Sevişmeden Çocuk Yapacağız

Ya gerçekten böyle mi çocuk yapılır ?Görev şeklinde..inanın bende erkek olsam libidom çok yüksek olsa bile seksten tiksinirdim heralde bu şekilde..sizde haklısınız tonlarca hormon,tedavi hiç kolay değil anlıyorum..iki tarafta kendince haklı ne diyeceğimi bilemedim

yorumları okudum. ben genel fikre katılmıyorum. erkeklerin büyük çoğunluğu sürekli seks düşünüyor diye hepsi öyle olmak zorunda değil. hepimiz insanız.farklı farklı huylarımız var. çocuk istemek başka bir şey sevişmek başka birşey. tabi ki birisi için öbürü şart ama her sevişenin çocuğu olmuyor ya da çocuk istemeyen birisi sevişmek isteyebilir. modern insan evrimsel süreçte içgüdülerinin bir kısmını yolda bıraktı. artık seks= çocuk değil. yani eşin gerçekten çocuk istiyor ama sekse hevesli olmayabilir.
ayrıca çocuk için konuşursak bu işler biraz da kısmet. hem kafana böyle takarsan o ilaçların da anlamı kalmaz. bak buralarda başlıklar görüyorsundur; hamile kalmaya çalışanlar,aylarca yıllarca deniyorlar. tam ümidi kesmiştim, hamile olduğumu öğrendim diyor. çünkü stres yapmayı bırakmış, oldu mu olacak mı dememiş. vücudu da rahatlamış. psikolojik vaziyetten en fazla etkilenen organ rahim ve ürettiği hormonlardır. bunu aklından çıkarma. eğer tek mesele çocuksa tabi... ama senin istediğin gibi bir evlilik değilse bu, her şeyi baştan gözden geçir derim.

Onunda bi sorunu olabilir bunu hiç düşündünmü cinsel isteksizlik büyük bi sorun bence hele hele erkekler için

canım böyle iktidarsız adamları nerden buluyorsunuz
bir yıllık evliyken haftada bir oluyorsa ikinci yıl ayda bir olur
üçüncü senede bişey göremezsin
bu nasıl erkek tamam 7/24 hep aklında olsun demiyoruzda bu ne canım
gidin bi doktora
bu evliliğe çocuk yapmak istediğinden eminmisin sen
cinsellik evliliğin omurgasıdır
omurgasında hasar varsa nasıl dik duracak bu evlilik müessesi

Hic bir zaman gorev gibi gormesin diye giyinip sokuluyorum. Yeri geliyor saatlerce masaj yapiyorum. Sonra tamam yeter diyip ya tvye donuyor ya da uyuyor.

Valla bence bu çocuk konuların da,Kadından daha çok erkek istekli ve hassas olmalı diye düşünüyorum... Biraz akışına bırakın. Siz ilaçlarınızı içmeye devam edin. Ama haydi yapalım,nıye yapmıyoruz vs .. dıye sorular sormayın. Rhat bırakın,bakalım tavırları ne olacak

Hic bir zaman gorev gibi gormesin diye giyinip sokuluyorum. Yeri geliyor saatlerce masaj yapiyorum. Sonra tamam yeter diyip ya tvye donuyor ya da uyuyor.

Libidosu düşük sanırım ve bu ciddi bir problem..sırf çocuk için değil sizin seks hayatınız için de..kendisi tanıştığınızdan ya da evlendiğinizden beri böylemiydi?

Libidosu düşük sanırım ve bu ciddi bir problem..sırf çocuk için değil sizin seks hayatınız için de..kendisi tanıştığınızdan ya da evlendiğinizden beri böylemiydi?
Değildi. Hatta fazla iyiydi. Son 3,5 yildir boyle. Bazen yine eskisi gibi oluyor 1 hafta 10 gün sonra yine tırt...

Durumun ciddiyetinin farkında değil, bir kerede olacak zannediyo. Tek sorun buysa olmadığını görünce o da çaba gösterir bence üzülme. Çocuk durumu dışında haftada bir beraberlik normal değil mi çalışılınca yoruluyo insan bence normal yani haftasonundan haftasonuna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…