sevgisinden çok eziyet veren erkekler

denizderya123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
178
14
118
40
anlamıyorum kızlar bu erkekler hem seviyorum diyor .... hemde sana çektirmediği cefa kalmıyor bu davraşnışlar ondan soğumama sebep oluyor ama sanki çokta umurunda .... ne yapmalıyız kızlar akıl akıldan üstündür önemli olduğumuzu bize hissettirmesi için ona nasıl davranmalıyıız umursanmak istiyoruzzz:1rolleyes: değerli fikirlerinizi bekliyorumm

erkekler merak edip, umursanmadıklarında önemsemeye başlıyorlar. bence kendimizi ağırdan satarak sağlayabiliriz bunu... şimdiki aklım olsa, tartışmalardan sonra hemen aramazdım mesela.

bilmem fark ettiniz mı? cadalozlar çok seviliyor. kıymetleri çok biliniyor. peşlerinden koşturuluyor. kaydirigubbakcemile4
cadaloz olun derim ben. yapabiliyorsanız.kötükedihüso

senden baska kimim var birakda o kadar naz yapim sempatiksalakcinni

alip karsina konus devam ediyorsa uyar ama altdan alma fazla en etkili olan her an vazgecebilcenin hissetirebilmendir kacan kovalanir hesabi ;)

hakettiğinden fazla değer vermemek gerek,gerçi ben yapamadım ama çevremde gördüğüm örnekler çok fazla.ince düşünceli olmak,ilgilenmek,özen göstermek bu devirde çoğu erkeğe yaramıyor sanırım..gerçi biraz da şans işi mi ne??

hep ağırdan alacağız kendimizi... hiç kolay av olmayacağız... ne derse desin bırakıp gitse dahi yol senin diyebileceğiz bu kadar umursamazlık rolunu hissederken ona karşı duyguların varken zor olmalıı....
acımasız yönümüz orataya çıkmalı diye bilirimm

şöyle yapalım böyle yapalım diye yazmak kolay. pratikte uygulamak zor. haydı kolay gelsin size.sengözlerimebaksanab

anlamıyorum kızlar bu erkekler hem seviyorum diyor .... hemde sana çektirmediği cefa kalmıyor bu davraşnışlar ondan soğumama sebep oluyor ama sanki çokta umurunda .... ne yapmalıyız kızlar akıl akıldan üstündür önemli olduğumuzu bize hissettirmesi için ona nasıl davranmalıyıız umursanmak istiyoruzzz:1rolleyes: değerli fikirlerinizi bekliyorumm

Kadın kendi öneminin farkına varmazsa ("Onurumu kırar, beni incitirsen beni kaybedersin" fikrini taşımayan kadın "öyleymiş gibi" yapamaz, "Giderim bak!" der ama tavizlere devam eder, adam ne yaparsa yapsın sineye çeker ve rol yaptığı ortaya çıkar, her şey daha beter olur) erkek onun önemli olduğunu düşünmez,ona saygı duymaz; doğal olarak erkek kadının değerli olduğuna inanmıyorsa en fazla "gönlü eğlenene" kadar değerliymiş gibi davranır... :kahve:

Kadın kendi öneminin farkına varmazsa ("Onurumu kırar, beni incitirsen beni kaybedersin" fikrini taşımayan kadın "öyleymiş gibi" yapamaz, "Giderim bak!" der ama tavizlere devam eder, adam ne yaparsa yapsın sineye çeker ve rol yaptığı ortaya çıkar, her şey daha beter olur) erkek onun önemli olduğunu düşünmez,ona saygı duymaz; doğal olarak erkek kadının değerli olduğuna inanmıyorsa en fazla "gönlü eğlenene" kadar değerliymiş gibi davranır... :kahve:

bunu uygulayabilmek için erkeği hiç sevmememiz gerekiyor bilmiyorumkismile

sanırım bu biraz da şans meselesi kızlar bazı erkeklere kız arkadaşları eşleri nişanlıları ne yaparsa yapsın seslerini çıkaramıyorlar hatta böyle kızlar daha kıymetli oluyor yani her erkek aynı olmuyor bence ama çoğu konuda da suç biz de taviz veriyoruz şımartıyoruz örneğin benim yaptığım gibi aramadığı zaman arıyoruz .ailesi bizimle ilgilenmediği zaman biz onlarla ilgileniyoruz kendilerini çok önemli sanıyorlar tamam adam olsunlar önemli olsunlar. ben eski ilişkimden biliyorum ben onu bıraktığımın gerçekten farkına vardığı zaman 40 yıl düşünsem beni bırakacağın aklıma gelmezdi demek ki bana önceden bazı şeyleri çektirirken benim onu hiç bırakmayacağımı sanmış

bunu uygulayabilmek için erkeği hiç sevmememiz gerekiyor bilmiyorumkismile

"Onurumu kırarsan, beni incitirsen her şey biter, beni kaybedersin" hissini vermek için erkeği hiç sevmemek mi gerekiyor? :36:

Kendimizin, ruhumuzun ve bedenimizin ondan daha önemli olduğunu, karakterimizi ve benliğimizi ondan çok sevmek yetecektir... Doğal olan da bu zaten... Kişi kendini karşısındakinden çok sevmezse sağlıklı ilişkiler kuramaz, kendini yeterince sevmeyen düzgün bir ilişki yürütemez, sevilme duygusunu bilmediğinden eline yüzüne bulaştırır her şeyi, dengesiz olur... Ya çok sever adamı boğar (ve terk edilir) yahut da sevgisini yeterince ifade edemez ilgisiz bulunur (yine terk edilir) Karşılıksız fedakarlıklarıyla mutlu olan kaç kişi var? Kendinden vazgeçenden elbette vazgeçilir... Önce daima biz, erkekler öyle yapıyor, bakın nasıl el üstünde tutuluyorlar... En mantıklı, aklı başında kadınları koşturuyorlar peşinden, tersine döndürüyorlar düzeni... :82:

"Onurumu kırarsan, beni incitirsen her şey biter, beni kaybedersin" hissini vermek için erkeği hiç sevmemek mi gerekiyor? :36:

Kendimizin, ruhumuzun ve bedenimizin ondan daha önemli olduğunu, karakterimizi ve benliğimizi ondan çok sevmek yetecektir... Doğal olan da bu zaten... Kişi kendini karşısındakinden çok sevmezse sağlıklı ilişkiler kuramaz, kendini yeterince sevmeyen düzgün bir ilişki yürütemez, sevilme duygusunu bilmediğinden eline yüzüne bulaştırır her şeyi, dengesiz olur... Ya çok sever adamı boğar (ve terk edilir) yahut da sevgisini yeterince ifade edemez ilgisiz bulunur (yine terk edilir) Karşılıksız fedakarlıklarıyla mutlu olan kaç kişi var? Kendinden vazgeçenden elbette vazgeçilir... Önce daima biz, erkekler öyle yapıyor, bakın nasıl el üstünde tutuluyorlar... En mantıklı, aklı başında kadınları koşturuyorlar peşinden, tersine döndürüyorlar düzeni... :82:
:74: tamam kızma. haklı olabilirsin hatta haklısın. ama ben bunları yapabilen biri değilim. kıyamam ben onu. :48:

Back
X