sevglınızı/esınızı neden sectınız?

ceremino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
708
0
96
40
Ankara
askınızın sızı etkıleyen yonlerı nelerdı ve neden onu sectınız paylasırsanız sevınırm sevgiler...

bu kadar yakışıklı bu kadar kibar bu kadar sevgi dolu bakan bu kadar ince ve düşünceli bir adamı havada kaparım tabii.başkalarına yedirtcek göz varmı bende.

benımde bı sebebım yok kızlarrr o benım omrumdu kaderımdııı askımmm cok ozledım senıııı

açıkçası bana olan aşkı ve kararlılığı çok etkiledi beni 2 sene nazımı çekti hiç bıkmadı peşimden koştu kimseyle çıkmadı istedi ve aldı adam ya başardı yani helal olsun:1hug:

ben onu sadece arkadaş olarak görüyodum o ise tam 5 yıl peşimden koştu benim en sonunda pes ettim aşık oldum ona :asigim:

zor zamanlarımda yanımda oldu bana hep moral verdi destek oldu ilgisini sevgisini hiç azaltmadı ve bana gerçekten aşık olduğunu anladım onun doğru insan olduğuna inandım ve deli gibi aşık oldum ona iyiki de olmuşum o benim başıma gelen en güzel şey..keşke çok daha önce hayatıma girmesine izin verseymişim :asigim:

evet ya bende şimdi öyle diyorum keşke daha önceden hayatıma soksaydım onu diye...kısmet:asigim:

insanlıgı dürüstlüğü anlayışı hoşgörüsü kibarlıgı..kısaca evlenilecek bir erkek portresi vardı karşımda eee birazda peşimde koşunca naniknanik dedım bu adamla evlenmelıyım ...

dürüstlüğü bide gözleriydiii...ama dürüstlük yalanmışşş meğer...biraz geç annadım ama zararın neresinden dönersem kardırr(kendimi böle avutuyorum da))

Nedensizdi, onu görünce yıllardır tanıyormuşum ve zaten hep benimmiş gibi geldi.Hemen kabul ettim ve zaten benim olanıda aldım.
İyiki evlenmişim ve yanlış karar vermemişim çünkü o benim herşeyim...Şeniz

sdce aşık olmamdır.aşık oluncak bir erkek portresi asla göremessin onda o ayrı.öküzün tekidir.ama aşk işte napim atsan atılmaaaz satsan satıılmaaaz.inş o düzelir ya da ben onu unutabilirim.başka yolu yok çnkü.

nedensizdir aşk
bir anda çarpar ,kamaşır gözlerin
beynin ondan başkasını düşünemez hale gelir
offf uykular uyuyamazsın, bitmek bilmez geceler

işte bana başlangıç olarak bunları yaşattığı için seçmiş bulundum :) istersen seçme :asigim::asigim:

allah ım pişman etmesin

başlanqıç öleydide sonradan bozuldu ablacım..e benim kadersizliğim napayıımm. Allh sizi pişman etmesin.AMİİİN!

öncelikle dürüstlüğü ve o sert görüşününün ardındadaki iyi kalpliliği..ve intihar girişimi kızlar ne yapıyım mecburen evet dedim:))))
iyikide demişim kocamı seviyorumm..allah kimsenin yuvasını bozmasınnn..tüm çevredeki olumsuzluklara ragmennnn.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…