Sevgim mi bitti ? Muameleye göre mi şekillendim ? Kafam karışık

Yine tek üzülen sen olacağını düşünüyorsan kusura bakma da hala bitirmemen hata.
Nefret ediyorum şu işini,akrabalarını,arkadaşlarını bahane edip sevgilisini ihmal edenlerden!
Sanırsın ki atomu parçalıyorlar!
Hani adam tüm gün yerin bilmem kaç katı altında maden ocağında çalışıyordur anlarım da...
Neyse çok daha iyilerine layıksın unutma.

Bir de yine çok işi olmuş ve kep atma törenime bir uğramamıştı bile , gelmesini filan geçtim.
Sonra arkadaşlarıyla bir gün otururken o ender günlerden birinde ailemden çekindiğini söylemişti.
Arkadaşı da" Gidicektin ne olursa olsun gidicektin" demişti bozulmuştu...
Söylemiştim ben de sen bana farklı bi bahane söylemiştin ama neyse diye.

ayyy hemen hemen aynı şeyler valla. ben skype bile açtıramıyodum ailesinin yanında. beş dk ara diyodum ondan bile imtina ediyodu.
bi hafta daha sabretttim bitirdim sonra. rahatladım valla.

Ben iyice paranoyak oldum . Olayları anlatıyorum işte gerçekten haksız mıyım onu anlamak istiyorum.
bu düzelmez. bak net söylüyorum bir insanın değişmesini beklemek, duvarın canlanmasını beklemek gibi bişey bana göre. hayatını bu şekilde geçirmek istersen devam et ama yok yapamam yıpranırım üzülürüm dersen de kimse unutulmaz vazgeçilmez değildir. kimse kimseye mecbur değil. seviyorsan da hayatını mahvetmene gerek yok. benim görüşüm bu

Sen ne yapmayı düşünüyosun ?

Senin durumun alışkanlık canım korkuyorsun onsuz yapabilir miyim diyorsun.
Ama çok güzel yapılıyor zaten böyle de teksin baksana.
Sana öncelik vermeyen biri için sen neden yıpranasın ki

İlgisiz adamla enerjini sömüreceğine çok daha iyi insanlarla vakit geçirebilirsin.

Bir adam kuzenleriyle bile daha çok görüşüyorsa o kadını umursamıyordur. Sana değer verdiğini düşünmüyorum. Salla gitsin bu adamı.

ilgisizlik bi ilişkiyi mahfediyo zaten o varken onsuz olmaya alışıyosun biz hep kendimizi kandırmaya çalışıyoruz ama aslında ilgilenmeyen erkek zaten çokta bişey hissediyo olamaz

Seni sınıyorum nedir ya,en ayar oldugum erkek tipi ac telefonu agzina geleni soyle ayrilalim sevmiyorum seni de baktin pismansin,seni sınamışım dersin.baris bakarsin eger ayrilmayi dusunuyorsan,tekrar ayril sensiz daha mutluyum felan:)hic tahammul edemedigim bir durum

Konuyu bir okur musun müsaitsen daha ne inciler var

deger vermedigini hissediyorsan ki öyle yolla gitsin.
sana yazik degilmi? tek tarafli yürümez bu isler...

Ayy şimdi oyle oluyor ama yurumuoyrsa sen de zorlama evlenince de ha iturdu ha oturcak omur geçiyor.. iyi düşün nisanliyken nisan atmak zor geliyor insana evet ama sonrasi nasil olacak biraz dusun

Evli birisine boşan demek zor ama senin durumundaki birisine arkana bakmadan kaç derim. KAÇ KAÇ KAÇ derim hatta.

Merhabalar, erkeklerin ilgisiz olması aslında karşı tarafa sinyal olabiliyor çoğu zaman. Ama bazı erkekler de vardır ki, genetik kodlarına ''ilgi'' işlenmemiş. Senin durumun nasıl başladı onu bilemiyorum ama eğer başlar da çok ilgili ve şu anda ilgisizse sevgilin tarafından da bir sıkıntı vardır demektir. ''Seni istemiyorum artık'' dersen kaçmış olursun. Hala içinde bir şey varsa, kendine göre sevgilinin artılarını ve eksileri ölç bakalım. Bu eksiler acaba tamir edilebilir şeyler mi onlara da bir bak ederim. Hemen gemileri yakıp gitmekten ise neden sıkıldığını, sana karşı neden böyle davrandığı sor.. Aldığın cevaplara göre hala bir ışık yok ise ''Seni istemiyorum artık'' dersin.

Bak summe bu adam sana değer vermiyor, sorumluluklarının farkında değil çünkü summe sessiz, çünkü summe saf(onun gözünde) bu saatten sonra sesin çıksa dırdırcı olursun dahada çok yıpranırsın. Tek tavsiyem kaç summe kaç..

Sorsam bir milyon şey sıralar daha burda anlatmadıgım neler neler var yine ben anlayışsız olucam . Ben elimden geleni yapıyorum diyecek ama inanmıyorum yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…