• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevişmek istiyo ??

Ayy şu genellemeler. Sevgili olduğum gün seviştiğim adamla evlendim. Ben ciddi düşünmüyordum o benden vazgeçmedi. 9 yıl geçti hala deli gibi aşık bana biliyorum, hissediyorum. Önemli olan sizin ne istediğiniz, ilişkiden ne beklediğiniz. Kaldıramayacağınız şeyler yapmayın.
Canım ama belki senin oncedende sevistiklerin olmuştur. Ayrıca konu sahibi okadar bilincsizki sapikmi falan diyor. Yani bu kıza şimdi seviş canın isterse dersek psikolojisi yerle bir olur. Bu herif bundan ayrılır sonra başlar travma. Yok ben kirlendim. Ailemin yüzüne bakamam. Artık kimse benle evlenmez. Bunlarida düşünmek gerek

biri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
1 haftadır fılan sevgiliyiz .
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım
Bunu sorguluyorsan sende emin degilsin bazi seylerden demektir .. 1 haftada böyleyse 2 3 ay sonrasinda bebekle ilgili konuyla gelme karsimiza cok uzulurum..

Son düzenleme:
sevgi aşktan ziyade ihtiyaçtandır o. evlenmeden olmazcı isen zaten kesinlikle müsaade etme de yok olurcu isen benim de ihtiyacım diyorsan, kullanıldığını fark ettiğinde yıkılmayacaksan veya sen de onu kullanacaksan istediğini yapabilirsin. 18 yaşını geçmiş yetişkin bir bireysin sonuçta.

sevişmek istemese anormal olurdu :)
ama önemli olan senin ne istediğin, hayat görüşün, yaşam tarzın vs.
sen de istiyorsan ve sonra ayrıldığınızda kullanıldım, kirlendim ühü ühü :KK61: demeyeceksen canının istediğini yap,
istemiyorsan zaten sorman bile saçma, insan karşısındaki sevişmek istiyor diye sevişir mi :KK14:

Daha bir hafta olmus hormonlarini kontrol edemiyor galiba. Daha tanimiyorsun ki. Belki seninle bu ihtiyacini gidermek icin sevgili olmustur ? O yuzden bence yapma. Guvenemezsin erkeklere. Sonradan pisman olmak var

Bir erkek kadını arzularsa sevişmek ister.
Bunun zamanı yok.. Yıllarca tanıyıp evlendikten sonra öküz çıkan adamlar da var yani..
Ben evlenmeden sevişmem diyenlerdeni m ama :dondurma:
Sevişmek isteyen sevişsin ama korunsun lütfen :deli:

Seni arzulaması çok matah bir şey değil öncelikle bunu bil, yani dünyada eşine az rastlanır bir aşkın belirtisi değil bu:) yüceltmeye gerek yok. Erkek ve kadınlar bunu aşk ve diğer sevecen duygular olmadan da hissedebiliyorlar. Bir kere bu kenarda bir dursun. 2. olarak bu şekilde bir eylemde bulunup sonra fellik fellik forumlarda dikim işlemi yapacak kadın doğumcu tavsiyesi, gebelik testi yaptırsam ailemin haberi olur mu psikozları, ben her şeyimi verdim o artık ilgisiz davranıyor çok kötüyüm intiharı düşünüyorum bunalımları gibi konular açmayacaksan kendin bileceğin iş. Ama 1 aylık ilişkiden ne beklediğini de bilemiyorum tabi, troll bir başlık açmışsın sanki ama bilemiyorum, tek söyleyebileceğim"aklını kullan"[/QUOTE]

"Sevişmek istemek" nedir? Ortam oluşmuşsa, iki kişide birbirini arzuluyosa kendiliğinden oluşan bir şeydir. Plansız, programsız yani.

İstiyorsan öpüşür ,sevişirsin .
İstemiyorsan izin vermessin .
Sapıklık , ya da arzulama kısmına fazla takılma :KK53:

Back
X