ki artık kafalarına sevişmeyi. Gören de dünyada kimse yapmıyor çok korkunç bir şey sanacak. Küçüklükten gelen bir şey malesef. Bizim ülkemizdeki anlayış bu. Kız kendini saklar, oğlan pipisi dışarda dolaşabilir. Bir kadın sadece evlendiği zaman istediğini yapabilir o da kocası izin verirse. Bu kafadan kurtulmak gerekiyor artık ya. Gerçekten gördükçe öküz oturuyor içime böyle nefes alamıyorum sanki beni kısıtlıyorlar gibi.
 

Allah aşkına rica ediyorum düzgün yazın, gerçekten anlamakta zorlanıyorum.
Boşanan kadın kim? Didindi ne demek?

Kendi kızıma gelirsek (ortada bir kız yok ama) kendi yaşadığım şeyleri onun önüne yasak olarak koyamam.
 
Belki yanlis ifade etti..
Ben hayatim boyunca hep indan bundan kimin ne yaptigindan banane diye yasadi. Zaten. Ama soyle bir kac konuya bakinca. Hata yaptim. Hamilemiyim. Diye kac tane konu var?
Bu yazdigim benim dusuncem degil.

Benim.kizdigim oncelikle kendilerinin yaptikta sonra hata gormeleri zaten.
Bende aslında senin dedigini diyorum. Yap. Arkasinda dur. Hata olarak gorme. Bunu demek istiyorum.
Hata olan. Yaptığı seyi hata gormeleri ve yinede yapmalari.
Bilmiyorum anlatabildim mi?
Diger konularin verdigo gerginlik ile fevri yazmis olabilirim haddim olmayarak.
 

Kendi düşüncelerinin o yönde olmasını anlayabiliyorum aslında. Öyle görmüş, öyle yetişmiş, o çizginin dışına çıkamıyor ya da çıkmak istemiyor. Bunlara ok. Ama kalkıp da sevgilinle tatile gidersen basit kadın olursun, ilişkin basitleşir demesinler. Hayatı böyle yaşayan, onların çizgilerinin dışına çıkabilmiş insanlar da var.
 
Gecen benimki gitti tatile arkadaslariyla. Ben hic laf etmedim. Arkadasina da ona da güveniyorum. Guvenmesem dahi böyle bir durumda yalan söyleyip baska sehre gitmezdim. Guvenmeyecegim adama yanimdaykende guvenmem. Baska bir yere gideceksiniz bence tehlikeli bir durum. Biz bazen birbirimize tatil günleri ilan ederiz cok bunaldigimizda basbasa kalmaya ihtiyacimiz oldugunda.
Ayni sehirde sevdigimiz bir butik otel var. Birlikte sabaha kadar muhabbet ederiz film izler o ben sevmem. Birlikte yemek yaparız sarilip uyuruz falan filan. Bunu bende aileme acik ve net bir sekilde anlatmiyorum. Arkadasimla kalacagim diyorum ama kim ney diye sormuyorlarda. Maksat beraber gecirmekse alternatifler cogalir. ancak farkli bir sehre ilceye gitmek bana tehlikeli geliyor.
ki muhtemelen yaslarimiz yakindir. Eger birliktelik yasiyorsaniz da yasamiyorsaniz da bu sizin bileceginiz bir istir ancak arkasinda durabileceginiz sekilde yaoin ne olursa olsun. Toplum diye bir sey var maalesef. Siz ne dusunurseniz düşünün, ne derler ki diye düşündüğümüz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…