Sevişme sonrası

çok afedersin ama yarın sabah iş olduğunu bildiğim için bende hemen dönüp arkamı yatışa geçiyorum

aynı ben :)))))))) hatta esime cekilebilrsin diyorum hahaha gülüsüyoruz alıyorum yorganı üstüme ohhh serin serin rahat uyumak o kadar guzel ki
Birde aynı ben bence Türk kadınlarına böyle öğretilmis birsey sen ona çok büyük birsey yaptın seni övmeli seni yüceltmeli hem kocan bu neden seni kullanms olsun ki böyle düşünme lütfen önceden bende aynı böyleydim işi bitti ya tamam diyodum sonra baktım takmıyor ondan daha fazla zevk almaya baktm kendmi ona iyi hissettirmek için degil de kendimi iyi hissetmem için yapıyorum diye şuan isim bittiği gibi hemen oracıkta uyurum hatta eşim der tabi ya işin bitti ya der tabi derim güleriz hem emin ol o zaman erkekler seni mutlu edebildiği için daha mutlu oluyorlar snra kendi gelir öper sarılır güzel sözler söyler ben sadece öperim uyumus olurum zaten bırakın o sizi mutlu etmeye calssn işe bunla baslayn snra zaten degisimi görrsnz

yanlıs kisiye yazdın sanırım :))

Bizde öyleyiz eşimle hormonlarla alakalı bir durum üzmeyin kendinizi

Uykusunu acacak, enerji verecek birseyler yedirmeyi deneyin. Bir de bu davranisin size kendinizi kötü hissettirdiğini sakin bir zamanda tatlı bir dille söyleyin.

Valla çok açık olucak ama erkekler boşaldıktan sonra bayağı rahatladıkları için direk uyku moduna giriyorlar
Bence takılmayın ya, eşiniz sizi kullanmıyor...
Adı üstünde eşiniz kocanız yanii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…