Bu bayagi sevgililik bence.Merhabaçok eski bir arkadaşımla İnstagram üzerinden ekleşip konuşmaya başlamıştık ama arkadaş olarak asla flört olmadı geçen İstanbula geldi iş için akşam yemeğe gittik gece 2 gibi eve bıraktı. “Uyudun mu” diye mesaj attı sonra 5e kadar mesajlaştık birden bire “seni almaya geliyorum” yazdı sabah 5 te beni aldı bilmiyorum nasıl oldu ama kaldığı otele gittik. Beraber olduk sabah mecburen döndü 1 aydır Hergün konuşuyoruz sabaha kadar bir yere gidince haber veriyor. Biz neyiz anlamadım beni oraya çağırıyor yada ben yine geleceğim diyor ona karşı bağlılık oluştu ama biliyorum sevgili değiliz. Yatak arkadaşlığı mı flört mü bilmiyorum. Bu arada ikimizde yeniden beraber olmak istiyoruz
Ama ona bunun konusunu açtığımda “duygusallık araya girince bazı şeyler bozulabilir” demişti bende istekli görünmemek için kapattım konuyuBu bayagi sevgililik bence.
Ve çok hızlı bitecek gibiÇok hızlı gelişmiş herşey bence.
Ona sorun bunu.Merhabaçok eski bir arkadaşımla İnstagram üzerinden ekleşip konuşmaya başlamıştık ama arkadaş olarak asla flört olmadı geçen İstanbula geldi iş için akşam yemeğe gittik gece 2 gibi eve bıraktı. “Uyudun mu” diye mesaj attı sonra 5e kadar mesajlaştık birden bire “seni almaya geliyorum” yazdı sabah 5 te beni aldı bilmiyorum nasıl oldu ama kaldığı otele gittik. Beraber olduk sabah mecburen döndü 1 aydır Hergün konuşuyoruz sabaha kadar bir yere gidince haber veriyor. Biz neyiz anlamadım beni oraya çağırıyor yada ben yine geleceğim diyor ona karşı bağlılık oluştu ama biliyorum sevgili değiliz. Yatak arkadaşlığı mı flört mü bilmiyorum. Bu arada ikimizde yeniden beraber olmak istiyoruz
Umarım üzülen taraf olmazsınız.Ve çok hızlı bitecek gibi
Çok hızlı gelişmiş her
Saolun düşünemedim bunuOna sorun bunu.
Garip.Merhabaçok eski bir arkadaşımla İnstagram üzerinden ekleşip konuşmaya başlamıştık ama arkadaş olarak asla flört olmadı geçen İstanbula geldi iş için akşam yemeğe gittik gece 2 gibi eve bıraktı. “Uyudun mu” diye mesaj attı sonra 5e kadar mesajlaştık birden bire “seni almaya geliyorum” yazdı sabah 5 te beni aldı bilmiyorum nasıl oldu ama kaldığı otele gittik. Beraber olduk sabah mecburen döndü 1 aydır Hergün konuşuyoruz sabaha kadar bir yere gidince haber veriyor. Biz neyiz anlamadım beni oraya çağırıyor yada ben yine geleceğim diyor ona karşı bağlılık oluştu ama biliyorum sevgili değiliz. Yatak arkadaşlığı mı flört mü bilmiyorum. Bu arada ikimizde yeniden beraber olmak istiyoruz
Benim bildiğim onlar sadece buluşup ilişki Yaşar. Ama biz gezip yemek yiyoruz zaman geçiyoruz sohbet ediyoruz bu yüzden kafam karıştıGarip.
Ve sadece yatak arkadaşlığı
Adam duygusallık istemiyor.Benim bildiğim onlar sadece buluşup ilişki Yaşar. Ama biz gezip yemek yiyoruz zaman geçiyoruz sohbet ediyoruz bu yüzden kafam karıştı
Normal konulardan da konuşabiliyosanız ve sürekli bu konuya geri dönmek istemiyorsa bence normal flörttürMerhabaçok eski bir arkadaşımla İnstagram üzerinden ekleşip konuşmaya başlamıştık ama arkadaş olarak asla flört olmadı geçen İstanbula geldi iş için akşam yemeğe gittik gece 2 gibi eve bıraktı. “Uyudun mu” diye mesaj attı sonra 5e kadar mesajlaştık birden bire “seni almaya geliyorum” yazdı sabah 5 te beni aldı bilmiyorum nasıl oldu ama kaldığı otele gittik. Beraber olduk sabah mecburen döndü 1 aydır Hergün konuşuyoruz sabaha kadar bir yere gidince haber veriyor. Biz neyiz anlamadım beni oraya çağırıyor yada ben yine geleceğim diyor ona karşı bağlılık oluştu ama biliyorum sevgili değiliz. Yatak arkadaşlığı mı flört mü bilmiyorum. Bu arada ikimizde yeniden beraber olmak istiyoruz
Aslında gece makyajlıydım eve gelince makyajsız fotoğraf atacaktım o yüzden yazdı gece 5 e kadar konu oraya geldi fjskfkdkdUyudun mu mesajıyla ilgili cem yılmaz çok haklı o mesajı beyin atmıyor diyereksizin durumda da haklı çıkmış.
Bazı şeyler bozulabilir: mantık çerçevesinde birlikte olalım beklentiye girme senle benden daha ilerisi olmaz yatakta iyisin sevgili olursak evlenmek vs istersin ben evlenmek istemem seni bırakır yerini dolduracak başka birini bulurum. Sevgi bağlanma vs no bunlar duygusal şeylerdir.Ama ona bunun konusunu açtığımda “duygusallık araya girince bazı şeyler bozulabilir” demişti bende istekli görünmemek için kapattım konuyu
Ne yazık ki erkek milleti. Biz kadınlar bazı şeylere çok anlam yüklüyoruz galibaBazı şeyler bozulabilir: mantık çerçevesinde birlikte olalım beklentiye girme senle benden daha ilerisi olmaz yatakta iyisin sevgili olursak evlenmek vs istersin ben evlenmek istemem seni bırakır yerini dolduracak başka birini bulurum. Sevgi bağlanma vs no bunlar duygusal şeylerdir.
Yoksa sen sorduğunda böyle bir cevap vermezdi. Basacaktın küfrü, yallah diyecektin.Ne yazık ki erkek milleti. Biz kadınlar bazı şeylere çok anlam yüklüyoruz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?