• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevilmekten utanmak

Sen nereden bilecekmişsin arkadaşlarının o an yanında olduğunu hadi onu geçtim ne olmuş yani arkadaşları duydu diye,sanırım arkadaşlarına farklı gösteriyor ilişkisini.İyi o zaman başbaşayken de öyle şeyler deme bakalım o zaman ne oluyor :KK14:

Arkadaşlarına kılıbığım lan size ne diyemiyor ezikliğini senden çıkarıyorsa orda bir durucan. Bi dahakine senin de canın buluşmak istemesin.

merhaba, ben 20 yaşındayım ve üni. okuyorum erkek arkadaşımsa 24 yaşında ve okumuyor,çalışıyor. 1 yıldır birlikteyiz. zaman zaman beni kendi halime bırakır ki ders çalışabileyim diye ,o zamanlar hariç akşamüstü6 dan 11 e kadar neredeyse her akşam görüşürüz.onu çok seviyorum. yine bir sınav zamanı öncesi 4 gündür onu görmemişken beni aradı 10da,ben ise uzun zamandır onu görmememin verdiği heyecanla çok coşkulu bir şekilde açtım işte aşkııım sevgiliiim gözümün nuruuu diye sonra buluşmak istediğini beni yurttan alacağını söyledi ve kapattı. ben giyindim süslendim sonra bir mesaj geldi. ne saçma açıyorsun telefonu rezil oldum diye.sonra pat ikinci mesaj; benim işim çıktı gelmiyorum. kaç saat sonra arıyor beni diyor yok erkek arkadaşları varmış yanında yok ona kılıbık demişler. sizce de yaptığı çok saçma değil mi? beni incitti gerçekten,ben duygularımı gizlemedim ve bu sorun oldu . yoksa o haklı ve ben mi olayı çok büyütüyorum? yardım lütfen
Derlerse desinler. Erkek arkadaşınız onun bunun lafına bakiyorsa aramasin sizi onlarin yaninda o zaman. Ben bile sinirlendim. Tavrınızı koyun

merhaba, ben 20 yaşındayım ve üni. okuyorum erkek arkadaşımsa 24 yaşında ve okumuyor,çalışıyor. 1 yıldır birlikteyiz. zaman zaman beni kendi halime bırakır ki ders çalışabileyim diye ,o zamanlar hariç akşamüstü6 dan 11 e kadar neredeyse her akşam görüşürüz.onu çok seviyorum. yine bir sınav zamanı öncesi 4 gündür onu görmemişken beni aradı 10da,ben ise uzun zamandır onu görmememin verdiği heyecanla çok coşkulu bir şekilde açtım işte aşkııım sevgiliiim gözümün nuruuu diye sonra buluşmak istediğini beni yurttan alacağını söyledi ve kapattı. ben giyindim süslendim sonra bir mesaj geldi. ne saçma açıyorsun telefonu rezil oldum diye.sonra pat ikinci mesaj; benim işim çıktı gelmiyorum. kaç saat sonra arıyor beni diyor yok erkek arkadaşları varmış yanında yok ona kılıbık demişler. sizce de yaptığı çok saçma değil mi? beni incitti gerçekten,ben duygularımı gizlemedim ve bu sorun oldu . yoksa o haklı ve ben mi olayı çok büyütüyorum? yardım lütfen
Sevgilinde 24 yaş olgunluğu denen birşey yok açık ve net. Ben insanların içinde (akrabalarımız olsun, arkadaşlarımız olsun, onun arkadaşları olsun farketmez) sevgilimi kurabiyem, tatlı pıtırcığım, şu güzel yüze bakın çok yakışıklı değil mi ? diye seviyorum ve benim sevgilim 23 yaşında olmasına rağmen gururlanıyor, hoşuna gidiyor, şımarıyor. Karşı taraftan gelecek eleştirinin bir kıskançlığın sonucu olacağınıda biliyor. Arkadaşlarının ağzına bakıp yanına gelmekten vazgeçmesini açıkçası ben affetmezdim. Benim yanıma gelecekken vazgeçip gittiği yerde kalsın, sonsuza dek :KK66:

Yok artık daha neler. Birdaha da sen buluşmak isteme bence. Terbiyesizlik etmiş.

1 hafta boyunca hic sevgi sozcukleri kullanmadan muhtar haci hafiz tertip müdür vs bilimum erkeksi sifatlari kullanin bakalim hangisinden daha cok utaniyormus görsün :D
Trip atmak surat yapmak yerine bunu deneyin eglenceli bir inatla dersini vermis olursunuz ;)

evet kızlar dünkü o konuşmadan sonraki her telefonu soğuk açtım,neyin var hasta mısın? bir şeyler yolunda değil mi dedi hep ve ben yooo her şey yolunda rezil olma diye öyle yapıyorum dedim,yanındaki arkadaşlarını tanıyorum ve biri evli onun dışında 4ü bekar ve kız arkadaşları da yok bu eve gittiğinde annesi demiş işte başakla işler nasıl gitti niye erken döndün diye o da olayı anlatmış annesi de haklı bulmuş beni ve o erkeklerin hayatında 1 kız olsa sen o zaman gör onları demiş,bu kız senin kahrını çekiyor o kadar ilgileniyor yaptığın saçmalık demiş binaaley bu işte geldi akşamüstü elinde çiçekler sırılsıklam olmuş,dayanamadım aldım eve ama dedim beni çok kırdın yani sana bir daha hep adınla hitap edeyim daha iyi olur dedim özür diledi ve işlerin yoğunluğundan falan bahsetti ,bizim aramızdaki sorun halloldu evet ama onun telefonlarını açarkenki coşkum beni terk etti,umarım kısa zamanda geri gelir.
not:annesine bayılıyorum:))

Kesinlikle siz haklısınız, özellikle buluşmayı iptal etmesi çok ayıp olmuş ama düZeltmişsiniz neyseki arayı. Siz aramalarını hala soğuk cevapladığında veya rezil olma diye yapıyorum dediğinizde ne diye cevap veriyor?

takılma böle şeylere canım ya en büyük derdiniz bu olsun insanız sonuçta illa bişeylerde tartışacaz atışacaz sen haklı o haklı durumu yoktur bende hallolur illa keşke olmasaydı ama olmuş çok düşünme tlfonun çaldığında olanları.mesela benim nişalım birinin yanında aradığımda yada annesin yanında benle konuştuğunda görmen lazım sanki zorla evlendirmişler ama tlfonda başbayken görmen lazım cinsi değişiyo gibi:) onunda yapısı öle ama ben hep takılıyom bu duruma sende öle yap.

yapma ama başaaak,olma böyle eskisi gibi ol,ben rezil olayım diyor,tamam tamam deyip konuyu geçiştiriyorum ya bir de ben hep onun üstüne düştüm ilişki boyunca şimdi ben tavır yapınca sudan çıkmış balığa döndü.

takılma böle şeylere canım ya en büyük derdiniz bu olsun insanız sonuçta illa bişeylerde tartışacaz atışacaz sen haklı o haklı durumu yoktur bende hallolur illa keşke olmasaydı ama olmuş çok düşünme tlfonun çaldığında olanları.mesela benim nişalım birinin yanında aradığımda yada annesin yanında benle konuştuğunda görmen lazım sanki zorla evlendirmişler ama tlfonda başbayken görmen lazım cinsi değişiyo gibi:) onunda yapısı öle ama ben hep takılıyom bu duruma sende öle yap.

haklısın galiba ablacım:)

Sizin telefonu ne diyerek açtığınızı nerden biliyorlar sanki...mantıksız geldi.
Bunun kılıbıklıkla uzaktan yakından ilgisi yok bence....

erkek milleti..bazıları güzel sözcükleri haketmiyor..üzerine düşünce kendini kral zannediyor..kendisini af ettirmeyi iyi bilirler..bu tip erkekler bence kadına değer veren erkek tipleri değil..:KK4:

yapma ama başaaak,olma böyle eskisi gibi ol,ben rezil olayım diyor,tamam tamam deyip konuyu geçiştiriyorum ya bir de ben hep onun üstüne düştüm ilişki boyunca şimdi ben tavır yapınca sudan çıkmış balığa döndü.

Oohh iyi olmus ona..Hayat iste boyle tatlim..Bir taraf oteki tarafin ustune cok dustugunde dengeleri bozuluyor...Denge de tutmak lazim herseyi..Fazlasi zarar oluyor.

Yaninda erkek arkadaslari disinda birisinin oldugunu ima eden arkadaslarin cok fazla etkisinde kalmaman icin yazmal istedim. Onlarda yanlis anlamasinlar beni, sadece ayni durumu bende yasiyorum ve bunun baska bi hemcinsimle alakasi olmadigii bildigim icin yazmak istedim. Benimki ne benim yanimda biri varken ona askim xanim diye hitap etmemi istemez nede onun yaninda birisi varken onlarin duyacagi sekilde cok sesli olarak soylememi ister. Askim canim bikenara, ayni durumlarda kuzum yada uyuz gicik fln dememi bile istemez ki uyuz gicikda bizim icin sevgi sozcukleri :P yani ben yadirgamadim tepkisini enistenjn :D ama tabi kalbini kirmadan soyleyebilirdi yada okadar gocunucaksa az oteye gidip arayabilirdi.

Sen haklısın, büyütmüyorsun da, erkek arkadaşın neden seni kırmaktan çekinmiyor hiç? Sana bu kadar mı değer veriyor. Demek ki üzülmen onun için anlamsız. .

Bir daha ki aradığında ne var la? Ne arıyon gene malmısın yeaaa diyin.
Olsun bitsin . :KK51:

üni. zamanlarında beni tüm arkadaşlarından saklayan aşık olduğum bir çocuk vardı. sonra terketti başka birine gitti. o kızı hiç saklamadı ulu orta yaşadı ilişkisini. sonra onu terkedip başkasıyla evlendi. karısının fotolarını bile ulu orta paylaştı. demek ki gizliliği sadece banaymış çünkü benimli ciddi değilmiş. aklıma o geldi birden.

Back
X