sevglınızı/esınızı neden sectınız?

herkes tarafından çok sevilen biri. çok iyi arkadaşım.dostum.dünya görüşümüz biribirimize çok benziyor.onun yanında kendimi rahat ve güvende hissediyorum.oda benim yanımda öyle.sorumluluk sahibi,zeki ,ve gelişime açık biri.tatlı bir yüzü var.ailesine bağlı ama bağımsızdı.uyuşturucu kullanmıyor.kimse hakkında kötü birşey düşünmüyor.bana değer veriyor,sevgi sözcüklerinde cimri davranmıyor.barışcıl sakin bir insan.biribirimizin yanında çok mutluyuz.ve hala saydığım özellikler devam ediyor.sevmiyim de ne yapayım.o benim beyaz atlı prensim.ama atı yok.:))herkes beyaz atlı prensine kavuşur umarım:))a.s.

valla ben niye seçtiğimi düşünüyorum ama hala bulamadım bilmiyorum nasip işte çok şükür iyikide olmuş AŞKISI SENİ ÇOK SEVİYORUM

sana aynen katılıyorum şekerim. Aşk bir nedene bağlı olmamalı, herşeye rağmen olmalı. Unutmamalı ki sevmenin bir nedeni varsa ve bu neden bir gün ortadan kalkarsa, aşk da sevgi de biter.
Ben neden seçtiğimi felan bilmiyorum bildiğim tek şey var O benim vazgeçilmezim!!!:asigim::asigim:ŞenizŞeniz

işte sebebıa.s:asigim:
sırf uyuyabılmek ıcın (c)aldımjeyyartatlicadiarzu

canımmm cok guzell anlatmıssın yaaa bu kadar olur
sevgiler...

açıkçası bana olan aşkı ve kararlılığı çok etkiledi beni 2 sene nazımı çekti hiç bıkmadı peşimden koştu kimseyle çıkmadı istedi ve aldı adam ya başardı yani helal olsun:1hug:

aynen valla benımde bolee :Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol:

ona karşı hissettiğim duygular çok farklıydı ilkti benim için bende yüreğimin sesini dinledim ona da şans verdim hayatıma aldım pişman değilim seviyom ben yaa :asigim:

Aşkım o benim çünki hatayımın ilk erkeği ve son erkeği olacak onu çok seviyorum ilk gördüğüm an acaba mı demiştim ama sonra işte budur benim eşim olacak adam bu dedim ve aynen dediğim gibide oldu şimdi çok mutluyuz iyiki onunla evlenmişim camın aşkitom benim SENİ ÇOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMM Şeniz

askımmm benımmm ruhh ıkızımmm bız baslarda arkadastık onunla cok ıyı anlasıyordukkk snra olannn oldu işteee

çünkü beni mutlu edebılen tek erkek o oldu ve asla benden vazgeçmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…