sevglim annemi tanıyor ama anneler gününde aramadı.

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
Kızlar sevgilim annemi tanıyor telefonda konuşmuşlardı bir defasında ama bugün anneler gününde arayıp anneler gününü kutlamadı, beni de aramıyor ama annemi araması gerekmez miydi,
eskiden evleneceğimizi söylüyordu şimdiyse pek görüşmüyoruz.
Annemi de aramadı ne yapmalıyım sizce buna? Ne tafra yapsam sinirimi alamıycam

benim erkek arkadasımda dusunmuyor boyle seyleri ben eskiden onun annesine kandillerde falan mesaj atardım ama baktım o aramıyor bende aramıyorum artık konu acıldıgı zamanda lafı soyluyorum valla ama uzerine dusmemek lazım zorla olmuyor

Benimkisi dün gece mesaj yazdı annenin ellerini öp ve kutla dedi tanışmadıkları halde..
Ama her insan bir değil boşver takılma..

belkı de inanmıyordur bu özel gunlere degılmı
cunku dogum günümü yılbasımı sevgilier günüümü de kutlamamıstı

yani annenizi araması evleneceğinize delil mi olacaktı? kaydirigubbakcemile3

ben de unuttum annemin gününü kutlamayı, ne var bunda, çok mu önemli?

1 aydır aramıyordu zaten sizi.
diğer konunuzda öyle yazmıştınız. 1 aydır sizi aramayan kişinin anneler gününde ,annenizi araması beklenemez değilmi?

diğer konunuz.
2 mayısta yazdığınız...
Selam kızlar, demin hesapladım 1 aydır beni aramıyor sevgilim ben msj attım geçen gün ona da yanıt vermedi ama yine de evlenir miyiz sizce? Ben 28 yaşımdayım ve sevgilim de 28, gayet olgun yaştayız, evlenmek için paramız da var denemez ama bırbırımızı sevıyorduk.. evlenır mıyız sizce ?

Son düzenleyen: Moderatör:
aramaması gayet dogal..
telefonda bı defa gorustu bırının anneler gunun kutlaması gerekmez..
hem ıcden gelmedıkden sonra soguk bı tebrık neye yararkı aranızda sorun var sanırım ?..
ozel gunlerı sevmeyen bır yapısıda olabılır..

Benim sevgilim yıllardır annemi tanıyor, evimize gidip geliyor ama o da aramadı. Bence çok da önemli değil...

1 ay seni aramadığına göre demek ki ayrılmışsınız zaten..insan ayrıldığı insanın annesinin de anneler gününü kutlamak için aramaz doğal olarak..

sen hala sevgilim diyebiliyormusun o kisiye ? :1shok:
1 aydir seni aramamis da, hala nasil ümidin var ilginc dogrusu kafamçokkarıştı

Canım anneni aramak zorunda değil.Zorlada aratamazsın zaten.
Seni 1 aydır aramayan adamdan annenin anneler gününü kutlamasını mı bekliyorsun.:umursamaz:

bekliyorum kızlar çünkü arayabilir beni,
ama annemi aramadı yani tamam aslında özel günleri umursamıyor ama annemin anneler gününü de umursamadı annem kırıldı ve söyledi de bana yani ağla ağla çözüm bulamıyorum,
tüm gün de aradım mesaj da attım, ara annemi dedim ama aramadı.

içimi rahatlattınız biraz, bugünlere inanmadığından aramıyor olabilir,
sizinkiler de annenizi tanıyıp eve gelip gittiği halde aramıyorsa bugünde,
benimkinin aramaması çok normal aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…