Sevimli ve minnoş bir dert.

Siyah bilekte kumaş pantolon,kalem etek, bej ve kırmızı ya da nar çiçeği bluz/gömlek,stiletto
Aksesuar olarak fular mutlaka olsun.

Hayır bence normali sizin gibi olmak, ben bi türlü beceremediğimden odaklandım biraz ne güzel yakıştırıp gidiyormuşsunuz :)
Çok teşekkürler.
Hayır, hayır, yakıştıramıyorsunuz demek istemedim, asla. Elbise önerileri, etek önerileri gördüm ona istinaden yazdım.
Milli bayramlar için klasik pantolonunuz olsun, ona göre bluz, gömlek olsun yeter, geri kalanı rahat kıyafet.
Ama ne olur yırtık kot giymeyin, çok itici ve hiç hoş değil. Hele ki bizim mesleğimizde.

Burada ayrı bir konu açmadan sizin nezdinde bir konuya dikkat çekmek istiyorum
Binlerce kalifiye öğretmen görevden ve açığa alındı onlar adına üzgünüm maalesef yeni eğitim-öğretim yılında bizlerle olamayacaklar
Dilerim tez zamanda adalet yerini bulur ve öğrencileriyle tekrar beraber olurlar

Ben de minyon bir ogretmenim. Öğrencilerin ciddiye alması için zorunlu olmasa bile önluk kullanmanı tavsiye ederim :)

benim acimdan en kolay kombin pantolon üzeri tunik giymek oluyor. Hele bir de utu istemeyen kumaştan tuniklerim var oh mis :D

Benim de alt tarafım kalın üst bölgem ince basen sorunum var.
İspanyol paça keten veya kumaş pantolonlar alabilirsiniz.
Ama altına rahat dolgu topuklu giyin ki bacak boyunu uzatsın paçalar da uzun olmalı tabi ayakkabıları kapatmalı.
Ben bu şekilde giyindiğim zaman çevremdeki herkes sen zayıfladın mı der hep :)
Üst kısma da şifon gömlekler şık tril tril tişörtler olabilir.
Bir de.koton un renk renk kumaş pantolonları var dar paça onlar da çok rahat hiç kasmıyor fiyatları da uygun tavsiye ederim yaz kış giyilir.

Tarif ettiği vücut tipine en yakışmayanlardan biri bence kalem etek. (Kendimden biliyorum.) Etekleri diz boyu tercih et.
Üstüne çok dar olmayan gömlekler, altına da kalça hafif oturan ama paçaları bacağa yapışmayan kumaş pantolonlar öneririm.
Bir de pantolon boyu ne kadar uzun olursa bacaklar o kadar uzun durur, kalınlığı gizlenir. Ayakkabıyı gizleyecek boyda pantolonlar dene bence.

Back
X