Sevgim mi bitti ? Muameleye göre mi şekillendim ? Kafam karışık

Sorsam bir milyon şey sıralar daha burda anlatmadıgım neler neler var yine ben anlayışsız olucam . Ben elimden geleni yapıyorum diyecek ama inanmıyorum yapmıyor

O zaman sen yine de son konuşmayı yap ki vicdanen rahat olursun. Çünkü seni suçlayan bir insanla bir ömür geçmez. Bende elimden geleni yaptığıma inanıyorum ama artık yapamıyorum dersin.. Şu anda mutsuzsun ayrıldıktan sonra da bir süre mutsuz olup kendini toparlar mısın bunları da düşün. Sonuçta hayat senin hayatın ve bir kere geliyorsun. Sevgiyle kal

Kuzene senden utandığı için hayatım diye hitab etmek biraz garip geldi.

Madem her durumda sen anlayışsız oluyorsun, ona ayrılmak için gerekçelerini sıraladığında yine seni suçlarsa her dedigine;

"Evet ben öyleyim, evet anlayışsızım. Anormal durumlara karşı hep böyleyimdir. Bu ilişkinin bana kattığı bir şey yok. Hatta bir ilişki yaşıyormuşum gibi bile hissetmiyorum. Görüşmemek için hep bi bahanesi olan sen, anlayışsız olan ben. Bu ilişkiyi aslında bitiren ben değilim" de
Onun da içine otursun bazı şeyler öyle ayrıl.

Yorulmuşsun soğumuşsun hemen kurtulmalısın bu adamdan.
Daha fazla enerjinden harcama..

Ayy şimdi oyle oluyor ama yurumuoyrsa sen de zorlama evlenince de ha iturdu ha oturcak omur geçiyor.. iyi düşün nisanliyken nisan atmak zor geliyor insana evet ama sonrasi nasil olacak biraz dusun

aynen öyle benim demek istediğim de o zaten.. ilerisini göremiyorum artık

Evli birisine boşan demek zor ama senin durumundaki birisine arkana bakmadan kaç derim. KAÇ KAÇ KAÇ derim hatta.

nişanlılık dönemi tanıma dönemi diye boşuna dememişler :)

Ben hala konuşamadım , söyleyemedim
Neden yapamıyorm bilmiyorum

Sıcak gelişmelerden haberdar edeyim.
Şu an sinirimden odamı dağıtıcam öyle böyle bi kafa değil şu an anlatamam ...
Güüüya bugünü bize ayırıcaktı bugün bir şeyler yapıcaktık.
Ama ablasının gidişi ertelenmiş, bugün gidicekmiş .
Bilmem neymiş ben hala neyi bekliyorum bilmiyorum....

Ömrün bu adamı beklemekle mi gecicek iyi düşün msj bile bitirebilirsiniz senin değerin yoksa onun da olmamali

önceliği sen değilsin anlaşılan, sen bu adamla aile kurmak istesen o seninle kurduğunu gene aile olarak görmeyecek, anasına danasına gidecek, onların etkisinde kalacak şimdiden çok bariz geldi bana. ilgisiz adamla olmaz, daha da ilgisizleşir, daha da odunlaşır yapamazsın. bence ayrıl.

Mutlu olmadığınız, sizi mutlu etmeyen bir insanla devam etmenin mantığı bence yok.

Haklı ya da haksız,seviyor ya da sevmiyorsun.
Bu kadar uyuzlandığına göre bir şey var demektir.
Ben olsam iç sesim ne diyor son bir kez dinler,ona göre yolumu çizerdim.

Sartlariniz ne bilmiyorum ilskinizin boyutunu bilmiyorum biz ciddiye bindirmeyr calisirken bu konumdaydik hayat mucadelesi is guc bir kac kez firtina koparmamla duzene girdi yani eger bir yoldayssniz sabredeceksiniz ama keyfii yapiliyorsa gozunun yasina bakma derim

Ömrün bu adamı beklemekle mi gecicek iyi düşün msj bile bitirebilirsiniz senin değerin yoksa onun da olmamali
Yarın takılalım mı , gidişini biraz ertelesen dedi.
yarın takılmayalım , ertelesem nolcak dedim.
Gezerdik dedi
Eminim yine hiç bişey yapmazdık , hayır dedim.
Kapattık

Ayrılıcam ama öyle hadi bitsin demek gelmiyo içimden böyle canını yakmak istiyorum resmen kinlendim nefret ettim adamdan .

Ben bikeresinde bu şehre gelmiştim ve o kadar valizler eşya vs nasıl zordurumdayım bırak gelmek "Canım , geldin mi ?" bile dememişti. Bugün ablasının aktarmasına kadar gitmiş. Sanırım bana değer vermemesini hazmedemiyorum , ayrılsam kafası rahat devam edicek istemiyorum bunu.

Kızlar kafam çok karışık ne zaman telde filan konuşsak sanki o cefakar evlat ben de ona eziyet eden kötü kızmışım gibi hissettiriyor bana. Ya çok çok aşırı uyanık ya da ben gerçekten çok kötü niyetliyim.

Sanırım bana değer vermemesini hazmedemiyorum , ayrılsam kafası rahat devam edicek istemiyorum bunu.
Kim istemez ki boyle bi adamdan ayrildigi zaman onda derin izler birakmak, canini yakmak? Bilen soylesin egon devreye girmis nasil bu kadar rahat bana karsi diyosun haketmedigini dusunup intikam almak istiyorsun

Kim istemez ki boyle bi adamdan ayrildigi zaman onda derin izler birakmak, canini yakmak? Bilen soylesin egon devreye girmis nasil bu kadar rahat bana karsi diyosun haketmedigini dusunup intikam almak istiyorsun
Evet aynen öyle istiyorum ki bir daha hayatına girecek kimseye böyle davranamasın

Son duruuumm yarın için plan yapmış , (anne memlekete gidiyomuş ya ) ben de hayır dedim. Ama yumuşak dille. Böyle hiç beklemediği bi anda terk etmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…