pişman olmasını istiyorsann.Halen onu geri istiyorsun demektir..Yaşadım bilirim bu pişman olsun olayını..Canıım üzmek istemem ama bnce bu adamdan hayır gelmez.Yeni bir sayfa aç kendine.Sana bunları yaşatan adam pişman olup kendini yırtsa ne olur allah aşkına daha şağlık bir ilşki yaşarsın ileride bir başkasıyla kimse vazgeçilmez değilll.inan kii değil
amaan hiç arayıp sorma bile be o kadar çok sevilcek biri olsa sana bunları yaşatmazdı kendini düşün biraz hem aradıkca ezilirsin ne yüzsüz bi kız der hala msj atıyor, arıyor der. hem o da seni senin onu sevdiğin kadar sevseydi birgün bile dayanamaz arardı aramadığına göre keyfi yerinde beyefendinin..sen kendini yıprattığınla kalırsınherkese hakkettiği değeri verin kızlar koskoca dünya milyonlarca erkek var
canım yeniden görme şansım yok ama mayıs ayında gidip görebilirim...
karşısına çıkabilirim..kilom var belki ondan böyle yapmıştır...
en azından o zaman kadar kilomu vereyim diyorum...
değmez ama işte yapamıyorum( böyle basit miydi (
hayır canım akrep....
Yaşadıkların tanıdık geldi
Ama arama sorma onu bana da hep bunu derlerdi kendimi tutamaz arardım ama aramamanın daha doğru olduğunu anlayınca gerçekten her şey daha iyiye gitti.
Üstlerine gittikçe şımarıyolar bi kere sevgini gösterdin mi yandın.
İlişki durumuna gelince belki o kız görmüyodur bunu hani bazı kişilere gizlenebiliyo ya.
Kilolarını ver, bakım yaptır, kendini toparla ama bunu onun için değil kendin için yap ve kendini seveceğin bedene ulaştığında sen ona bakmazsın emin ol kendine güvenin gelecek çünkü:)
aramıyorum canım inş. da aramıcam... bugün faceden birşeyler yazmış falan ama artık duvarımı da kapatcam engellicem onu göremeyecek hiç birşeyimi yani tümden gözünün önünden cekilmiş olacagım...
peki sonra ne oldu canım??? bir pişmanlık falan olmadı mı
yahu ben bir kere de olsa bir mesaj ya da ne bileyim pişmanlık göstergesi görmek istiyorum :))
o kadar agladım zırladım inandım gercekten sevdim bedelsiz kalmasın yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?