Ben 26 yaşındayım ve aşk konusunda gerçekten şanssız biriyim, önceki konumda iki erkeğe şans vermiştim ve sizi dinleyerek ikisinden de vazgeçtim ve sonradan birisinin bana söylediklerinden sonra konuşmayı keserek en doğrusunu yapmış olduğumu iyice anladım, yeni birine şans vereyim dedim onu 1 senedir tanıyorum ama pek konuşmuşlugumuz yoktu 1 ay sevgili olduk ama mesajlara geç cevap veren biri, iki kez buluştum onunla, tek başıma yaşıyorum dedi ve beni evine çağırdı cinsel anlamda birlikte olmak istediğini söyledi, bende ileride terkedilirsem psikolojimin bu yüzden bozulacağını söyledim, o da gelecek belirsiz geleceğimizi düşünmemiz saçma olur önce birlikte yaşayalım uygunsak evleniriz demeye başladı, o 23 yaşında, benimle öylesine takılmak istiyormuş gibi hissediyorum, benim istediğim sevmek sevilmek ve sonunda evlenmekti ama bu hicbir zaman olmayacakmış gibi geliyor bana artık, kendimi kötü hissediyorum bu yüzden sanki ben hak etmiyor muşum gibi, ailemden başka kimsem de yok ileride onlara bisey olsa yapayalnız kalacağım bu hayatta akrabalarım başka şehirde ve azlar zaten, bu yüzden de evlenmek istiyordum
Zaten iş dışında çok az bir çevrem var üstüne sevebileceğim kimse de yok geleceğe dair yalnızlık korkum var, bu düşüncelerimi sadece size anlatabiliyorum görüşlerinize çok ihtiyacım var teşekkür ederim
Zaten iş dışında çok az bir çevrem var üstüne sevebileceğim kimse de yok geleceğe dair yalnızlık korkum var, bu düşüncelerimi sadece size anlatabiliyorum görüşlerinize çok ihtiyacım var teşekkür ederim