- 24 Ağustos 2016
- 3.751
- 6.293
- 158
- Konu Sahibi PinkMermaid
-
aynı ben :)))))))) hatta esime cekilebilrsin diyorum hahaha gülüsüyoruz alıyorum yorganı üstüme ohhh serin serin rahat uyumak o kadar guzel kiKızlar eşimle cinsel yönden hersey cok güzel ama sevistikten sonra en fazla 5 dakika icinde uyuyor ve bu durum beni sinir ediyor..Ben istiyorum ki birbirimize sarilalim,biraz konusalim, birbirimize güzel şeyler söyleyelim ..Böyle olmayinca kendimi kötü hissediyorum,degersiz ve kullanilmis gibi hissediyorum. Sizce bu tavri normal mi ben mi abartiyorum ?
Gec bi saat değildi, aksam 10 gibiydi..2 aylik bebegimiz var onu banyo ettirip uyutmustuk ,genelde ikimiz de uykusuz dolasiyoruz bebekten dolayi ama iki çift güzel laf söyleyip sarilmak cok da zor olmamali..Adamlar kırk ton yük taşımış gibi oluyorlar ondandır o. Ayrıca çok geç saatte sevişmeyin sizde erkenden sevişin....
Hmmm bebek var bebekten dolayı iki kat yorgunluk oluyordur tabi. Sen sarıl o zaman sen güzel şeyler söyle teşvik et ...Gec bi saat değildi, aksam 10 gibiydi..2 aylik bebegimiz var onu banyo ettirip uyutmustuk ,genelde ikimiz de uykusuz dolasiyoruz bebekten dolayi ama iki çift güzel laf söyleyip sarilmak cok da zor olmamali..
Kızlar eşimle cinsel yönden hersey cok güzel ama sevistikten sonra en fazla 5 dakika icinde uyuyor ve bu durum beni sinir ediyor..Ben istiyorum ki birbirimize sarilalim,biraz konusalim, birbirimize güzel şeyler söyleyelim ..Böyle olmayinca kendimi kötü hissediyorum,degersiz ve kullanilmis gibi hissediyorum. Sizce bu tavri normal mi ben mi abartiyorum ?
Gec bi saat değildi, aksam 10 gibiydi..2 aylik bebegimiz var onu banyo ettirip uyutmustuk ,genelde ikimiz de uykusuz dolasiyoruz bebekten dolayi ama iki çift güzel laf söyleyip sarilmak cok da zor olmamali..
Bizde şöyle oluyor seviştikten sonra hemen banyoya yolluyorum yoksa uyur ve uyandırmak imkansızlaşır. O sırada uykusu açılıyor. Duştan sonra geldiğinde ben gelene kadar laptopta takıl uyuma sakın diyorum:))) duşumu alıyorum geliyorum sonraa bir film ya da anime izliyoruz ya da internette takılıyoruz yatakta sonra uykumuz gelince sarılıp öpüşüp uyuyoruz. Genelde böyle oluyor bizim sevişme sonramız.
Çocuğumuz olduğu için mecburen birimiz beklemek zorunda kalıyor.:)Birlikte duş alsanız zamandan tasarruf olur
Çocuğumuz olduğu için mecburen birimiz beklemek zorunda kalıyor.:)
banyodan ışık hızıyla çıktığım günleri bilirim:)Benim yok bilemedim o kısmı :)
İyi ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?