aman elalem ne der :)))) .....ahlak bekçiliği yapılan ülke cinsel saldırıların/açlığın tavan yaptığı Türkiye :) kafamda deli sorular :) neyseeee.
konu sahibi: arkadaşım sen kendini biliyorsan istediğini yap ailene yalan söyle diyemem ama bunun muhasebesini en iyi sen yaparsın. erkek arkadaşına güveniyorsan git. kesecek kötü bişey yapacak adam tatilde değil attığın her adımı takip edip yapar zaten.
Benim icin soru degil. Sorun onlarin yasayip sonra hata diye adlandirmalari. Anlatamiyorum galiba.
Hayır bir de sevişmek için iki insanın tatile gitmesi, gece binanamıyrumması falan şart değil. Sevişecek insan kafaya koyduysa iki saat evden çıksa sevişir gelir.
Güzel kardeşin bence de senin ki yanlış ne ol cak şimdi .Anladım düşüncenizi ama verdiğiniz örnek yanlış bence.
Ne konuşalım mesela bi fikriniz varmı .göz ardı mi edelim istersiniz.yada doğru gelmesede herkes konuyu acan in işine geldiği gibi mi yorumlar yapsın.Bence siz markete gitmeden bi duş alın.2016 yılında hâlâ bunları konuşuyor olmamız çok komik ve rezil bir durum değil mi? :) Ya şu foruma bakıyorum, inanamıyorum. Yorumunuza katılmakla beraber işi mizaha vurmazsam içim rahat etmez. Ben bi gidip sevişip geleyim, gelirken markete de uğrayayım mı? Falan...
Benim eşim yıllar önce, kız arkadaşıyla bir tatile gitmiş.
Bana da bunu 'o tatil yerine gittiğimizde söylemişti'. Sen misin söyleyen, oraya gitmeyi bırak, hala oranın ismini duymaya tahammül bile edemem.
Güzel kardeşin bence de senin ki yanlış ne ol cak şimdi .
Sen başka o başka ben başka düşünüyoruz .acaba konuyu acan kisi suan da ne dusunuyor. ?
Ne konuşalım mesela bi fikriniz varmı .göz ardı mi edelim istersiniz.yada doğru gelmesede herkes konuyu acan in işine geldiği gibi mi yorumlar yapsın.Bence siz markete gitmeden bi duş alın.
arkadaşlar secgilim en yakın arkadaşıyla tatile gidicekti tatil dediği de haftasonu cumadan pazara. telefon etti benim de gelmemi istedi hoşuma gitti tabi önceden hiç tatil konusu olmamıştı olsaydı zaten bırakmazdım arkadaşıyla gitmesinineyse sende gel nolur askısı falan fistan ailemle konuscam izin alabilirsem gidicem tabi tatile diye izin almıcam arkadaşımda kalçam diye. tabi bu yüzden içim rahat etmiycek ama gitmekte istiyorum ve illa ki orda birlikte kalcaz falan ama bilemiyorum doğru mu yanlış mı. sırf tek olmasın diye gitmek istiyorum
Eski sevgilimle buraya gelmiştik mi dedi
Cok memnun olurum .Ben size laf anlatmayacağım.
Güzel kardeşin bence de senin ki yanlış ne ol cak şimdi .
Sen başka o başka ben başka düşünüyoruz .acaba konuyu acan kisi suan da ne dusunuyor. ?
Sephora herkesin yaşam standardı bir değil. Herkes bu tip durumları senin ailenin karşıladığı gibi karşılamaz bizim ülkemizde. Herkesin başkasından bana ne deme lüksü yok. Genç bunlar, senin yazdıklarının önünü ardını düşünmez direkt uygulamaya geçerler. Üstelik çoğuda yaptığının sonucuna katlanabilecek olgunlukta değil.Gerçeği söyleyip beş sene boyunca böyle tatillere gittim. Şimdi evlendik yine gidiyoruz böyle tatillere gerçeği söyleyip. Eski sevgilimle de gitmiştim yine gerçeği söyleyip. Size ütopik geliyor olabilir ama aileme hiç yalan söylemedim bu ve benzeri konularda.
O yüzden diyorum ki gitmende sıkıntı yok, yalan söylemek problem.
Sephora herkesin yaşam standardı bir değil. Herkes bu tip durumları senin ailenin karşıladığı gibi karşılamaz bizim ülkemizde. Herkesin başkasından bana ne deme lüksü yok. Genç bunlar, senin yazdıklarının önünü ardını düşünmez direkt uygulamaya geçerler. Üstelik çoğuda yaptığının sonucuna katlanabilecek olgunlukta değil.
Yaptığınız yorumlardan bahsettim.şimdi anlata bildimmi. Yani sizinkiler bana yanlış benimkiler size yanlış gelebilir yapacak bisi yok...Ben örnek vermedim ki yanlış olsun. Neye yorum yaptınız acaba?
Yaptığınız yorumlardan bahsettim.şimdi anlata bildimmi. Yani sizinkiler bana yanlış benimkiler size yanlış gelebilir yapacak bisi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?