Sevgim mi bitti ? Muameleye göre mi şekillendim ? Kafam karışık

Son duruuumm yarın için plan yapmış , (anne memlekete gidiyomuş ya ) ben de hayır dedim. Ama yumuşak dille. Böyle hiç beklemediği bi anda terk etmeyi düşünüyorum.
En guzeli. En azindan bi umut olur canini yaktim diye birden bosluga dussun de gorsun.

Son duruuumm yarın için plan yapmış , (anne memlekete gidiyomuş ya ) ben de hayır dedim. Ama yumuşak dille. Böyle hiç beklemediği bi anda terk etmeyi düşünüyorum.
Gelişmelerden haberdar edin bizi. Ama sanki siz yumusayacakmıssınız gibi:))

Ayril hic durma .... sorunlu tipler neden hep sen alttan alacaksin ki... hep neden sen tolerans gostereceksin... pasa torunu mu cok mu zengin ne yani hoc cekme seven adam tuvalette bile zamani degerlendiri arar sorar ...hic mi zaman bulamiomus 1 hafta aramior bide dalga gecer gibi laflar edior ....

Gelişmelerden haberdar edin bizi. Ama sanki siz yumusayacakmıssınız gibi:))
Ne zaman azıcık aşkım depreşse yumuşayacak gibi olsam mutlaka piyangodan bi kuzen veya biri çıkar ya nasılsa bu hale de durduk yerde gelmedim ya şöyle ayrılayım böyle ayrılayım planları yapcak insan değildim ben .

Aynen öyle resmen Summe çantada keklik amaaaaaaaan modunda kendince görücek ama anyayı konyayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…