- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 358
- 40
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
sevisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ama belki senin oncedende sevistiklerin olmuştur. Ayrıca konu sahibi okadar bilincsizki sapikmi falan diyor. Yani bu kıza şimdi seviş canın isterse dersek psikolojisi yerle bir olur. Bu herif bundan ayrılır sonra başlar travma. Yok ben kirlendim. Ailemin yüzüne bakamam. Artık kimse benle evlenmez. Bunlarida düşünmek gerekAyy şu genellemeler. Sevgili olduğum gün seviştiğim adamla evlendim. Ben ciddi düşünmüyordum o benden vazgeçmedi. 9 yıl geçti hala deli gibi aşık bana biliyorum, hissediyorum. Önemli olan sizin ne istediğiniz, ilişkiden ne beklediğiniz. Kaldıramayacağınız şeyler yapmayın.
Bunu sorguluyorsan sende emin degilsin bazi seylerden demektir .. 1 haftada böyleyse 2 3 ay sonrasinda bebekle ilgili konuyla gelme karsimiza cok uzulurum..biri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
1 haftadır fılan sevgiliyiz .
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım
biri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
1 haftadır fılan sevgiliyiz .
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım[/QUOTE