Sevgisi Aylar Sonra Dönen Var Mı?

beni ilişkinin son 1 senesinde aldatmış(ki bu adam ben kendime yapılmasını istemediğim şeyi hayatta bi başkasına yapmam diyen, 3 kızkardeşim var bi kıza yan gözle bakamam diyen biriydi) bi çok kişiyle(iş yerindeki kızlarla,mahallesinden dul çocuklu biriyle)..ve bunu bana kız kardeşleri söyledi..hep söylemek istemişler ama nereye varacağını bilemedikleri için yapamamışlar..iki kız kardeşi de abimden kurtuldun sen iyilerini hakediyosun dedi..kurban bayramında ardarda öğrendiklerim tokat gibi çarptı yüzüme ama şuan o kadar huzurluyum ki anlatamam..:36:

aldattıkları haricinde kendi iş yerinden kardeşim dediği ve en küçük kardeşinden bile ufak olan bi kızla 1 kasımda(kasımda aşk başkadır =)) evlenmiş..Allah mesut bahtiyar etsin..kardeşi bile bayramda gelip beni ziyaret ettiyse ve onun gibi bi karaktersizden kurtuldun dediyse benim için hayırlısı buymuş derim..kendimi kuş gibi hafif ve özgür hissediyorum ve çok şanslı :21:

ona, 4 sene boyunca sadık kaldığım için de alnım açık ve dimdik yürüyorum..
herkes hakettiğini yaşar..Allah herkesin gönlüne göre versin.:34:.

5. senemizin başladığı gün bitti herşey..gerçi sallantılar vardı öncesinde ama son olay bitirdi herşeyi..4 aydır ne ben ne o arıyo.. ilk zamanlar bekliyodum ama ayrılıktan 2 hafta sonra aradığımda meşgule atıp tel.ini kapatınca olayı bitirdim kafamda da..evet kalpte bitmiyo kolay kolay ama kendinizi ona endekslemeyin..unutmayın o olmasaydı başkası olucaktı hayatınızda..kaderinizde varsa elbet döner ama beklenti içine girerseniz mutsuz olursunuz..

yenilikçi olun ve yeni insanlarla tanışın..ben yeni biriyle görüşmeye başladım bile..2miz de hoşlandık birbirimizden..artık plan yapmıyorum anı yaşıyorum..

5 sene birlikte olduğum adamla 2001de tanışıp aile yüzünden ayrılmıştık ve seneler sonra tekrar yarım kalanı tamamlamak istemiştik..evlilik hayallerimiz vardı ama şuan 2miz de farklı ortamlardayız..

insanın başına herşey gelebiliyo hayatta..siz siz olun ona adamayın kendinizi..öncelik kendiniz olsun..çünkü kendinize değer biçmedikçe karşıdaki için de kıymetli olmuyosunuz..

söylediklerim tecrübeyle sabittir..yaşamanıza bakın derim..giden gittiği yerde mutlu olsun :3:

aylar değil yıllar sonra dönen bile oldu..
ama içimdeki duygular bitmiş nereye gelion oğlum dedim tabi içimden :)))
yol verdim gittii
:52::52::52:

evet cnm bızde bısı yapmadık ole kırıcak cok sıkmamdı sadce onu ayrılıs nedenımız.zaman gectıkce nedense duzelcekmıs gıbı gelıyo bazı seyler bana.siz ne kadar sureedır berabersinız cnm
çok olmuş ama aynı sebebten ayrıldık ddöndümü sizinki

2 yıllık sevgiliyken ayrıldı benden 2 ay ayrı kalıp tekrar barıştık ben rest çekince 2 yıl sonra tekrar ayrıldık. Hiç bir şey eskisi gibi olmuyor ki biz 2 yıl götürdüğümüz halde en son kendisi tekrar ayrıldı benden hemen sonra başkası ile sevgili oldu ve şu an onla da bir ayrıl bir barış ilişkisini sürdürüyormuş. Benimde 1 yıldır ilişkim var maşallah iyi ki ayrılmışız keşke ben ondan önce davranıp ayrılsaymışım diyorum.

Back
X