kızlar merabalar. benim bi sorum olacak. bizim sınıfta birisi var. benimle ilgilenip ilgilenmediğini anlayamıyorum. Bazen beni okuldaki diğer erkeklerden de kıskandığını düşünüyorum ,sizce emin olmak için napabilirm ? yardım ltfn
Sen yanındayken diğer kişilerle arası nasıl? Sen ortama girmeden önce neşeli ya da suskunsa sen ortama gelince hareketleri aniden değişiyor mu? Her gittiğin yerde etrafında görüyor musun ya da seni kıskandığı hissine nereden kapıldın? Msn deyken sürekli seninle mi konuşuyor yoksa gecikmelimi yazışıyorsunuz?
senden hoslandigi belli, ama kusura bakma belki yedekte tuttugu kisilerde olabilir, benim aklima bu geldi...
Ogrenmek icin sorman gerek,, bi daha msn de denk geldigin vakit benimle neden ilgileniyorsun diye sor. senden hoslaniyorum derse o zaman neden bazen gormemezlikten geliyorsun ya da dogum gunumu nicin kutlamadin madem diye sor. gayet basit.
ama ben neden benimle ilgileniyosun diye soramam ki :S ya sende hemen üstüne alındın derse. beni kıskandığını da şurdan çıkardım. ben başkalarıyla fln muhabbet ederken morali bozuluyo sanki. mesela benle ona ilgili davrandığımda o da ilgili davranıyo daha sıcak ama başkalarıyla muhabet vetiğimde güle güle bile demio