Sevimli ve minnoş bir dert.

Ben de bir kolejde öğretmenlik yapıyorum. Genelde bize de bakımlı olmamız vurgulanır, alttan alta söylerler maalesef. Neyse ben genelde etek giyiyorum. Kumaş pantolondan nefret ettiğim için kurtarıcı oluyor. Ama siyah kumaş pantolonunuz olmalı dolapta. Bilekte biten modeller kot gibi duruyor. Ben de kısayım hem de 1.58 filan :D Kilom da 48-50 arası değişiyor. Boy ve kilonuz iyi bence. Sıkıntıya sokmayın kendinizi. Bir de ne kadar resmi de giyinseniz yine küçük gösteriyorsunuz. Öğrencilerim bana hep "bizim formayı giyip gelseniz anlaşılmaz" diyorlar. O konuyu da hiiiiç dert etmeyin.

Elbise de kullanışlı ama bir sefer giyince ara vermek gerekiyor aynı kıyafete. Etek olunca farklı bluz, gömlek, tişört, ceket vs. kombinlenebiliyor. Aklıma geldikçe yazarım yine.

Ben de bir kolejde öğretmenlik yapıyorum. Genelde bize de bakımlı olmamız vurgulanır, alttan alta söylerler maalesef. Neyse ben genelde etek giyiyorum. Kumaş pantolondan nefret ettiğim için kurtarıcı oluyor. Ama siyah kumaş pantolonunuz olmalı dolapta. Bilekte biten modeller kot gibi duruyor. Ben de kısayım hem de 1.58 filan :KK70: Kilom da 48-50 arası değişiyor. Boy ve kilonuz iyi bence. Sıkıntıya sokmayın kendinizi. Bir de ne kadar resmi de giyinseniz yine küçük gösteriyorsunuz. Öğrencilerim bana hep "bizim formayı giyip gelseniz anlaşılmaz" diyorlar. O konuyu da hiiiiç dert etmeyin.

Elbise de kullanışlı ama bir sefer giyince ara vermek gerekiyor aynı kıyafete. Etek olunca farklı bluz, gömlek, tişört, ceket vs. kombinlenebiliyor. Aklıma geldikçe yazarım yine.

Bir iki elbisem var zaten bu yüzden ben de şu an için bir etek ve kumaş pantolon alacağım (ıyy hiç sevmiyorum ben de)
Çok teşekkür ederim :)
Bu mevsimlerde ayakkabı olarak ne kullanıyorsunuz peki? Kışın full uzun çizme giyeceğim bayılıyorum ama şimdi ne giysem bilmiyorum.

Bir iki elbisem var zaten bu yüzden ben de şu an için bir etek ve kumaş pantolon alacağım (ıyy hiç sevmiyorum ben de)
Bu mevsimlerde ayakkabı olarak ne kullanıyorsunuz peki? Kışın full uzun çizme giyeceğim bayılıyorum ama şimdi ne giysem bilmiyorum.

Genelde topuklu ayakkabı giyiyorum ben. Klasik model, kalın topukluları daha çok seviyorum. Okulda ince topuk yakıştırmıyorum bir de. Bir de hani erkek ayakkabısı gibi olan modeller oluyor, düz ama klasik. Anlatabildim mi bilmem :D Onlardan giyiyorum bazen de.

Bence alt kıyafetleri koyu renk alın.. malum havalar yakında soğuyacak. . Kış günü beyaz pantolon giyilmez. Siyah, lacivert.. üst içinde bikaç renk ve model gömlek. . İlk etapta herşeye uyabilecek parçalar tercih edin..

Bu arada ilk gün çok şık olmalısınız. Hatta saçlarınız için bi kuaföre gidin. İlk intiba çok önemli. Öğrencilerin yanında sakın fazla gülmeyin ilk gün. Yoksa size saygısızlık yapma hakkını kendilerinde görürler.

Ama aslında zamanla orada çalışan öğretmenlere bakarsınız nasıl giyiyorlar diye. Ben spor ayakkabı giyip bile gidebiliyorum. Düz siyah ya da beyaz converse tarzı. Bazen babet giyiyorum. O çok sıkıntı olmuyor çünkü ayakta topuklu ayakkabı çok yoruyor.

armut tiplisiniz
ağır renkler seçin lacivert siyah beyaz gibi
dokuma kumaş tercih edin
boru paça pantolon bacakları kalın olan bayanlar için idealdir
üstünüz ince olduğu için her halükarda birşeyler bulursunuz
bana kalırsa içinizden geldiği gibi giyinin rengarenk bir matematikçi ne kadar güzel olur mesala

Bence alt kıyafetleri koyu renk alın.. malum havalar yakında soğuyacak. . Kış günü beyaz pantolon giyilmez. Siyah, lacivert.. üst içinde bikaç renk ve model gömlek. . İlk etapta herşeye uyabilecek parçalar tercih edin..

Bu arada ilk gün çok şık olmalısınız. Hatta saçlarınız için bi kuaföre gidin. İlk intiba çok önemli. Öğrencilerin yanında sakın fazla gülmeyin ilk gün. Yoksa size saygısızlık yapma hakkını kendilerinde görürler.

Evet ilk gün şık olmak gerekiyor annem başımın etini yiyor zaten saçlarını yaptır, manikür yaptır falan diye. Anne sözü dinleyeceğim galiba.

Çok haklısınız, ara vermeden önce ortaokulda çalışıyordum, orada bile kız öğrencilerim "Hocam eyelinerınızın biri kalın biri ince olmuş." diyorlardı minicik minicik şaşırıp kalıyordum. Her açıdan dikkatli olmak lazım.

armut tiplisiniz
ağır renkler seçin lacivert siyah beyaz gibi
dokuma kumaş tercih edin
boru paça pantolon bacakları kalın olan bayanlar için idealdir
üstünüz ince olduğu için her halükarda birşeyler bulursunuz
bana kalırsa içinizden geldiği gibi giyinin rengarenk bir matematikçi ne kadar güzel olur mesala

Evet boru paça pantolon önerisini normalde de çok duyuyordum aslında bulabilirsem hayalimde saks mavisi bir boru paça pantolon var :) Üste de beyaz ya da zebra gömlek iyi olabilir belki.
Renkler bence de güzel :) Çok teşekkür ederim.

Ama aslında zamanla orada çalışan öğretmenlere bakarsınız nasıl giyiyorlar diye. Ben spor ayakkabı giyip bile gidebiliyorum. Düz siyah ya da beyaz converse tarzı. Bazen babet giyiyorum. O çok sıkıntı olmuyor çünkü ayakta topuklu ayakkabı çok yoruyor.

Toplantılarda gördüğüm kadarıyla çok da özenli değiller, abartısız spor ayakkabılar bile giyilebilir ancak onların yaş farkı var öğrencilerle aralarında. Ben pantolon+converse çekersem omuz atar geçerler öğrenciler :D

Yürüme problemi kessssinlikle sorun mükemmel bir noktaya değindiniz, bu yüzden hep dolgu topuk kullanıyorum ama alçak topuk bir ayakkabı da edineceğim rahat bir şey olmasına özen göstererek, belki biraz para biriktirmem gerekebilir :)

Basenim yok da iç bacaklarım kalın, baldırlarım da öyle. Elbiselere zaten bayılıyorum keşke kötü insanlar birer elbiseye dönüşse :)

Ne demek. Bu arada kötü insanları elbiseye çevirme fikrini sevdim ama büyük ihtimalle onlardan itfaiyeci tulumu bile olmaz :KK53::KK53:

Saç makyaj konusunda da ufak hareketlerle çok şık bi ilk gün olacağına eminim.

Ayakkabı olarak da biraz daha soğuyunca bilekte bot sezonu açılmış olacak ama o zamana kadar:

20160917_115543.webp

Şu tarz 5 santimlikleri deneyebilirsiniz.

Loafer ya da farklı maskülen modeller var onlara bakabilirsiniz. Onların topukları da kalın oldugundan daha rahatlardır.

20160917_120114.webp

Tabi bundan çok daha şık versiyonları var ama telefonum fotografı yüklemeyi ısrarla reddediyor şu an. Fikir olsun diye bunu gönderebildim. Google da ya da magazaların sitelerinde aratırsanız çok daha şıklarını bulabilirsiniz. Bundan daha kısa topuklu modellerini tercih edebilirsiniz.

Ne demek. Bu arada kötü insanları elbiseye çevirme fikrini sevdim ama büyük ihtimalle onlardan itfaiyeci tulumu bile olmaz :KK53::KK53:

Saç makyaj konusunda da ufak hareketlerle çok şık bi ilk gün olacağına eminim.

Ayakkabı olarak da biraz daha soğuyunca bilekte bot sezonu açılmış olacak ama o zamana kadar:

Eki Görüntüle 1885932
Şu tarz 5 santimlikleri deneyebilirsiniz.

Loafer ya da farklı maskülen modeller var onlara bakabilirsiniz. Onların topukları da kalın oldugundan daha rahatlardır.

Eki Görüntüle 1885933
Tabi bundan çok daha şık versiyonları var ama telefonum fotografı yüklemeyi ısrarla reddediyor şu an. Fikir olsun diye bunu gönderebildim. Google da ya da magazaların sitelerinde aratırsanız çok daha şıklarını bulabilirsiniz. Bundan daha kısa topuklu modellerini tercih edebilirsiniz.

Harika bir cevap olmuş, emeğinize sağlık :) Teşekkür ederim.

Bende mi sıkıntı var acaba :KK70: Kotum, botum, duruma göre çizmem, o şekilde gidiyorum, gideceğim.
Hayırlı olsun bu arada.

Hayır bence normali sizin gibi olmak, ben bi türlü beceremediğimden odaklandım biraz ne güzel yakıştırıp gidiyormuşsunuz :)
Çok teşekkürler.

Canım üyeler günaydın.
Pazartesi işe başlıyorum :) Bir yıl ara verdiğim için heyecanlı ve mutluyum. Yalnız ben giyinmeyi pek beceremiyorum bugün alışverişe çıkacağım bütçem çok fazla değil o yüzden kilit birkaç parçayı bugün alıp zamanla tamamlayacağım diğer eksikleri.
İlk olarak neler tercih etmeliyim? Siz nasıl iş kombinleri yapıyorsunuz? Boyum 1.63 kilom 53 alt bedenim üst bedenime göre kalın hani kalçam dolgun ve bacaklarım rahatsız edici olmasa da kalın, belim ince.
Yaşımdan küçük gösteriyorum biraz daha ciddi ve büyük görünmek için kıyafet de etkili diye düşünüyorum zira lise öğrencileri ile çalışacağım. Yaşım 24.
Yardımlarınızı bekliyorum. Giyinmeyi bilmemek de sağlam dert oluyor bazen.
Bir kalem etek şik bir bluz bi de siyah duz kesim kaliteli kumas pantolon bi ogretmenin kilit parcalari bunlardir

Ben de öğretmenim, spor giyiyorum.
Siyah kot, spor ayakkabı-converse, gömlek veya bluz.

Back
X