Sevilmiyorum.

Beni sevip değer verdiğini hissettirse ben de kendimi o şekilde görmem. İçimden gelerek yaparım. Mutlu olurum.

Evliliği ögrenip, esinize oğretmeniz gerekiyor. Eger sizi sever ve saygı duyarsa artik herseyi size soracaktir. Annesine anlatmasi tabii ki cok yanlis ama oyle yetistirilmis ve yapısı da bu sizin de dediginiz gibi kendi basina hareket edemiyor.

Ilk iş sabah kalkip esinize kahvalti hazirlmakla ve onu guzelce ugurlamakla güne baslayın bence. Evli bir evhanimınin yapmasi gerekenleri hamileliginiz izin verdigince yapin. Artik annesi sizinle kalmasın. Nisan donumu kutlamanizi bahane edin, evde yalniz kalip ozel bir kutlama yapacagiz deyin ve annesini evine gonderiverin.

Sonrasinda da esinize evde onunla yalniz olmak istediginizi soyleyin. Inat ugruna ev temizlememek gibi seyler yapmayin. Yapamiyorsaniz yardimci bayan alin ama anneleri karistirmayin.

Esinize saygi duymak istiyorsaniz once onu bi egitip, ev erkegi yapin sonra bakin bakalim saygi duyulacak biri oldu mu ama bu asamada saygi duyamazsiniz cunku annesinin kumandasinda.

Yani siz inat yaparak hareket ermeyin kendi yuvasina sahip cikmasi gereken bir kadin naparsa oyle davranin.

Üniversite mezunuyum Kpss çalışıyordum. Bırakmak zorunda kaldım.

Allah Allah

Yapmayın Allah aşkına. Bir yeriniz ağrıyorsa anneniz ne yapabilir ki? Eğer bi düşük tehlikeniz varsa anlarım. Ama böyle bir tehlikeniz yoksa bütün günü evde yatarak geçiremezsiniz. Annenizde gelip size bakmış çocuk gibi. E kayınvalideye de “bu kız hiç iş yapmıyor. Evi bari temizleyip oğlumu aç göndermeyeyim” hakkı doğmuş. Bile bile lades demişsiniz.

Sizinde eliniz ayağınız tutuyor. Doğuma kadar çalışabilirsiniz. Ama çalışmıyorsunuz değil mi? Kendiniz aç durmayacaksanız, pislik içinde yaşamayacaksanız, kocanıza yapacağınız 1 tas yemek mi batıyor size?

Bakın şu sözde feminizm düşüncelerinden kurtulun. Evlilik bi imzadan ibaret değil. Gerçekten kutsal. Siz eşinize değer verdiğinizde onun hizmetinde bi köle olmazsınız. Bi hayatı paylaşacaksınız. Herkes üstüne düşeni yapacak. Siz evdeki kontrolü ele almadan o kayınvalide evden gitmez. Gitmesin de yani. Birinin hem eşinize hem size bakması gerekiyor. Biraz toparlanıp yönetimi ele alın.

Annesi tee herşey daha güzel olacak. Benim dememle gitmiyor. Annesi de buradan gidersem bir dhaa adım atmam diyor bilmem ne. Duygu somürğsğ yapıyor. Ben artık çıldıracam.

O ilk zamanlardaki düşüncesi. Hatalı olduğunu fark edip geldim. Ve bir haftadır yemek de yaptım. Çoğu şeyi de yaptım. Kahvaltı hariç.

Annesi tee herşey daha güzel olacak. Benim dememle gitmiyor. Annesi de buradan gidersem bir dhaa adım atmam diyor bilmem ne. Duygu somürğsğ yapıyor. Ben artık çıldıracam.
Nasil ya gitmeyip napicak sizinle mi yasayacak. Valla esini ikna et annesini göndersin. Ben catir catir salonun ortasinda sevismek istiyorum annen varken olmuyor çıplak gezicem evde lütfen hayatim annen biraz dinlensin kendi evinde biz ozgurce iliskimizi yasayalim de :)

O ilk zamanlardaki düşüncesi. Hatalı olduğunu fark edip geldim. Ve bir haftadır yemek de yaptım. Çoğu şeyi de yaptım. Kahvaltı hariç.
Direk eşinizle konuşun. “Ben evi idareye hazırım, daha iyi hissediyorum. Annenin kalmasına gerek yok. Uygun bir dille anlatta biraz baş başa kalalım” diyin. Kahvaltı da dahil, yapılması gerekenleri üstlenin.

B
23 28 severek evlendik. Nişan dönemi herşeyi biz kararlaştırıp yaptık. Annesini dinlemiyordu sonra böyle oldu.
Bu yas icin yasananlar cok absurt.
Sanki siz 16 esiniz 17.
Nirkere kayinvalidenin yaninda uzandim bacak bacak ustune attim demissin.o nenicim bir pozisyon
Annenizin yanindada sen kimsin modundamisin. siz biraz lakayt davraniyor olur olabilirsiniz ve annesine duskun bir erkekte bundan dolayi sizden sogur.
Elbette esiniz bulunmaz hint kumasi degil fakat kafin olarak yuvayi disi kus yapar diyorum.
Siz once adamin istedigi o ev mizanini bir olusturun
Neden ev daginik olsunki
Hepimiz hamilelik gecirdik yetkedi birde yasli baktik yetmedi küçük cocuk buyuttuk.
Kolay olmadi elbette.
Simdi durdugumuz noktadaki mutlulugu
Gecmiste zaman zamn alttan alarak bazen istemesekte olmasi gerrken o diye evet diyerek gecirdik.

Anneler evde suan gereksiz.onlar bir evden gitsin
Siz kalkin isinize gucunuze odaklanin
Adami dogruya dondurmeye calisin sevgi herseyin ilacıdır zsmnla tatli dille birakir aliskanliklarini.az sabirr

Beni sevip değer verdiğini hissettirse ben de kendimi o şekilde görmem. İçimden gelerek yaparım. Mutlu olurum.
Yahu ne alakası var o evde sende yaşıyorsun, kocana kızıp pis evde yaşayıp yemek mi yapmıyorsun yani, hakikaten evcilik sanıyorsunuz evliliği

Evden anaları gönderin acilen aile danışmanına gidin derim
İlk seneler zaten sıkıntılı geçiyor sizde sarpa sarmış toparlamak için de acele edin

Bence sen evde hamileyi m ayağına yemek temizlik yapmayınca kv yapmaya geldi ; senin de işine geldi.
Yoksa zannetmiyorum ki senin gibi biri evde kayinvalidesine katlansin.

Anneyi opmemek marifet mi yani. Anneye sevgi sözcükleri soylemenin neresi kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…