• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevglm

evet canım evlenince değişti tam olarak..
yani herkes demiş "kendin gibi davranırsan seni kabul etmez, rol yap" diye..
o da müthiş rol yaptı..
evlendikten sonra eşşekten düşmüşe döndüm..
Bu fotodaki sizmisiniz? Bosandınız mı ?sonra..

evet canım evlenince değişti tam olarak..
yani herkes demiş "kendin gibi davranırsan seni kabul etmez, rol yap" diye..
o da müthiş rol yaptı..
evlendikten sonra eşşekten düşmüşe döndüm..
İnanmıyorum:KK57: Rol yap mı demişler ailesimi demiş :KK57: Böyle bir mantığı aklım almıyor..

Benim Ankaralı bir eniştem var, tam anlamıyla iğrenç bir karakter, Küfürü, şiddeti, yalanı her türlü pisliği var. Şimdi biri bana, İç Anadoluyu sorsa tüm bölgeye bulmazdım kusuru, sonuçta eski sevgilimin karaktersizliği. İç Anadolunun ne suçu var:KK66:
Eşinle yaşadığında aynı hesap o tamamen onun karakteriyle alakalı yaşadığı yerle, coğrafi konumuyla değil.
Bende doğuluyum eşimle çok şükür saydığınız problemlerin 1'ini bile yaşamıyorum. Ablam Ankaralı biriyle evli ve o yaşıyor. Yani bunu nasıl şehire bölgeye mal ederiz ki.

siz doğulu olduğunuz için sorun yaşamıyosunuz zaten..
yani benim de birsürü doğulu arkadaşım var, hatta en yakın arkadaşlarım doğulu ve çok seviyorum..
ancak doğulu bir erkek en iyi kendi kültüründen biriyle anlaşır bana göre..
çünkü doğu kadını itaatkardır, mülayimdir..ve doğu erkekleri tüm kadınları kendi anneleri kız kardeşleri gibi sanıyolar..
ben çok rahat bi ailede yetiştim..babam bile giydiğime, gittiğim yere bişey demezdi..
eşim bu noktalarda beni rahat görünce sen nasıl kadınsın diyo mesela..
ya da kendisine cevap verince "karşında kocan var,susmayı bilcen"diyo..neden? çünkü annesinde, görümcemde ve tüm çevresinde o tarz kadınlar görmüş beni yadırgıyo oyüzden...

Madem nikah duen kadin erkekbayni mmasada oturmazmista sizi niye sevgili yapmis hic merak ettinizmi?Dini imani isine geldigi gibi kullanmasin bence.

Bu fotodaki sizmisiniz? Bosandınız mı ?sonra..

hayır evliğim..boşanma niyetim yok..
herşeye rağmen eşimle birbirimizi seviyoruz..
ama içimdeki birikmiş şeylerden, önyargı ve acı anılardan kurtulamıyorum..
oyüzden böyle konular açılınca duramayıp dökülüyorum hemen..
fotodaki hintli bi artist..
ona benzediğimi söylüyolar, ondan koydum...

Avatarina bakarak konusuyorum, gordugum en alimli en tatli kadinlardansin. Eminim icin de guzeldir, ve umarim esin bir donus daha yapar seni kaybetmemek icin, bilmiyorum tabii su anki durumu ama. Tabii sen de kendi kiymetini bilir ve sana gerektigi gibi davranmasini saglayabilirsin. Insan 7sinde neyse 70inde de o oluyor malesef, hemen hemen her zaman..

canım avatardaki ben değilim..
bana benzediği söylenilen bi artist..
eşimle kaç kere boşanma aşamasına geldik, ama sevgimiz engel oldu buna..adım atamadık..
yani onca zıtlığa rağmen seviyoruz birbirimizi..çok şükür..
yalnız malesef yaşadıklarımı unutamıyorum ve böyle konular açılınca pörtlüyo malesef içimdekiler..
olumlu gelişmeler var eşimde ama tamamen değişmiceni biliyorum..
inşallah birbirimize karşı sevgimiz bitmez,öyle olursa bi şekilde idare ederiz gibi...

siz doğulu olduğunuz için sorun yaşamıyosunuz zaten..
yani benim de birsürü doğulu arkadaşım var, hatta en yakın arkadaşlarım doğulu ve çok seviyorum..
ancak doğulu bir erkek en iyi kendi kültüründen biriyle anlaşır bana göre..
çünkü doğu kadını itaatkardır, mülayimdir..ve doğu erkekleri tüm kadınları kendi anneleri kız kardeşleri gibi sanıyolar..
ben çok rahat bi ailede yetiştim..babam bile giydiğime, gittiğim yere bişey demezdi..
eşim bu noktalarda beni rahat görünce sen nasıl kadınsın diyo mesela..
ya da kendisine cevap verince "karşında kocan var,susmayı bilcen"diyo..neden? çünkü annesinde, görümcemde ve tüm çevresinde o tarz kadınlar görmüş beni yadırgıyo oyüzden...
Valla yıllardır ve hala ekranda dönenden dizilere göre şekillenmiş sizin kafanızdaki doğu insanı. Sizin bu söyledikleriniz bi eşinizde kalmış, gerisi yok oldu. Evet ben doğuluyum ama sadece kimlikte aslında, yıllarca Ege'de yaşadım orda geliştim orda büyüdüm. Orada Doğmuş olman eşime ayak uyduracağım anlamına gelmezdi. Eşlerimiz bizim sahibimiz değil ki itaat edelim, bizim yapmaya çalıştığımız şey beraber hayatı devam ettirebilmek. Kendi adıma söylüyorum ben ona saygı duyduğum için o da bana duyuyor. Kimse kimsenin sahibi gibi davranmıyor söz geçirmeye çalışmıyor. Yine söylüyorum 1 - 2 kişiyle bakarak milyonları bir tutmayın.

İnanmıyorum:KK57: Rol yap mı demişler ailesimi demiş :KK57: Böyle bir mantığı aklım almıyor..

ya bizzat görümcem dedi,daha doğrusu ağzından kaçırdı: "ne yap ne et bu kızı tavla ama bize davrandığın gibi olursan seni beğenmez her istediğini yap elde et demişler..."
tabi eşim bildiğin beyaz atlı prensti, hediyeler, iltifatlar, hergün sabahtan akşama kadar yanımdan ayrılamamalar..
aşık olmasa bukadar yapamazdı numara ama işte hem aşk hem elden kaçırma korkusu onu öyle yaptı o vakitler...
tüm arkadaşlarım bana özeniyodu böyle bi eş milyonda bir bulunur falan diye..
ben de safım kandım işte...
neyse amaan...çok şükür idare ediyoz, ne kadar sorun yaşasakta..Allah güzelleştirsin herkesin yuvasını ne deyim....

Valla yıllardır ve hala ekranda dönenden dizilere göre şekillenmiş sizin kafanızdaki doğu insanı. Sizin bu söyledikleriniz bi eşinizde kalmış, gerisi yok oldu. Evet ben doğuluyum ama sadece kimlikte aslında, yıllarca Ege'de yaşadım orda geliştim orda büyüdüm. Doğmuş olman eşime ayak uyduracağım anlamına gelmezdi. Eşlerimiz bizim sahibimiz değil ki itaat edelim, bizim yapmaya çalıştığımız şey beraber hayatı devam ettirebilmek. Kendi adıma söylüyorum ben ona saygı duyduğum için o da bana duyuyor. Kimse kimsenin sahibi gibi davranmıyor söz geçirmeye çalışmıyor. Yine söylüyorum 1 - 2 kişiyle bakarak milyonları bir tutmayın.

haklısın canım..
belki yaşadığınız yer de etkilidir..
yani eşimin memleketlisi bi erkek tanıyorum, eşine karşı çok centilmen mesela o..
o da izmirde yetişmiş ondandır diye düşünüyodum hep şimdiye kadar..
belki de benim gördüğüm örneklerde var bi sorun...

Son düzenleme:
Sakinnn!boyle bi hayat istemiyosan sakin yapma.yapma derken kapanma demiyorum yalniz direk kac bu adamdan.yarin obur gun cok pisman olursun.bu gosteris muslumanindan uzak dur oyle hassasiyetleri olan adam gorucu usulu kendi gibi biriyle evlenir.Allah icin yapmasi bile zor olan biseyi kul icin yapamazsin.hadi yaptin diyelim 3 ayda isyankar olursun.zaten Allah icin yapmadiktan sonra bi sevabida olmaz bosu bosuna kendine eziyet etmis olursun.bu ayri gayri oturma isi sadece nikahta olacak sanma.evine gelen misafirde boyle gelecek boyle agarlamak zorunda kalacaksin.

Sevgilim evlenibce kapanmami istiyor ailesi kapamaliymis filan dugun oldugunda kadinlar erkekler ayri oluyormus nikah dusmeyen kadin ve erkek ayni masada yemek yiyemiyormus dogulu insanlarda bole mi
evlendıkten sonra kapanmanı ıstemesı çok saçma.
sonucta senınle bırlıkte olmaya karra verdıgınde açıktın sen;)
bu tarz erkeklerın çelişkili mantıgını aklım bır turlu almıyor. kapalı eş istiyorsan kapalı bırıyle evlenceksın..

evet haklısınız %90 fazla olmuş...
ama ben müslümanım diyenlerinin %90ı diye düşünerek yorum yaptım..
yinede abartı olmuş doğru
%60 deyim madem:KK53::KK51:
heryerın ıyısı var kotusu var lutfen ınsan ayırt etmeyın genellemeler kırıcı.:stop:

heryerın ıyısı var kotusu var lutfen ınsan ayırt etmeyın genellemeler kırıcı.:stop:
ayrıca senı sen oldugun ıcın kabul etmıyosa kapıyı goster
kapanmak allah ıcın olur .. eşim benı cok kıskanıyo ondan kapandım degıl .. allahım emrıne uydugum ıcın kapandım olmalı

valla sevgılım veya eşim benı kıskandıgı ıcın kapanmamı ıstıyorsa öncelıkle kendı zıhnını kapatsın o.
zıkır neyse fikir de odur.

Düğün konusu gayet normal böyle yaşayan aileler var saygı duymak lazım
Kapanma konusu kişinin özgür iradesine kalmış bir şey.
Bir insan istedi diye kapanılmaz kapanmanın anlamına aykırı bir durum.

Sevgilim evlenibce kapanmami istiyor ailesi kapamaliymis filan dugun oldugunda kadinlar erkekler ayri oluyormus nikah dusmeyen kadin ve erkek ayni masada yemek yiyemiyormus dogulu insanlarda bole mi
o zaman gitsin kendine kapalı bir kız bulsun,senin kendi aklın fikrin yokmu arkadaşım
bugün bunun için baskı yapan adam yarın annem şunu yapmanı istiyor bunu yapmanı istiyor der köle olur çıkarsın

sen kac yasındasın kı sırf bırıyle evlenmek ıcın kapanacaksın??Boşver o zaman ...baskasını bul..kapanma ınsanın kendı ıstegıyle olur,sırf onun aılesı senı öyle görsun dıye kapanırsan ıcın de kapanır ıyıce bogulursun sakın oyle bır hata yapma..aılen de kapalıysa ve aıle yapına ıcıne de uygunsa kapan..yoksa HICBIR ERKEKLE EVLENMEK ICIN HAYATI BI TAVIZ VERILMEZ...

Back
X