beni seç,beni seç der gibi bakıyordu:Roflol:
:Roflol::Roflol:
sıcak, samimi ve beni güldürdüğü içinlülülülülülü
nedensizdir aşk
bir anda çarpar ,kamaşır gözlerin
beynin ondan başkasını düşünemez hale gelir
offf uykular uyuyamazsın, bitmek bilmez geceler
işte bana başlangıç olarak bunları yaşattığı için seçmiş bulundum :) istersen seçme :asigim::asigim:
allah ım pişman etmesin
nedensizdir aşk
bir anda çarpar ,kamaşır gözlerin
beynin ondan başkasını düşünemez hale gelir
offf uykular uyuyamazsın, bitmek bilmez geceler
işte bana başlangıç olarak bunları yaşattığı için seçmiş bulundum :) istersen seçme :asigim::asigim:
allah ım pişman etmesin
Ben eşimi hayatımda kimsenin sevmediği kadar beni sevdiği için,beni görünce aklına cinsellik gelmediği için ,hasta olduğumda herkezden önce koştuğu için,beni boğmadığı için,mukkemmel bir baba olduğu için (arada banada babalık yapıyorda:));ev işi,yemek bulaşık bilmedğim halde olsun sen beni yüreğimsin dediği için ,bana her an seni seviyorum demesede bunu başka şekilde gösterdiği için ,4 yıl ara verdiğim okulu her gün işini gücünü bırakarak beni takip etmek suretiyle bitirttiği için,şu anki hayatımın mesleği dediğim işi bana yaptırdığı için seçtim:)
(cok bencilim değil mi ...ama oda cok vurdumduymaz bazen olsun o kadar :)))
ama bu erkeklerin mukkemmel oldugunun kanıtı degıl asıl mukkemmeller biz kadınlarız
açıkçası bana olan aşkı ve kararlılığı çok etkiledi beni 2 sene nazımı çekti hiç bıkmadı peşimden koştu kimseyle çıkmadı istedi ve aldı adam ya başardı yani helal olsun:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?