Sevişmeden Çocuk Yapacağız

sizin için hormonlarını bir kontrol ettirmesini isteyin yoksa yıpranıyoruz işin içinden çıkamıyorum deyin hatta makale okumuş gibi benim hikayemi mişli muşlu anlatın kadınlarda soğuyormuş boşanmaya kadar gidiyormuş diye gerçekten ben değilim sadece bir çok örnek var bu konuda ben çok okudum o dönem zorda olsa kabulleniyorlar problemi ama çok geç oluyor bazen ben ailemiz için çabaloyorum seninde çaba gösterdiğini görmek istiyorum kimseyle konuşamıyorum böyle bir konuyu ama artık dayanamıyorum deyin

Bence çocuk falan yapma bu adamdan, böyle bir öküzlük olamaz ya.
Resmen kadınlık gururunu kırıyor farkında mısın?
Ben olsam boşanmayı düşünürdüm.

Çok teşekkür ederim. Hangi bölüme gittiniz acaba? Ben üroloji gibi düşünüyorum ama başka birim mi bakıyor?
uroloq da ola bilir basda gitidyinde isteyinin olmadigni soylesin doktor kendisi kontrol edib gerekirse bir neurolojiyede yonlendire bilir oyle fazla ilac filan da olmuyor 1=2 aya iyi olur insallah

Peki ben ne yapacağım şimdi? Bu sefer gerçekten benimle açık açık konuşana kadar ben konuşmak istemiyorum. Yanaşsa da kendimi geri çekeceğim. İstemiyorum... Üstelik 2 gün sonra kısa bir şehir dışı görevim var. 2 gün şehir dışına çıkacağım. Şeytan diyor, topla eşyalarını git evden... En azından fark etsin istiyorum ciddi olduğumu ama yapamıyorum. Çünkü kimseye söyleyemiyorum nereye gideyim ki... Yarın büyük ihtimalle evde. Ne yapacağız bilmiyorum bütün gün beraber...

sakin boyle sey yapma sen sabrli ol canim onu bir doktora gotur aileni dagitma biylorum cok kirgqinsin ona amma aileni koru

esinizle sadece bu sorununuz varsa doktora gitmenizi tavsiye ederim bu kadarida olmaz yani esinizin hormonlarina falan baktirin

canim hemen bosanmayi dusunme bi doktora gidin bir yakinimin boyleydi adamin hormonlari az salgilandigi icin o isi yaomiyormus adam tedavi gorunce duzelmis yani onun disinda esin iyi biriyse yuvani dagitma bak diyorsun birnirinizi cok seviyoruz ayni sorun sendede olabilirdi . HAA BAKTIN BEN TEDAVI FALAN OLMAM DIYOR O ZAMAN RESTINI CEK.

Doktoru o kadar çok teklif ediyorum ki... Ama bir şeyi olmadığını söyleyip reddediyor. Hatta en son bak dedim doktor dedi Eylül gibi sperm testi yaptırmamız lazım randevu alır gideriz diye. Ben giderim neyine geliyorsun bakarız dedi. Biliyorum ona bile gitmez... Ben de böyle bir problem olsa oturur konuşurdum. Bak derdim bir şey var. Keşke o da konuşsa. O zaman anlarım bilirim en azından. Şimdi kendimi istenmeyen, sevilmeyen çirkin, kötü biri gibi hissediyorum, kadın gibi bile hissetmiyorum.

Bence bu kadar ısrar etmeyinn ona kıymete biniyor belli ki yada istemiyor bebek. Siz tedavinize devam edin. Allah verecekse o bir günde de verir. Yine de eşinizin çocuk istediğinden emin olmaya çalışın önce.

madem görevin var erken git oraya

bunun için aktar değil en güzel yer eczanedir canım. aktarlardakı otlar nasıl saklanıyor nasıl korunuyor bellı değil.

benim anladıgım kadarıyla eşinizin durumu pskolojik bir durum cünkü cinsel bir sıkıntısı yok tatilde falan gayet istekli demişiniz.programla falan erkekler bizim gibi degil o yüzden o günlerde özellikle yemeklerine dahada dikkat edin biraz daha cekici seksi kıyafetler giyin ilgisini cekin.bizde cocuk istiyoruz ve doktor gün verdiği zaman eşimde isteksizlik baslıyor.çocuk istemeden öncede böyle bir probleminiz varsa eger sertleşme erken boşalma gibi sıkıntıları sizden cekiniyordur.size belli etmek istemiyordur belki yine öyle bişey olursa . şunuda eklemek istiyorum o konusmadan siz asla konusmayın kaçan kovalanırmıs o çabalasın kırgın ve ciddi oldugunuzu anlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…