sevgiliyle tatil

Ne kadar emin acaba yaşayıp öğrenmesi lazım .yasadigi nda geri dönüşü bu kız için nasıl bir psikoloji olur.
Şu yorumlardan kafayı yemek üzereyim.bırakın ohhhh saldim çayıra m evlam kayira ohhhh misss.

Bu özgür kız özgür erkek tavırları bilemiyorum ya .Allah (c.c) sonumuzu hayir eylesin.

Alsın o tatile gideceği askısı diyen ergeni bi yemek getirsin bi çaya getirsin ailesiyle .
Tatile giden arkadaşlar siz gittiniz.bazilariniz yalanla bazilariniz dogruyla yaptığınız seçimler hayatınızda doğru denk gelmiş şükür ama ya bu kızın ki doğru değilse. Neden boş heveslerin kurbanı olsun .gidecekse eşiyle gider zamani gelince.Neyse son yorumum. Sağlıcakla kalın .kirdiysam kusura bakmayın hakkınızı helal edin.

Hayır bir de sevişmek için iki insanın tatile gitmesi, gece binanamıyrumması falan şart değil. Sevişecek insan kafaya koyduysa iki saat evden çıksa sevişir gelir.

2016 yılında hâlâ bunları konuşuyor olmamız çok komik ve rezil bir durum değil mi? :) Ya şu foruma bakıyorum, inanamıyorum. Yorumunuza katılmakla beraber işi mizaha vurmazsam içim rahat etmez. Ben bi gidip sevişip geleyim, gelirken markete de uğrayayım mı? Falan...

Sevgili ile tatil olayına karşı değilim inan ailem izin verse 2 dk bile beklemeyiz bu fırsatı Değerlendiririz :) ama ne yazık ki onlar bunun doğru olmadığına inandıkları için düğünümüzü bekliyoruz ve onlardan gizli gitmeyi de hiç düşünmedim yani konu sahibi ailenden gizli iş yapma Allah korusun yolda kaza geçirirsin başına bir şey gelir nasıl izah edeceksin durumu hadi bunu koy kenara sağ salim gittin geldin güneş izi olacak teninde bunu nasıl açıklayacaksın ha kız arkadaşlarınla tatile gitmene izin verirlerse yırtarsın bi şekilde ama yine de yalanla iş yürümez bilgileri olsun :* :)

Anladım düşüncenizi ama verdiğiniz örnek yanlış bence.
Güzel kardeşin bence de senin ki yanlış ne ol cak şimdi .
Sen başka o başka ben başka düşünüyoruz .acaba konuyu acan kisi suan da ne dusunuyor. ?
Ne konuşalım mesela bi fikriniz varmı .göz ardı mi edelim istersiniz.yada doğru gelmesede herkes konuyu acan in işine geldiği gibi mi yorumlar yapsın.Bence siz markete gitmeden bi duş alın.

Sakın gitme derim..ailene söyleyip gideceksen git ama söylemeyip gitmen cok büyük bir yanlış..başına ne geleceği bilinmez.yalan söylemen hiç hoş değil.ve bırak sevgilin tek gitsin yemezler...ailene söyleme gel beraber gidelim kafası hiç iyi bir kafa değil korumacı iyi bir sevgili değil..amaç başka

Benim eşim yıllar önce, kız arkadaşıyla bir tatile gitmiş.

Bana da bunu 'o tatil yerine gittiğimizde söylemişti'. Sen misin söyleyen, oraya gitmeyi bırak, hala oranın ismini duymaya tahammül bile edemem.

Benim eşim yıllar önce, kız arkadaşıyla bir tatile gitmiş.

Bana da bunu 'o tatil yerine gittiğimizde söylemişti'. Sen misin söyleyen, oraya gitmeyi bırak, hala oranın ismini duymaya tahammül bile edemem.

Eski sevgilimle buraya gelmiştik mi dedi

Ben size laf anlatmayacağım.

Tam olarak neden cekiniyorsun, ailene yalan soylemekten mi? yalanini ortaya cikmasindan mi ? sevgilinle kalip sevisme ortami yaratmaktan mi ? ailenden gizli isler cevirmekten mi ? evinden kalacagim dedigin arkadasinida yalanina alet etmekten mi?

kimseye aciklayamayacagin seyler yapma altindan kalkamayacagin seyler yasama, aciklama yapamayacagin durumlari yalanla ortmeye calisma.

sevgilin ve ''en yakin arkadasinin'' iyi niyetli olduklari nerden belli ?

Yalan söylemen gerekiyor çünkü yapacağın şeyin doğruluğundan emin değilsin. Gitme kardeşim.

Sephora herkesin yaşam standardı bir değil. Herkes bu tip durumları senin ailenin karşıladığı gibi karşılamaz bizim ülkemizde. Herkesin başkasından bana ne deme lüksü yok. Genç bunlar, senin yazdıklarının önünü ardını düşünmez direkt uygulamaya geçerler. Üstelik çoğuda yaptığının sonucuna katlanabilecek olgunlukta değil.

Benim ailem de arkamdan su dökerek yollamadı zaten. Ama yalan söylememeyi tercihettim. Genç ama çocuk değil. Benim söylediğim de koşa koşa git değil zaten. Gideceksen yalan söylemeden git diyorum. Ne diyeyim ki daha?

Yaptığınız yorumlardan bahsettim.şimdi anlata bildimmi. Yani sizinkiler bana yanlış benimkiler size yanlış gelebilir yapacak bisi yok...

Ben sizin bakış açınızı anlayabiliyorum. Bunda problem yok, öyle düşünüyor olabilirsiniz. Anlayamadığım ya da rahatsız olduğum durum ilk başta da dediğim gibi kadınları kullanılan, erkeği kullanan pozisyonunda tutmanız, sevgilisiyle tatile gittiğinde basitleşeceğini vurgulamanız, bunları genele yaymanız.
Ben size sizin gibi düşünenler geri kafalı desem hoşunuza gider mi? Demem böyle bişey asla, insanları genellemem.

Yine yaz tatili, yine sevgilisiyle tatile gitmek için yalan söyleyen ama bir yandan da vicdan yapan kızlar..
Annene söyle bari birinin bilgisi olsun nerede olduğundan.
Sevgilin ve onun yakın arkadaşıyla gitmen çok abes ayrıca, hadi 2 kız 2 erkek gidecek olsanız yine anlarım ama sevgilin bebek değil ki ebeveyn gibi yalnız bırakmak istemiyorum diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…