Yine tek üzülen sen olacağını düşünüyorsan kusura bakma da hala bitirmemen hata.Yine tek üzülen kişi ben olucakmışım gibi geliyor.
Bazen öyle bi konuşuyo ki beni kendimden şüpheye düşürüyo.
Acaba gerçekten ben mi çok fazla şey bekliyorum , abartıyorum diyorum.
Ama sadece vakit ayırmasını bekliyorum başka bir şey değil...
Görüşelim demiyo da gidince sen skype yaparız değil mi diyo.
Niye görüşelim diyemiyo evde kuzenleri vaaar , annesi var ablası var bana vakit ayırır mı hiç...
Çok haklısın. Asla düzelmeyecek kendime acıyorum şu anda
bu düzelmez. bak net söylüyorum bir insanın değişmesini beklemek, duvarın canlanmasını beklemek gibi bişey bana göre. hayatını bu şekilde geçirmek istersen devam et ama yok yapamam yıpranırım üzülürüm dersen de kimse unutulmaz vazgeçilmez değildir. kimse kimseye mecbur değil. seviyorsan da hayatını mahvetmene gerek yok. benim görüşüm buBen iyice paranoyak oldum . Olayları anlatıyorum işte gerçekten haksız mıyım onu anlamak istiyorum.
Sen ne yapmayı düşünüyosun ?bu düzelmez. bak net söylüyorum bir insanın değişmesini beklemek, duvarın canlanmasını beklemek gibi bişey bana göre. hayatını bu şekilde geçirmek istersen devam et ama yok yapamam yıpranırım üzülürüm dersen de kimse unutulmaz vazgeçilmez değildir. kimse kimseye mecbur değil. seviyorsan da hayatını mahvetmene gerek yok. benim görüşüm bu
benim durumumda aileler işin içinde olduğu için oturup onlarla konuşarak bitirmeyi düşünüyorum. olmuyor çünküSen ne yapmayı düşünüyosun ?
Seni sınıyorum nedir ya,en ayar oldugum erkek tipi ac telefonu agzina geleni soyle ayrilalim sevmiyorum seni de baktin pismansin,seni sınamışım dersin.baris bakarsin eger ayrilmayi dusunuyorsan,tekrar ayril sensiz daha mutluyum felan:)hic tahammul edemedigim bir durumGörüştüğüm birisi vardı hanımlar . Bahsetmişimdir buralarda her neyse.
Bu ilişkiden çok yoruldum.
Hangi bir olayı anlatsam bilemiyorum.
Hep ilgisiz , hep bi işi var
Anne , ablaya amenna dedim yuttum ama kuzenleri , uzaktan kuzenleri hatta iş arkadaşı bile benden daha önde
Daha çok görüşüyo. Bana da arada çok bozuk depresif olduğumu fark edince yalandan " Sini siviyirim Summe" dediğini düşünüyorum. Dilimin ucuna geldi bu sabah aradığında "Seni istemiyorum artık1 demek.
Ama niye diyemedim ben de bilmiyorum.
Ben ilk başlarda baya baya aşıktım bu adama . Öyle işte.
Biraz cesaret verseniz bana ..Olur mu ?
Allah sana da bana da yardım etsin. Gönlümüze selamet versin.benim durumumda aileler işin içinde olduğu için oturup onlarla konuşarak bitirmeyi düşünüyorum. olmuyor çünkü
Konuyu bir okur musun müsaitsen daha ne inciler varSeni sınıyorum nedir ya,en ayar oldugum erkek tipi ac telefonu agzina geleni soyle ayrilalim sevmiyorum seni de baktin pismansin,seni sınamışım dersin.baris bakarsin eger ayrilmayi dusunuyorsan,tekrar ayril sensiz daha mutluyum felan:)hic tahammul edemedigim bir durum
Artik nasil sinir oluyorsam yaziyi bile öyle okuyorumKonuyu bir okur musun müsaitsen daha ne inciler var
Ayy şimdi oyle oluyor ama yurumuoyrsa sen de zorlama evlenince de ha iturdu ha oturcak omur geçiyor.. iyi düşün nisanliyken nisan atmak zor geliyor insana evet ama sonrasi nasil olacak biraz dusunbenimle aynı şeyleri hisseden birisi.. ama ben nişanlıyım. bitti demek ve yüzüğü eline vermek istiyorum ama yapamıyorum. duygularım çok karışık. sen de öylesin sanırım çok iyi anlıyorum seni..
Evli birisine boşan demek zor ama senin durumundaki birisine arkana bakmadan kaç derim. KAÇ KAÇ KAÇ derim hatta.benimle aynı şeyleri hisseden birisi.. ama ben nişanlıyım. bitti demek ve yüzüğü eline vermek istiyorum ama yapamıyorum. duygularım çok karışık. sen de öylesin sanırım çok iyi anlıyorum seni..
Görüştüğüm birisi vardı hanımlar . Bahsetmişimdir buralarda her neyse.
Bu ilişkiden çok yoruldum.
Hangi bir olayı anlatsam bilemiyorum.
Hep ilgisiz , hep bi işi var
Anne , ablaya amenna dedim yuttum ama kuzenleri , uzaktan kuzenleri hatta iş arkadaşı bile benden daha önde
Daha çok görüşüyo. Bana da arada çok bozuk depresif olduğumu fark edince yalandan " Sini siviyirim Summe" dediğini düşünüyorum. Dilimin ucuna geldi bu sabah aradığında "Seni istemiyorum artık1 demek.
Ama niye diyemedim ben de bilmiyorum.
Ben ilk başlarda baya baya aşıktım bu adama . Öyle işte.
Biraz cesaret verseniz bana ..Olur mu ?
Sorsam bir milyon şey sıralar daha burda anlatmadıgım neler neler var yine ben anlayışsız olucam . Ben elimden geleni yapıyorum diyecek ama inanmıyorum yapmıyorMerhabalar, erkeklerin ilgisiz olması aslında karşı tarafa sinyal olabiliyor çoğu zaman. Ama bazı erkekler de vardır ki, genetik kodlarına ''ilgi'' işlenmemiş. Senin durumun nasıl başladı onu bilemiyorum ama eğer başlar da çok ilgili ve şu anda ilgisizse sevgilin tarafından da bir sıkıntı vardır demektir. ''Seni istemiyorum artık'' dersen kaçmış olursun. Hala içinde bir şey varsa, kendine göre sevgilinin artılarını ve eksileri ölç bakalım. Bu eksiler acaba tamir edilebilir şeyler mi onlara da bir bak ederim. Hemen gemileri yakıp gitmekten ise neden sıkıldığını, sana karşı neden böyle davrandığı sor.. Aldığın cevaplara göre hala bir ışık yok ise ''Seni istemiyorum artık'' dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?