- 11 Kasım 2009
- 211
- 99
- 103
- Konu Sahibi uzun_hikaye
-
Yok. İstedi mi kaplan kesiliyor. Hicbir zaman görev gibi yaklasmıyorum. Sevip okşayıp geliyorum. O zaman da sapık benim karım diye dalga geciyor gene yapmiyoreşinizde erken boşalma veya ereksiyon sorunu mu var? bir erkeğin cinsellikten kaçmasının en temel sebepleridir bunlar. çocuk isterken malum bir beklenti oluşuyor, bunu yapma aşamasında başarısız olmaktan korkuyor olabilir. bir de görevmiş gibi ee hadi şeklinde değil de romantik bir biçimde süprizler yaparak, onu tahrik etmeye çalışarak yaklaşın bir de. masaj falan yapın öncesinde ne bileyim
Evlenmeden once 2,5 yıl aynı evde yasadık ondan da önce haftanin yarisi beraber kalirdik. Beraber yasarken de boyleydi. Zaten ilk kavgalarimiz o zaman yine cinsellik yuzunden cikiyordu.Bence çocuk için hazır değil eşiniz,daha 1 yıldır yani yeni evlisiniz. Zaman tanımalısınız birbirinize,evliliğiniz biraz daha oturmalı ve birbirinizi biraz daha tanımalısınız. Evlilik öncesi 7 yıllık birlikteliğiniz olabilir ama aynı evde yaşamak farklı bana göre. Çocuk olunca düzelmez daha da kötü olur,önce aranızdaki problemleri halletmelisiniz yani cinsellik problemini...
İlk 3-4 yıl böyle değildi. Sonradan oldu. Eskiden gunde 3 sefer yaptığı olurduEğer en başından beri böyleyse eşinizin tercihleri bence bayanlar değil.
Toplumsal baskı yüzünden de bir çocuğum ve karım olsun demiş olabilir.
Üzgünüm ama aklıma başka bir şey gelmiyor. Zamanla değişmiş olsaydı belki başka tezler sunabilirdim ama en başından bu şekilde isteksiz olması...
Bilemiyorum..
İlk 3-4 yıl böyle değildi. Sonradan oldu. Eskiden gunde 3 sefer yaptığı olurdu
Ben de 2 yıldır evliyim henüz çocuk yok. Doktora gidicem ama nasıl bi süreç hiç bi bilgim yokBoyum 184 kilom da 64. Pko var ben de o yuzden
Eskiden böyle değildi. Son 3 yıldır adam sevişmeyi sevmez oldu. Ama beni çok sever, yatağa gelince tırt.
Var işte... Üstelik inan çirkin bir kadın değilim. Hatta erkeklere göre fazla bile güzelim. Ne fazla kilom vardır ne bir şeyim. Yatakta önce kocam derim, o mutlu olsun diye uğraşırım... Ama yok...
O mutluluk sonra mutsuzluk oluyor benim esimde ayniydi 8 yil sonra patlak verdi bende kendimi kadin gibi hissetmiyordum artikBenim eşim de sevmiyor cinselliği.... Şimdi hamileyim cinsellik namına hiçbir beklentim yok... o kadar mutluyuz ki... ama eskiden ne zaman birlikte olucaz diye düşünmekten sürekli reddedilmekten dolayı çok mutsuzdum... Eskiden her adet dönemi 1 ya da 2 kez birlikte oluyorduk...Bebekten sonra da ne olur bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?