sabah uyandım yine herşey sil baiştan ama sanki düne göre daha az aacıyor canım..
sadece uyanınca bir de kafayı yastıga koyunca zor geliyor..
dilerim rabbimden o günlerde geçecek..
evet canım ilk gün boş mesaj attım o da attı cevap olarak
beş günün o zaman şimdi ikinci günündeyim ki sevmesin beni artık o hiç sorun degil
sadece bir kere bileyim ki bana yaşattıkları karşılıksız kalmamış olsuın
tek bilmek istedigim bu.
bugün ablasını da arayıp artık umrumda olmadıgını söyleyecegim. o da kardeşine ister söylesin ister hala seni seviyor deyip kardeşinin güçlü olmasını sağlasın ne yaparlarsa yapsınlar..[/QUOTE]
sacmalama ıstersen sakın boyle bırsey yapma kendını kucuk dusurursun yanlızca sen hanımefendılıgını koru o utansın
o cesaret bendede olsa...Ya herşeyi sineye çekip iyi görüyorum takii dışardan birisi beni dürtene kadar yada şimşek gibi çakıyor yaptıkları kusmaya başlıyorum...
Ben kusarsam bin beter kusuyor...artık napıcağımı bilmiyorum gözyaşım hiç dinmiyor...Uyuşturucu gibi kanımı zehirliyor ama vazgeçemiyorumda..
bence kafasını karıstıran bırılerı var cnm sen sanslısın kı farkına vardın
ya hıcbırsey olmamıs gbı devam etseydı senınle
ya sen sans eserı ogrenseydın (benım basıma geldgı gbı )
ınan bu daha cok koyardı sana bırak onu ve yoluna devam et
bızımde 3 ay dolmamıstı daha ...
Eskiden o kıza bu kıza baktın diye kavga edilirdi sevgililerle.. Artık o kız durumunu beğendi seni dürtmüş neden eklemiş arkadaş olmak istiyormuş gibisinden kavga ediliyor. Bu sosyal siteler yüzünden ayrılıklar çok fazla olmaya başladı.. Çünkü artık kız bulmak çok kolay gir bi sosyal siteye birbirini hiç görüşmeden ilişki durumu yapan insanları biliyorum Allaha şükür sevgilimle facelerimizi kapadık sadece bi ortak face açtık kimse yok 6 arkadaşımız var onun kardeşi yakın arkdaşları benim kardeşim yakın arkaşım. Boşuna polimiğede gerek yok. bence Hiç boşuna üzülme onun aklı başkasındaymış zaten.. Seni sevmiş olabilir evet ama bence seninki sevgi değil 3 ay kısa sürdüğü için bazı şeylere doyamadın hevesin kursağında kaldı dereler ya işte öyle bişey bence hevesin geçsin ben nasıl böyle yapmışım diyeceksin.
Ben bu hikayeyi bir yerden biliyorum
Evet buldum , bizzat ben yaşadım
Bak canım işin kısaca özeti bu adam seni SEVMİYOR
Hiçte sevmedi , tek amacı seni elde etmekti
Elde etti ve bitti
Olay bu , kimseyede kanma , sakın o adamıda bekleme
Benim düştüğüm hataya düşme
nasıl yani??? gerçekten mi canım benim yapeki sen ne hatasına düştün sonuc ne oldu
evet sevmiyor...
bugün aradı ama acmadım ablası ara demiş ondan aramış olabilir.
ne oldu dedim. yok bir şey havadan sudan öyle aradım dedi.
havadan sudan seyler icin beni arama dedim.
haklısın bir daha olmaz demiş.
sinir şey!
2 yıl peşimden koştu , sırf onu seviyim diye yapmadığı şey kalmadı
Hatta çevremdeki herkes bu oğlan seni çok seviyor en azından bi dene diye beni gaza getirdiler
Ama sonuç hüsranYaptığı herşey beni elde etmek içinmiş , hırs yapmış beni kandırmış
Tabi bunlar sözlü olarak söylenmedi ama tavır ve bazı hareketleriyle belli etti
Hala arar utanmadan 'nasılsın' diye mesaj atar hiç cevap vermiyorum artık
Çünkü o adamdan bana yar olmaz
Benden sana tavsiye zaman herşeyin ilacı , hem daha yaşında küçük unutursun
Bi zaman sonra ben bunamı üzülmüşüm der gülersin kendine
Boşver gitsin önüne bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?