sevgimi burnumdan getirdi... lütfen yardım edin..

kızlar lütfen yardım edin...
düşünmekten boguluyorum dersime de çalışamıyorum..
bir gün mutsuz olacagını bir gün pişman olacagını bilmek istiyorum (

bu adam seni kafasında bitirmiş canım sen de onu bitirmelisin artık bu ilişkiden hayır gelmez bence. zaten ayrı şehirlerde ilişkilerin yürümesi çok zor. Adam yakınında cinsellik yaşayabileceği bir ilişki bulduysa onu getirmek imkansız. sana tavsiyem ya onu unut.

bu arada kaç yaşındasın ve o kaç yaşında

canım çok üzüldüm durumuna.
canını çok yakmış belli..
sen de onun canını yakmak istiyorsan umursamayacaksın onu, en azından öyle davranacaksın.
birine yapılabilecek en büyük kötülük onu görmezden gelmektir.
onsuz da mutluymuşsun gibi davran, hayatına kaldığın yerden devam ediyormuşsun izlenimini ver.
gururunu ayaklar altına alma.
eğer onunla tekrar yüz yüze karşılaşma ihtimalin varsa onun seni tekrar çok beğenmesini sağlayacak şeyler yapabilirsin.
ama böyle biri için de uğraşmaya değmez pek.

canım ben 22 o 23 yaşında... ablası falan da seni seviyor diyordu.. ne bileyim ya hayaller vardı beni seviyordu inanıyordum.... peki ben şimdi nasıl unutcam ( bir kalemde silip atamıyorum çünkü gerçekten sevmiştim ben... intikam almak istiyorum ( yaşadıklarım karşılıksız olmasın istiyorumm (

canım yeniden görme şansım yok ama mayıs ayında gidip görebilirim...
karşısına çıkabilirim..kilom var belki ondan böyle yapmıştır...
en azından o zaman kadar kilomu vereyim diyorum...
değmez ama işte yapamıyorum ( böyle basit miydi (

canım oldugu yerde bulamaz öyle birini.. bulduysa işte ancak o söyledigim kızı bulmuştur o da baska sehirde zaten aynı sehirde degiller...

ah canım ya çok zor biliyorum.
seni oyalayacak şeyler bulman lazım.
kilom var diyorsun mesela onunla ilgili şeyler yapabilirsin, spora gidebilirsin.
azimle, hırsla belki en azından acını biraz azaltırsın.
belki kilo vermen özgüvenini daha da yerine getirir.

bi kaç aylık bir ilişki için kendini ukdr yıpratman yersiz. sen tüm ipleri çocuğun eline vermişsin canım bunun kesinlikle artık düzeltilebilcek bir yanı kalmamış. ben unut derim hiç bir şey senden önemli değil heleki 2 3 aylk bir ilişki için çok gereksiz

aramıyorum sormuyorum aramıcam da...
ama yine de bir gün pişman olması için bir şeyler yapmak istiyorum..
yani bir gün canının acımasını onun da mutsuz olmasını istiyorum....
face ine tekrar girebilme sansım var girip duvarına birşeyler yazmak istiyorum ne kadar pislik olduugunu arkadaşları da görsün diye..
aptal olmadıgımı salak olmadıgımı bilsin istiyorum...

evet canım düzelmesini asla istemiyorum zaten ama içimde de tutmak istemiyorum bu öfkeyi kanser gibi birşey vücuduma yayıldıkca daha beter oluyorum..
ablasına senin kardeşin böyle yaptı bu kadar şe..rfsiz işte..
ama ahımı aldı falan demek istiyorum..
ne bileyim böyle bir kagıt parçası gibi atılmak varyaa işte bu beni mahvediyorr..
bitiriyor...

bana bunları yaşatan benle oynayan bir gün mutlu olur mu sizce?? olabilir mi bu yaptıgı yanına kar mı kalacak???
bir de o kadar abdest namazlı sohbetlere falan gidiyor peh...

canım sakın üzülme 3.5 yıl az değil birden nasıl sevemez hala seviyordur ama aklı başka şeylere kaymış olabilir,neyse sen artık ben seni istemiyorum dersin yarı yolda bıraktın beni dersin bak o zaman nasıl kıymete biniyorsun arkadaşlarını ablasını arama hiç, onada ne mesaj çek ne ara illaki kafasına dank eder birgün sende buarada hayatını yaşa ,derslerini ihmal etme insan en çok kaldığı derslerine üzülüyor sonradan,spor yap kilolarını ver sen zayıflayınca kendie güvenin daha da bi yerine gelir,birgün geri dönerse bambaşka bi kişi görsün karşısındaböylece intikamların en güzelinide almış olursun ondan

bide sakın face inin şifresini kırıp sonradan pişman olacağın şeyler yazma şimdi çok kızgınsın hakaret edip bağırıp çağırmak istiyorsun ama böyle davranışlar kimseye yakışmaz ilerde sende yaptığına pişman olursun zaten,heleki ablasını arayıp şerefsz demek hiç olmaz,kimseye küfür etme, ilerde belkide barışıcaksınız böyle küfür dolu hakaretlerden sonra ablasının yüzüne nasıl bakarsın,haa bu yaptıkları ondan çıkmicak mı tabikide çıkacak bundan da emin ol,herkes ayrılıyor sevgiler tükeniyor ama bunun bile bir adabı var, karşısındakini üzmeden gururunu incitmeden yapmalı tatlı dille anlatılmalı bence

aynı şey benim de başıma geldi daha üniversitedeydim aynı şehirdeyken canım aşkımken başka şehre gidince uzaktan olmuyo ya falan demeye başladı benimle öyle oynadı öyle oynadıki bi burnuma halka takmadığı kaldı:)sonra ben de bi arkadaşımın sayesinde aklımı başıma aldım bıraktım uğraşmayı sildim tel numaramı değiştirdim.okulumu bitirdim ve 2 buçuk yıl sonra bana faceden mesaj attı ki daha yeni açmıştım hesabımı.nerelerdesin seni arıyorum heryerde falan filan ama hiç bişey yazmadım face de arkadaşlık isteğini kabul etmedim neredeyse 1 yıl boyunca bana bişeyler yazdı çizdi bu benim hoşuma gitti tabii düştü elime.senden sonra kimse sen gibi olmadı klişe laflar.sonra bigün cevap verdim sonra yaşaığım şehre beni görmeye geldi öyle çıktımki karşısına 2 gün boyunca hazırlandım resmen:)2saat oturdum gönderdim hiç sıcak davranmadım hani beni çok seviodun niye bölesin dedi büydüm dedim. şimdi köpek gibi peşimde ama maalesef artık benim kaypak adamlarla işimyok..

canım üç bucuk yıl degil ay.... kendisini de altı aydrı tanıyorum...
biz şimdi bitti hadi sen yoluna demeden bitirdik.. yani hani son konusma derler ya bu kez o olmadı..
peki şimdi mi diyeyim sen beni yarı yolda bıraktın falan diye????

yok canım diyemem zaten ablasına agır bir şey söyliyemem... ben de bitirdim derim ancak daha ilerisini diyemem..
bir gün cıkmasını istiyorum acısını bu yaptıklarının bedelini ödemesini istiyorum istegim sadece bu
ve evet bitsin tamam ama adam gibi bitsin!! en azındna mutlu oldugu anların hatrına adam gibi bitirse eyvallah derdim bu kadar kötü olmazdım....

Allahımmm dilerim böyle bir şey yapmaya benim de imkanım olur..
kilo vermekse verecegim..
karşısına cıkmaksa bir yolunu bulup gidecegim karşısına...
bir gün görecek beni...
aama o gün sevgim falan olmıcak sadece bana yaptıgını görmezden gelmedigimi aptal olmadıgımı bilmesini istiyorum...
ve ahım var.. ahımı aldıgı için inanıyorum ki sabredersem rabbim akıttıgım gözyaşlarının bedelini ona soracak..
mutlu olamıcak olamasın da bundan sonra... o gözyaşlarımı duygularımının bedelini ödemeden...

mutlu olamaz zaten merak etme çevrede bi sürü örnekleri var bunun.insan ayrılabilir gönlü başkasına kayabilir bunlar çok normal ama adam gibi ayrılmaz bi açıklama bile yapmadan aptal yerine koyarsan oyun oynarsan ağlatırsan olmaz işte.

işte ben de tam da onu istiyorum!!
sabredeyim sabırla bekliyeyim diyorum sabretmezsem suclu ben olurum
susarak bir şey yapmayarak onu unutarak gecmişi silerek yeni hayatıma gülümseyerek devam ederek bir gün o günün gelmesini beklemeliyim.!!!
dilerim bir gün o gün gelir çok istiyorum bir gün bir saat bile olsa pişman olsun üzülsün ve benim de bundan haberim olsun başka da bir şey istemiyorum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…