Sevişmeden Çocuk Yapacağız

Yok. İstedi mi kaplan kesiliyor. Hicbir zaman görev gibi yaklasmıyorum. Sevip okşayıp geliyorum. O zaman da sapık benim karım diye dalga geciyor gene yapmiyor

Evlenmeden once 2,5 yıl aynı evde yasadık ondan da önce haftanin yarisi beraber kalirdik. Beraber yasarken de boyleydi. Zaten ilk kavgalarimiz o zaman yine cinsellik yuzunden cikiyordu.

Cnm eşinin cinsel bir problemi var bence. Bi süre ısrar etmeyin. Bakın takip edin. Bir süre sonra kendi isteğiyle yanınıza sokulacak

Eğer en başından beri böyleyse eşinizin tercihleri bence bayanlar değil.

Toplumsal baskı yüzünden de bir çocuğum ve karım olsun demiş olabilir.

Üzgünüm ama aklıma başka bir şey gelmiyor. Zamanla değişmiş olsaydı belki başka tezler sunabilirdim ama en başından bu şekilde isteksiz olması...

Bilemiyorum..

çocuk yapmadan önce cinsel sıkıntıyıçözmelisiniz. Evet sizi seviyor ama beraber olmak istemiyor. Aşırı yorgun olması bir vitamin mineral eksikliği olabilir mi? Sevişmeye zorlanmak hoş bir durum değil. Bu sebeple bir doktora gidip hormon ve kan değerlerine bakılmasını sağlayabilseniz daha iyi olmaz mı?

İlk 3-4 yıl böyle değildi. Sonradan oldu. Eskiden gunde 3 sefer yaptığı olurdu

Bosan bile diyenler olmus. Esiniz fazla stresli bir.insan mi? Belki de gercekten yoruluyordur, isyerinde sorunlari vardir veya kendine guvenemiyordur cocugum olmazsa diye.korkuyordur, ne biliyim duygular endiseler sadece bize has degil ki, haftada 1 normal bana kalirsa, ikinizin de yorucu bir is hayati var anladigim kadariyla. Cocuk mevzusunda basindan sonuna kadar fedakarlik yapan kadindir. Erkekler yapamiyorlar. Bu yuzden cennet babalarin ayaklari altinda degil, annelerin ayaklati altinda. Bence bu ilac olayina kafanizi cok takmayin. Ben de ilac kullaniyorum. Ama kendini cok dinlememek lazim, zamanla yan etkiler de azalacak. Daha 1 yillik evlisiniz diye.anladim, oncesinde de beraberliginiz varmis. Ilaclari yutmaya devam edin ve esinizr.biraz zaman verin, ustune gitmeyin ve iliskinizde duygusal olarak bir.problem varsa veya.esinin baska sorunlari varsa onlari cozmeye calisin. Emek vermeye deger..

Size yeteri kadar ilgi göstermeyen birinden doğacak çocuğunuza ilgi göstermesini beklemeyin ! Çocuk icin acele etmeyin.Hem cok istiyorsa esiniz ısrar etsin size baba olmak istiyorum diye...kendinizi boşa üzmeyin.

Evli değilim affınıza sığınarak sadece kendi görüşüm diye yazıyorum;

Bir eş, karısını beğeniyorsa ve seviyorsa sevmek ister. Sevmek de sevişmektir bana göre. Sevdiği kadına dokunmak ister çünkü bence. Eşinizin sizi sevdiğini düşünmüyorum. Afedersiniz ama hayat kadınından ne farkınız olur ki ZORLA, AŞKSIZ cinsel münasebet yaşarsanız? Böyle bir adamı baba yapmayın. Aşksız evliliğe bebek katmayın.

Cocuk olsun diye sevismek sıkıcı olabilir
bunu benn soyluyorum dikkate al

Eskiden böyle değildi. Son 3 yıldır adam sevişmeyi sevmez oldu. Ama beni çok sever, yatağa gelince tırt.

Bundan eminmisin? Insan sevdigi ile sevismek ister. Sevismeyi görev olarak görmez. Onu gectim, bir yigin hap, hormon almissin, bebek icin ve adam halen tinlamiyor. Sevismekten sanki cok kötü tadi,olan bir ilac icmis gibi bahs ediyor.

Bu adam ya aseksüel, ya seni gercekten sevmiyor, yada ikiside olabilir. Aseksüel ise ömür boyu seks'i görev gibi, zor ile yapan adam ile yasayabilecekmisin? Böyle bir evlilige bebek dogurmak ne kadar mantikli?

O hormon ve haplari birak ve evliligini tekrar gözden gecirmeni tavsiye ederim.

İşi gücü bahane etmemek lazım kızlar inanın alakası yok işle güçle uykusuzluk ve stresle... ya eşi artık çekici gelmiyor ya aklı başkasında ya da adam aseksuel... bunun başka açıklaması yok. Henüz bir yıllık evliler haftada bir diyor 20 gün hiç olmadı diyor... bunda başka bahaneler aramaya gerek yok. Allah yardım etsin vallahi ömür geçmez... ben olsam hiç ugrasmazdim çocuk için böyle bir adamla.

Var işte... Üstelik inan çirkin bir kadın değilim. Hatta erkeklere göre fazla bile güzelim. Ne fazla kilom vardır ne bir şeyim. Yatakta önce kocam derim, o mutlu olsun diye uğraşırım... Ama yok...

Ben bekarim yanlışım varsa affola da çok merak ediyorum neden kadınlar cinsellikte bile kocasını memnun etmeye çalışıyor, erkeklerin neden hiç çabası yok. Ve neden kadın isteyince sapık olup asagilaniyor da erkek isteyince hoop oluveriyor. Sen büyük ihtimal baskasinda gözü kalmasın diye hasta olsan bile yapıyorsun ya o. O da sen isteyince yapsın, senin gözün kayarsa. Kusura bakmayın ama erkeklere gereksiz bu değeri biz veriyoruz. Sonra kendilerini bir halt sanıyorlar. Burda yüzlerce konu açıyoruz bir erkek de bizim uzuldugumuz gibi üzülüp kafa yoruyor mu.
Konuya gelince bence çocuk falan yapma bu adamdan.

Ya bizde hafta 2 defa falan birlikte oluyoruz azmı yani bu durum
Sizin durumunuz farklı zaten o kadat ilaç iç 1 haftan olsun adam istemesin çocuk istemiyor demek ki ilginç

Ya afedersnz ama bnm aklımada bu geldi bence kalkmıyodr gururndan yapmak istemediğini söylüyodr çünkü bir kaç kere duydm yani sevişmyn adam yada tokdur ! Allah yardmcn olsn cnm üzldm

O mutluluk sonra mutsuzluk oluyor benim esimde ayniydi 8 yil sonra patlak verdi bende kendimi kadin gibi hissetmiyordum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…