- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Sorsam bir milyon şey sıralar daha burda anlatmadıgım neler neler var yine ben anlayışsız olucam . Ben elimden geleni yapıyorum diyecek ama inanmıyorum yapmıyor
Ayy şimdi oyle oluyor ama yurumuoyrsa sen de zorlama evlenince de ha iturdu ha oturcak omur geçiyor.. iyi düşün nisanliyken nisan atmak zor geliyor insana evet ama sonrasi nasil olacak biraz dusun
Evli birisine boşan demek zor ama senin durumundaki birisine arkana bakmadan kaç derim. KAÇ KAÇ KAÇ derim hatta.
amin canım inşallah hepimizinAllah sana da bana da yardım etsin. Gönlümüze selamet versin.
Ömrün bu adamı beklemekle mi gecicek iyi düşün msj bile bitirebilirsiniz senin değerin yoksa onun da olmamaliSıcak gelişmelerden haberdar edeyim.
Şu an sinirimden odamı dağıtıcam öyle böyle bi kafa değil şu an anlatamam ...
Güüüya bugünü bize ayırıcaktı bugün bir şeyler yapıcaktık.
Ama ablasının gidişi ertelenmiş, bugün gidicekmiş .
Bilmem neymiş ben hala neyi bekliyorum bilmiyorum....
Yarın takılalım mı , gidişini biraz ertelesen dedi.Ömrün bu adamı beklemekle mi gecicek iyi düşün msj bile bitirebilirsiniz senin değerin yoksa onun da olmamali
Kim istemez ki boyle bi adamdan ayrildigi zaman onda derin izler birakmak, canini yakmak? Bilen soylesinSanırım bana değer vermemesini hazmedemiyorum , ayrılsam kafası rahat devam edicek istemiyorum bunu.
Evet aynen öyle istiyorum ki bir daha hayatına girecek kimseye böyle davranamasınKim istemez ki boyle bi adamdan ayrildigi zaman onda derin izler birakmak, canini yakmak? Bilen soylesinegon devreye girmis nasil bu kadar rahat bana karsi diyosun haketmedigini dusunup intikam almak istiyorsun
Son duruuumm yarın için plan yapmış , (anne memlekete gidiyomuş ya ) ben de hayır dedim. Ama yumuşak dille. Böyle hiç beklemediği bi anda terk etmeyi düşünüyorum.Son durum nedirSumme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?