Sevilmiyorum.

Herkesin yemek yapma tarzı farklıdır Kayınvalideniz gibi yemek yapmak zorunda değilsiniz.bi yemek olmamış diye bağırıp çağırmak da nedir yani önceden sizin severmiş ve üstünüze titrermiş bu hale nasıl gelmiş eşiniz. evlenince ne değişti.bi insan bu kadar da değişemez ya evlenmeden önce böyleydi ama sizle evlenene kadar gerçek yüzünü göstermemiş.

Diger konulara cevap yazdim size onceki mesajimda. Ama fedakarlik yaparak evlendim diye dusunerek de hatalisiniz. Evliligin kendisi fedakarliktir. Omur boyu ayni adamla oturacam diye imza atmak zaten fedakarlik. Siz altin istemeyerek,dugun istemeyerek,bindalli giymeyerek fedakarlik yapmis olmazsiniz.

Ben onu seviyorum. Sevmesem bu kadar olay üzerine burda durmazdım. Bana iyi davrandı herşeyi yapardım sadece anlayış bekledim. Aile olduğumuzun anlasın istedim. Annesinin bizim evin içinde işi ne her dk ya ben onunla evliyim.

Pek yemek yemez iki üç yemek yiyor. Annesi mesela çayı yarım saat kaynatır öyle demler öyle yapmayınca sinirlenip çayı döktü bir kere ve bana Allah belanı versin dedi.
Hah iste bu noktada neden hala israrla devam etmek istediniz bu evlilige? Hala neden esimi nasil etkilerim nasil kendime baglarim diye dusundunuz?

Evlenmeden önce annesine çevresine karşı da küçğk şeylere parlardı ama bana karşı çok hassastı böyle birşey bekleniyordum

Yazdıklarınız ve profil fotoğrafınız bayağı ironik olmuş yalnız herneyse diğer yorumları okusaydınız soru sahibini bu kadar yerden yere vurmazdınız diye düşünüyorum. Okuyupta yazdıysanız zaten diyecek bişey yok sn. Sahibe

Kesinlikle ben de oyle dusunuyorum. Ayaklari yere basan bir kadin evlenince neyi ne sekilde yapmasi gerektigini bilir. Ev isini falan kastetmiyorum,adami cekip cevirmekten bahsediyorum yani yanlis anlasilmasin.

Ya dusunsene recelcim,adam sana hakaret ediyor sen hala gecelikle karsiliyorsun. Normal insan evladi yapmaz bunu. Mumkun degil.

Evliliği bitirmek kolay değil alışma dönemi diye düşündüm. Hemen kestirip atmak istemedim. Düzelir diye bekledim.
Alisma donemi oyle olmuyor. Kimse kimseye hakaret ederek evlilige alismaz,istese de alisamaz. Yasiniz cok kucuk,bir sey bilmeden anlamadan evlenmissiniz,muhtemelen asla bosanmayacaksiniz da bu adamdan. Ama en azindan siz degisin biraz,huyuna gidin. Cunku bunun bir adim otesi fiziksel siddet.

Daha da onemlisi,cocuk dogunca nasil bakacaksiniz bu kafayla? Su an kendinizi gecindiremezken,2 saatte bir bebege mama hazirla,kiyafeti,banyosu,asisi,doktoru vs. yapabileceginizi sanmiyorum inanin,zor sizin hayatinizi devam ettirmeniz. En azindan bu kocayla zor.

profil fotosuyla ilgili bu eleştiriyi bekliyordum açıkçası . ama ordaki ironi farklı...

konu sahibinin tüm konularını üşenmedim okudum. merak etmeyin siz.

İşte bunlara dikkat et bir süre elinden geleni yap hala devam ediyosa bırak git şu adamı
Edicem ama yutamıyorum. Daha bugün yanıma gittim barışalım istedim. Git yor ofluyor annesine al şunu diyor. Bana gurursuz diyor. Annesi sinirlenince söyler sen de ona demişsin diyor. Artık ölmek istiyorum. Nasıl bir evlilik bu. Umutlarla gelmiştim 20 gün annemdrydşm. Gelince birlikte uyuduk çok güzeldi sarıldık uyumadan konuştuk sevdiğinizi söyledik dedim evlilik buymuş olacak bu sefer. Sonra yine bu haldeyiz.

Size karşı hassas davranır tabi daha evlenmemiştiniz o zaman
Keşke akıl edebilseydim böyle olacağını salak kafam gerçi bir kere. Annemlerle yemek yerken çatalımdaki taze fasulye düştü tabağa suyu ona sıçradı bana bağırdı söylendi biraz ve karşımdan kalktı başka yere oturdu sofrada p gün ona çok kızmıştım bana tokat at eşeğim ben özür dilerim nolur affet dedi affettim bir süre sonra keşke Anlasaydım ne olduğunu

Yani adamı savunduğumu asla düşünmesin kimse adam rezilin teki
Ama konu sahibi normal sayılır mı
Tamam kimse kocanın hizmetçisi değil ama adaletli olmak lazım
benim kocam işsiz olsa ben çalışıp akşam eve dönüyor olsam
Evi pis görüp ağza atılacak bir şey bulmasam sinirlenirim
Bunun cinsiyetle ilgiside yok

Şu an kvden özür dilemeli miyim. Bana ters cevap verecek bu iş olmayacak diyecek. Eminim. Ama eşim göndermiyor onun gönlünü slmam gerekiyormuş konuşayım mu ne diyeyim bu kadına yanında oturuyorum yüzğme bakmıyor ben de konuşmuyorum

Ya da buzdolabinin ici konu sahibinin foto cektigi gibi olsa,oturup esime ogretmeye calisirim mutlaka. Kadinlik erkeklikle alakali degil dedigin gibi. Evde olan insan bir sekilde evi cekip cevirecek planlamaya sahip olmali.

Adam deli zaten orasi kesin. Normal insan telefonla anasini arayip evi mok goturuyor demez. Alir supurgeyi temizlige girisir. Cok biliyorsa esine ogretir aha bak boyle yapacagiz der.

Bir kısadan hisse anlatayım sana adamın biri karısıyla anlaşamıyormuş boşanmaya karar vermiş yinede bir alime sormak istemiş alime demişki böyleyken böyle karım pek huysuz boşanacağım alim demişki haklısın oğlum böyle bir eş boşanır lakin senin ömrün kısa bir aya kalmaz öleceksin adam şaşırmış eve giderken maddem ölcem herkesten helallik isteyeyim eşimide boşamıyayım iyi davranayım da hakkını helal etsin haklıda olsam karısına iyi davranmaya başlamış karısıda bu iyilikleri şaşırıp huysuzluğu bırakmış hizmet etmeye başlamış derken bir tarafın hizmetiyle başlayan ilişkileri güçlenmiş karşılıklı olmaya başlamış adam son günlerine yakın alime gitmiş demişki efendim keşke zamanın da yapsaydım eşim çok iyi bir kadın oldu ama ömrüm yetmiycek onun cemaliyle yaşamaya büyük bir aşkla söylüyormuş bunları alim gülümsemiş ömrünün sonunu ben bilemem evlat ömrün bitmiyor git şimdi karınla güzel güzel yaşa bir tarafın fedakarlığı diğer tarafında dize getirmiş..demem o ki sen başla bakayım elinden geleni yapmaya düzelmiyorsa o zaman seç yolunu bazen biz yaparız karşımızdakini bu hale gelmesini..

O zaman ne bu kadın düşmanlığı?

haksıza haksız demek , kadın düşmanlığı ise sizin sözlüğünüzde aynen devam edin. burası kadınlar kulübü diye hep mi kadınlar haklı olmalı, yanlışları söylenmemeli.

ha bir de sizinle polemiğe girme, kendimi size açıklama gibi bir derdim de yok. zahmet edip alıntı yapmayın. iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…