• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevglınızı/esınızı neden sectınız?

herkes tarafından çok sevilen biri. çok iyi arkadaşım.dostum.dünya görüşümüz biribirimize çok benziyor.onun yanında kendimi rahat ve güvende hissediyorum.oda benim yanımda öyle.sorumluluk sahibi,zeki ,ve gelişime açık biri.tatlı bir yüzü var.ailesine bağlı ama bağımsızdı.uyuşturucu kullanmıyor.kimse hakkında kötü birşey düşünmüyor.bana değer veriyor,sevgi sözcüklerinde cimri davranmıyor.barışcıl sakin bir insan.biribirimizin yanında çok mutluyuz.ve hala saydığım özellikler devam ediyor.sevmiyim de ne yapayım.o benim beyaz atlı prensim.ama atı yok.:))herkes beyaz atlı prensine kavuşur umarım:))a.s.

valla ben niye seçtiğimi düşünüyorum ama hala bulamadım bilmiyorum nasip işte çok şükür iyikide olmuş AŞKISI SENİ ÇOK SEVİYORUM

nedensizdir aşk
bir anda çarpar ,kamaşır gözlerin
beynin ondan başkasını düşünemez hale gelir
offf uykular uyuyamazsın, bitmek bilmez geceler

işte bana başlangıç olarak bunları yaşattığı için seçmiş bulundum :) istersen seçme :asigim::asigim:

allah ım pişman etmesin

sana aynen katılıyorum şekerim. Aşk bir nedene bağlı olmamalı, herşeye rağmen olmalı. Unutmamalı ki sevmenin bir nedeni varsa ve bu neden bir gün ortadan kalkarsa, aşk da sevgi de biter.
Ben neden seçtiğimi felan bilmiyorum bildiğim tek şey var O benim vazgeçilmezim!!!:asigim::asigim:ŞenizŞeniz

nedensizdir aşk
bir anda çarpar ,kamaşır gözlerin
beynin ondan başkasını düşünemez hale gelir
offf uykular uyuyamazsın, bitmek bilmez geceler

işte bana başlangıç olarak bunları yaşattığı için seçmiş bulundum :) istersen seçme :asigim::asigim:

allah ım pişman etmesin

işte sebebıa.s:asigim:
sırf uyuyabılmek ıcın (c)aldımjeyyartatlicadiarzu

Ben eşimi hayatımda kimsenin sevmediği kadar beni sevdiği için,beni görünce aklına cinsellik gelmediği için ,hasta olduğumda herkezden önce koştuğu için,beni boğmadığı için,mukkemmel bir baba olduğu için (arada banada babalık yapıyorda:));ev işi,yemek bulaşık bilmedğim halde olsun sen beni yüreğimsin dediği için ,bana her an seni seviyorum demesede bunu başka şekilde gösterdiği için ,4 yıl ara verdiğim okulu her gün işini gücünü bırakarak beni takip etmek suretiyle bitirttiği için,şu anki hayatımın mesleği dediğim işi bana yaptırdığı için seçtim:)
(cok bencilim değil mi ...ama oda cok vurdumduymaz bazen olsun o kadar :)))
ama bu erkeklerin mukkemmel oldugunun kanıtı degıl asıl mukkemmeller biz kadınlarız

canımmm cok guzell anlatmıssın yaaa bu kadar olur
sevgiler...

açıkçası bana olan aşkı ve kararlılığı çok etkiledi beni 2 sene nazımı çekti hiç bıkmadı peşimden koştu kimseyle çıkmadı istedi ve aldı adam ya başardı yani helal olsun:1hug:

aynen valla benımde bolee :Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol:

ona karşı hissettiğim duygular çok farklıydı ilkti benim için bende yüreğimin sesini dinledim ona da şans verdim hayatıma aldım pişman değilim seviyom ben yaa :asigim: :nazar:

Aşkım o benim çünki hatayımın ilk erkeği ve son erkeği olacak onu çok seviyorum ilk gördüğüm an acaba mı demiştim ama sonra işte budur benim eşim olacak adam bu dedim ve aynen dediğim gibide oldu şimdi çok mutluyuz iyiki onunla evlenmişim camın aşkitom benim SENİ ÇOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMM Şeniz

askımmm benımmm ruhh ıkızımmm bız baslarda arkadastık onunla cok ıyı anlasıyordukkk snra olannn oldu işteee

Back
X