Sevgim mi bitti ? Muameleye göre mi şekillendim ? Kafam karışık

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Görüştüğüm birisi vardı hanımlar . Bahsetmişimdir buralarda her neyse.
Bu ilişkiden çok yoruldum.
Hangi bir olayı anlatsam bilemiyorum.
Hep ilgisiz , hep bi işi var
Anne , ablaya amenna dedim yuttum ama kuzenleri , uzaktan kuzenleri hatta iş arkadaşı bile benden daha önde
Daha çok görüşüyo. Bana da arada çok bozuk depresif olduğumu fark edince yalandan " Sini siviyirim Summe" dediğini düşünüyorum. Dilimin ucuna geldi bu sabah aradığında "Seni istemiyorum artık1 demek.
Ama niye diyemedim ben de bilmiyorum.
Ben ilk başlarda baya baya aşıktım bu adama . Öyle işte.
Biraz cesaret verseniz bana ..Olur mu ?

Bu erkekler için var yok işleri güçleri, bendede var bitane

benimle aynı şeyleri hisseden birisi.. ama ben nişanlıyım. bitti demek ve yüzüğü eline vermek istiyorum ama yapamıyorum. duygularım çok karışık. sen de öylesin sanırım çok iyi anlıyorum seni..

hayat kısa evli bile değilken bu ilgi bunalımı boşa bende arkadaşa katılıyorum uç summe uç daha güzel bal veren çiçeklere uç bu çiçek kurumuş.senide kurutur.

Bu erkekler için var yok işleri güçleri, bendede var bitane
Bir örnek vereyim o zaman ..
Yapmam gereken işler var deyip beni tam 1 hafta ertelediğini daha sonra da "Ne anlayışsızsın Summe , ben de gerçekten beni sahipleneceğini sanmıştım bu ilişkide" demişti

Çok sosyal sanırım. Eşimde de var bu ama o beni de çekmeye çalışıyor, gına geliyor bazen.
Seni mutsuz etmesine izin verme

hayat kısa, kuşlar uçuyor. uç summe uç.

sana ilgi göstermeyen adamlarla işin ne? bu dertleri çekmek için hayat çok kısa.
Ona göre o benle çok ilgileniyo hatta elinden geleni bile yapıyo ben anlayışsızım.
Kuzeni terapi alıyo , bende bunun yanına uğramışım o gün
Kuzeniyle "hayatım"lı konuşuyo, napıyosun sen dediğimde bana cevabı
"Rahat hissetsin diye , kendini rahatsız hissediyo "
"Neyden ya , neyden rahatsız hissediyo kendini ?"
Senden dedi bana onu terapisi sonrası görmüşüm.... Utanıyo olabilirmiş...

Tam konuyu bilmiyorum.
Tek tavsiyem yürümeyen ilişkiyi zorlama.
Hayat inan ki çok kısa.
Mutlu olmak için çabala sadece.
Değmez hiç kimseye...
Önce sen unutma..
Yine tek üzülen kişi ben olucakmışım gibi geliyor.
Bazen öyle bi konuşuyo ki beni kendimden şüpheye düşürüyo.
Acaba gerçekten ben mi çok fazla şey bekliyorum , abartıyorum diyorum.
Ama sadece vakit ayırmasını bekliyorum başka bir şey değil...

Bir örnek vereyim o zaman ..
Yapmam gereken işler var deyip beni tam 1 hafta ertelediğini daha sonra da "Ne anlayışsızsın Summe , ben de gerçekten beni sahipleneceğini sanmıştım bu ilişkide" demişti
Susturmak için üste çıkmaya çalışmış zeki adam. Sevgililik evliliğin fragmanıdır ölç Biç olmadıysa güle güle sana güle şarkısıyla uğurla gitsin

sen kuzenine hayatım desen o ne diyecek acaba?

Ha bir de işiyle ilgili bi problem çıkmıştı. Bana "Bugün beni yalnız bırak olur mu ,nolur, nolur, nolur " deyip bu konuyu onunla konuşmama izin vermeyip , bayan bi iş arkadaşıyla konuşmuştu. Bunu da hiç unutmuyorum. İş arkadaşını da tanıyorum evli ve çok şeker biri. Burda sıkıntım kesinlikle o değil benimki sıkıntım

sen kuzenine hayatım desen o ne diyecek acaba?
Ben de öyle söyledim. Tamammış madem ben rahatsız oluyormuşum bir daha yapmazmış.
Diğer kuzeni daha şahane ama aynı apartmanda oturuyolar bana vaktim yok diyo onunla kahve sigara yapıyo

Ben iyice paranoyak oldum . Olayları anlatıyorum işte gerçekten haksız mıyım onu anlamak istiyorum.

Ben de öyle söyledim. Tamammış madem ben rahatsız oluyormuşum bir daha yapmazmış.
Diğer kuzeni daha şahane ama aynı apartmanda oturuyolar bana vaktim yok diyo onunla kahve sigara yapıyo

ay amaaaan onla mı uğraşıcaksın allah aşkına. bak ben son ilişkimi de ilgisizlik nedeniyle bitirdim. çekilecek dert değil. bunların fırsatı varken o fırsatı başkasıyla değerlendiriyolar, istiyolar ki biz de bi köşede bekleyelim. yok öyle dünya!!

Size zaman ayırmıyor olması birşeylerin bittiğini gösteriyor aslında.
Mutlu değilseniz alışkanlık için sürdürmeyin.
Sevmek sevilmek güzel, bence bitmiş bir ilişki için vakit harcamayın.

Okuduğum şehirdeyim bir kaç güne gidicem adam demiyor bana buluşalım.
Bir de ablası geldi , annesi ufak bi operasyon geçirdi. Bana bi kere bile çiçek almamış adam diyo ki "Bi çiek yaptırsan geçmiş olsun annecim/teyzecim desen" Resmen kinlendim ve kinimden gitmedim. Yani zaten o bunu demese ben yaptırıp gitcektim. Böyle söylemesi sanki ben hiç usül filan bilmiyorum.

Sabah aramış napıyosun diyo , dur ablam arıyo döncem sana diyo kapatıyo. Ablan dünyayı mı kurtarıyo da sonra onunla konuşamıyosun diyemiyorum. Ben suçlu oluyorum

uğraştığına değmez valla. sanıyor musun ki sen trip atınca, yüzünden mutsuzluk akınca düzelecek? hayır.

uğraştığına değmez valla. sanıyor musun ki sen trip atınca, yüzünden mutsuzluk akınca düzelecek? hayır.
Görüşelim demiyo da gidince sen skype yaparız değil mi diyo.
Niye görüşelim diyemiyo evde kuzenleri vaaar , annesi var ablası var bana vakit ayırır mı hiç...
Çok haklısın. Asla düzelmeyecek kendime acıyorum şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…