Sevişmeden Çocuk Yapacağız

Kendinizde kusur aramakla hiçbir yere varamazsınız.
Biraz kendinize de eşinize de zaman tanıyın bakalım nereye kadar sürecek?
Her şey olacağına varır.

Cocukla hayat daha zor inanin.
hele sevismek bir muamma...
hadi diyorsun uyaniyor yarim saate uyanir degmez diyosun iki saat uyuyor.
evlilik oturmadan nolur cocuk yapmayin lutfen...
eskiden haftada en az uc dort defaydi.simdi. haftada bir. hadi sansimiz yagver gitse iki hasta olunca cocuk onbes gunde bir yani dusunun.
yani cocuga odakli yasiyoruz.
evlilikte biseylere doymadan biseyleri tamamlamadan cocuk hayalleri kurmayin

Bes aydır adet olamıyorum demişsin bende de aynı sorun var. Kusura bakmada kilonu merak ettim. Bn doktora gitmedim henüz ama sanırım bnm ki kilodan.

Yası babalık ıcın erken demek kı.O ıstedı dıye cocuk yapmak ve sonradan o cocuğa tek basına bakmak.Tum hayatınızdan fedakarlık yapmak Onun hayatında değişecek hıcbısey yok.Senın hayatın alt üst.
Seni cok mu mutlu edıyor kı yatakta sevişmek ıstıyorsun ?Evet haddımı asmıs olabılırım cevabını merak ettiğimden degıl,gosterdıgın çabanın bosa oldugunu söylemek ıcın.
Hem senın degerini onun yargıları tercıhlerı belırlemez.İşin var ya işin sakın sakın sakın sakın sakın sakın bırakmaaaaaa
O reddettiğinde hıssettıklerını her an hıssetmek ıstemıyorsan,ısını bırakma.Cok cocuk ıstıyorsa kendı yapsın.
Hıc baskası olabılecegı geldı mı aklına ? Hoş olsa da olmasa da sen kendını düşünüp karar vermelısın.Kadınların yaptıgı en büyük hata O ISTEDI dıye ıstemedıgı seylerı kabullenmek.Cocuk oldugunda sorunlar ıkıyle carpılacak ve o kadar kolay eyvallah dıyemeyeceksın.

Herkesın aklı kendıne.Benım zaten hıc yokmuş.Bunu anca Sımdı ıkı cocuktan sonra anladım.Bı kaç sorunlu evlılık oku ve o sorunlu evlılıklerden olmamak ıcın karar ver.Once kendını seç.

Sevilmiyorsa direk olaya gir zaten

Bence eşinizde tedavi olmalı.
Seviyoruz diyorsunuz çünkü..
Seven insan sevismek istemezmi ayol

Bence o hormonlari siz esinize icirin

Dogru. İşte bazen eşlerde libidolar aynı seviyede olmuyor. denk olmuyor. cocuktan önce bu sorunu halletmesi gerekir. Aksi halde adamın libidosu cocuk olduktan sonrada lazım olacak. Bu seferde adamın bahanesi "cocuk" olacak. Bence konu sahibi cocuk meselesini enine boyuna düşünsün derim. Bir kadın devamlı reddedilirse hayal kırıklıkları ve pişmanlıkları olur gibi geliyor.

İnan çocuğumuzun ismi belli. Kız olursa, erkek olursa diye. Geçen gün kafamızda odasını bile kurduk. Hatta ben istemiyordum normalde o çok istiyor diye hiçbir şey demedim olur ben de isterim dedim
Valla Canim o zaman calisacan adami bastan cikaracan bi sekilde suslencen puslencen altindan grceb ustunden cikcan madem cocuj dusunuyo o da senin ekstra cabalaman gerekcek

Bir kere ilaçları eşiniz ya da çocuk isteğiniz için kullanmayın ya da kesmeyin. Sonuçta bir rahatsızlığınız var onun tedavisi için kullanın.
Ikincisi ise, tam bilemiyorum ama hani sevismekte aşkla sevgiyle olmalı ya acaba kafasında çocuk fikriyle, gorev icabı gibi sevişmek mi onu irrite ediyor acaba? Tabii siz oncesini sonrasını daha iyi bilirsiniz.

Asıl problem cocuk degil, adamın seni istememesi. Boyle evlilik mi olur? Cİnsel hayatınız yok, simdi dava avsan hakim tek celsede bosar.

Evliliginizi ve esinizin size olan duygularını gozden gecirin.

sevişmeden uyumayalım şarkısını söyle bence eşine belki yumuşar
Çocuk fikrinden önce de böyleydi. 20 gün gibi bir rekoru bile var hatta...
Benimkide öyleydi aylarca hatta konustun kizdum kavga ttim simdi daha demin bile yaklasti hafta 2 3 en az onceden aylarca olmadugi oluyordu esim üzüldügpmü gordunkonustum bayaga sürdü ama düzeldi konusun konusun konusun ben ya düzelirsin yada bosancam dedim artik sonunda

Okuyunca vay be ne kadar da güzel anlatmış dedim içimden, aynen yaşadım bunları ben...

eşinizde erken boşalma veya ereksiyon sorunu mu var? bir erkeğin cinsellikten kaçmasının en temel sebepleridir bunlar. çocuk isterken malum bir beklenti oluşuyor, bunu yapma aşamasında başarısız olmaktan korkuyor olabilir. bir de görevmiş gibi ee hadi şeklinde değil de romantik bir biçimde süprizler yaparak, onu tahrik etmeye çalışarak yaklaşın bir de. masaj falan yapın öncesinde ne bileyim

Bence çocuk için hazır değil eşiniz,daha 1 yıldır yani yeni evlisiniz. Zaman tanımalısınız birbirinize,evliliğiniz biraz daha oturmalı ve birbirinizi biraz daha tanımalısınız. Evlilik öncesi 7 yıllık birlikteliğiniz olabilir ama aynı evde yaşamak farklı bana göre. Çocuk olunca düzelmez daha da kötü olur,önce aranızdaki problemleri halletmelisiniz yani cinsellik problemini...

Çocuk istiyor, fakat icraat yok. E nasıl olacak o çocuk. Yoksa leyleklerden gelecek diye mi bekliyor. . Pes valla

Cocuk konusunda pek istekliymis gibi gelmedi okadar hormon alip yari yolda kalmissin en basta bence zamana birak kendiliginden olanlarda var ne kadar cok ustelersen okadar cok kirilacaksin

Benim eşim de sevmiyor cinselliği.... Şimdi hamileyim cinsellik namına hiçbir beklentim yok... o kadar mutluyuz ki... ama eskiden ne zaman birlikte olucaz diye düşünmekten sürekli reddedilmekten dolayı çok mutsuzdum... Eskiden her adet dönemi 1 ya da 2 kez birlikte oluyorduk...Bebekten sonra da ne olur bilmiyorum...

İnan çocuğumuzun ismi belli. Kız olursa, erkek olursa diye. Geçen gün kafamızda odasını bile kurduk. Hatta ben istemiyordum normalde o çok istiyor diye hiçbir şey demedim olur ben de isterim dedim
Bence sizin istediginiz gibi yurekten istemiyor o cocugu. Ben erkegim diye etrafa gostermek icin istiyor sadece. Onun da sevki bu kadar oluyor iste. Yoksa 1 hafta alti ustu. Performansi yetmese bile, istegini arttirici takviyeler alabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…