Sevipte kavuşamamak...

Baban yaşının evlenmek için küçük olduğunu düşünüyor- ki çok hakli, bende kizimin 19 yaşındaki evlenmesine istemem.
Yalnız babanla erkek arkadaşının bir anda kanka olmasını anlayamadım. Yani bilardo oynamaları bir yana hamama birlikte gitmeleri filan biraz tuhaf geldi.Erkek arkadaşın hakkında ne gibi dedikodular duydun?

Sevgilin niye erkenden babanla tanismak istedi ki? Tum islerin sarpa sardigi yer orasi olmus, biraz daha gecseydi yasiniz olgunluga erisseydiniz, sevgilini her kizin oldugu gibi ailesiyle tanistirmaya getirseydin tum bunlar yasanmayacakti farkindasin degil mi? Serseri tanimasin diye kendini erkenden tanistirirsan boyle olur. Daha gencsin. Kavusma yasin degil zaten, baban dogru olani yapmis.

Evlilik için küçüksün ama söz yapilabilir neden bu kadar karşılar eninde sonunda evleniceksin ha bana kalırsa oku ;)

Erken degil mi senin icin ya? Senin yasinda degil evlenmek sadece ders dusunuyodum ben. Koca her zaman bulunur canim senin bi meslegin isin var mi? Bunlarda cok onemli

Hamam işini neden bu kadar abarttınız anlamadım açıkçası gidilip kese yaptırılıyo gayet normal bişey. Evet ben aşçıyım mesleğim var. Yaşımız küçük olabilir ama o sorumluluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Yaşımıza göre yaşanmışlıklar olgunlaştırıyo insanı.

Baban yaşının evlenmek için küçük olduğunu düşünüyor- ki çok hakli, bende kizimin 19 yaşındaki evlenmesine istemem.
Yalnız babanla erkek arkadaşının bir anda kanka olmasını anlayamadım. Yani bilardo oynamaları bir yana hamama birlikte gitmeleri filan biraz tuhaf geldi.Erkek arkadaşın hakkında ne gibi dedikodular duydun?
Hamama gitmekte ne var ki ben hala anlayamadım bakış açınızı

Hamam işini neden bu kadar abarttınız anlamadım açıkçası gidilip kese yaptırılıyo gayet normal bişey. Evet ben aşçıyım mesleğim var. Yaşımız küçük olabilir ama o sorumluluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Yaşımıza göre yaşanmışlıklar olgunlaştırıyo insanı.
hamamdan ziyade bu kadar samimi olmalari gereksiz geldi bana.yaş itibariyle anladın mi?birde babanın bu kadar zaman geçirmekten hoşlandığı çocuğa bu kadar tepki vermesi.yani çocuğu tanımıştır baban bu süre zarfında.istememesinin sebebi sadece yaşınız mı? bir konussaydin babanla baba yanlış bir davranisini mi gördün.sende taniyorsun iyi biri.öyle degil mi?deseydin.rahatsiz eden birsey mi var seni banada söyle diyebilirsin mesela.bunlara rağmen tek sorun yaşınız sa yüzük takar bekleriz baba bir süre deyin.ayrıca sevgiline atılan iftira neydi ?yazmadin.iyice arastirtinmi?.konuyu bilmedigimiz icin bu konuda hakkinda pek birsey diyemiyorum.hakkinizda hayırlısı olsun..

Ben 24 yaşındayım abime sevgilim oldugunu söyledim daha yaşın çok küçük diye üstüme yürüdü.
Beterin beteri var görüyosun.

Daha çocuk yaştayken sevgilinin gidip babana kendini tanıtmak için kankacılık oynaması çok saçma olmuş, yaşınız büyüdüğünde vakti geldiğinde elinden tutar tanıştırırdınız her insanın yaptığı gibi.
Bir de okumuyor musunuz, ne yapıyorsunuz onu merak ettim, işi de yokmuş çocuğun şuan kavuşup ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba?

Mesajı baştan sona pkudum eğitim yada işle ilgili en ufak bir bilgi bulamadım. Babanın samimi olması hakkında herkes yeterince yorum yapmış diyecek birşeyim yok ama kesinlikle mutlu ve huzurlu oöanları tenzih ederk söylüyorum 15 inde sevgili bulup 18 19 unda evlenenler 20 sinde çocuğunu kucağına alıp 25 inde baba evine dönüyorlar. Baban küçük derken yerden göğe haklı bak şimdi evlat sahibi değilsin otur bir düşün sevdiğin adamla evlendin birde kızın oldu mutlusunuz huzurlusunuz arafan yıllar geçti çocuğun artık bir genç kız ve sen onu doktor öğretmen avukat vs olarak hayal ediyorsun ama daha liseyi bitirmemiş kazın karşına çıkıp ben seviyorum evlenmek istiyorum vs diyor sen çocuğun kendi ayakları üzerinde durmayı öğrensin kolunda bir altın bileziği olsun derken o kalkıp sana ben kendim çocuğum ama bir evin bir çocuğun sorumluluğunu alacağım diyor buna müsaaden olur mu. Henüz 19 yaşındasın bu neyin evliliği yakma kendini rica ederim. Ha çok istiyorsan takın bir yüzük ama öncesinde hem kendine hem babana bir söz ver ya okuyacak ya bir meslek edindirme kursu vs aracılığıyla dimdik ayakta duracaksın ondan sonra düğün yapacaksın sen bunu babana bu şekilde söyle ailen sana karşı çıkmaz

Babam ilk duyduğunda iki cihan bir araya gelse olmaz demişti, herkese rest çekti, halama sesini yükseltti, annemi ağlattı, benimle günlerce konuşmadı.
Velhasıl kelam, 14 ekimde düğünümüz var a dostlar:KK73:

Al
Babam ilk duyduğunda iki cihan bir araya gelse olmaz demişti, herkese rest çekti, halama sesini yükseltti, annemi ağlattı, benimle günlerce konuşmadı.
Velhasıl kelam, 14 ekimde düğünümüz var a dostlar:KK73:
Allahım çok mutlu oldum senin adına inşallah banada nasip olur mutlu sonsuz olur :) Allah sevdiğimizle inşallah hayırlı mutlu bir yuva nasip eder cümlemize

Daha çocuk yaştayken sevgilinin gidip babana kendini tanıtmak için kankacılık oynaması çok saçma olmuş, yaşınız büyüdüğünde vakti geldiğinde elinden tutar tanıştırırdınız her insanın yaptığı gibi.
Bir de okumuyor musunuz, ne yapıyorsunuz onu merak ettim, işi de yokmuş çocuğun şuan kavuşup ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba?
Kpss ye hazırlandık memurluğa uğraştık ama olmadı... Kendi işini kurmayı düşünüyo ailesi ama bu uzun sürer diye şimdilik güzel bir işe girip ilerleyen zamanlarda kendi işini kurmayı düşünüyo

Babanizla sevgiliniz birlikte hamama gidecek kadar ne yaşadilar acaba :olamaz::oha:

15 yaşında ne ilişki ne ciddiyeti Allah aşkına senin okulun gelecek planların yok muydu hemen flörtler babayla tanıştırmalar 15 yaşında çocukmuşsunuz siz? bir de çok iyi arkadaşlardı hamama falan gidiyorlardı diyorsunuz o yaşta çocukla babanızın ne arkadaşlığı olur akranı gibi. babanızın tepkisi çok yerinde lütfen bir de bunu normalleştirmeyin yani.. Ve bu insan nasıl ev bakacak geçindirecek askerliği ne oldu peki 21 yaşında insanın askerde olması gerekmez mi? size şimdi herşey tozpembe görünüyor ama 19 yaşında evlenip daha düzgün işi olmayan biriyle hayat sürdürüp çok pişman olan var. Biraz mantıklı olun. Zaman verin birbirinize bu ne acele yangından mal mı kaçırıyorsunuz ikinizde evlilik sorumluluğu alacak yaşta değilsin napacaksın kaynananla mı oturacaksın.

Back
X