• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyor biliyorum ama bir adım atmıyor

1.5 sene olmus onların aileler tanısmıs ya anlamıyorkı bende diyorum arama gitme yanına diye yok ben onu görmezsem yapamam diyo benım acım bana yeter gelme sende üstüme diyo

akannehir

Böyle tek tek yazacağınıza keşke bütün olarak yazsadınız da daha rahat yorum yapabilseydik.
Bu son yazdıklarınızdan sonra tek diyeceğim fazla ümitlenmeyin.

bide 1 haftadır bana soğuk o böle soguk olunca bende soguyorum ama ailesi aşırı düşkün bana 2 gün gitmeyeyım arıyorlar hemen nerdesın özledık diye

CADIARZU CADIARZU CADIARZU

Bunu farketmeniz güzel,
ama orda zorunuza gideceğine faale geçip sevgilinizi orda bozabilirdiniz.
Şimdi o kızda 'beni hala seviyor' diye düşünüyordur tabi.
Hal böyleyken sizide rahatsız ediyor işte.
Siz hatayı muhattap olmakla yapmışsınız,
bırakacaktınız sevgiliniz halledecekti.
Ha oda mı birşey yapmıyor?
İşte o zaman sevgisinden şüphe ederdim.

orda o kız sevınmesın diye bozmadım tartışmadım güldüm görüşrüz aşkım deıdm ama ondan sonra cok büyük kavga oldu ben kovdum yalvardı yakardı agladı yanıma geldı

akannehir

Böyle tek tek yazacağınıza keşke bütün olarak yazsadınız da daha rahat yorum yapabilseydik.
Bu son yazdıklarınızdan sonra tek diyeceğim fazla ümitlenmeyin.

hayır kız bana diyo onu göremezsem yapamam diye

Parça parça yazacağınıza bütün halinde yazsanız?
inanın anlamakta güçlük çekiyoruz ve durum böyle olunca ne kadar yardımcı olabiliriz size bilemiyorum..

kusura bakma ama sevgilinde birazcık yumuşak başlı mı geliyo ne ya anlamadım bi defa o kız ne cesaretle arıyo onun ağzının payını veremiyo mu yani hem hattını değiştirsin madem rahatsız yada engellesin numarasını ne bilim yapsın bişiyler yanlış tavırları var bence:olmaz:

Bana kalırsa sevgiliniz de hoşnut bu durumdan sizinle beraberken sayıyordur sövüyordur belki ama bu durumdan huzursuz olan insan kesin net tavrını koyar yani..
Bence dikkatli olun, fazla güvenmeyin..
O ağlamalara, yalvarmalara da bakmayın.. Erkekler timsah gözyaşları konusunda baya iyidirler kaydirigubbakcemile4

neyi anlayamıyorum biliyor musunuz sizin deyiminizle kızı kullanmış kızın parasını yemiş bir de marifet gibi siz kıza bunları söylüyorsunuz peşini bıraksın diye.iyi de bir başka kadınının parasını yediğini kullandığını gördüğünüz bir adama nasıl oluyor da siz güveniyorsunuz.belki siz de kullanılıyorsunuz adam tekin bir adam değil ki hele kadın parası yemek varsa işin içinde.ayrıca sizinle çok da ciddi olsa ailesi bile nişan yapın derken onlardan önce o ön ayak olur bu işi karara bağlar.diğer kıza kafayı takmaktan siz sevdiğiniz adamın eksi yönlerini görmüyor tüm kabahati karşı tarafa yüklemeye çalışıyorsunuz.ilişki iki taraflı yaşanır sevgilinizin de yanlışlarını görün.sonra siz üzülürsünüz.

biliyo panik işte ne yapcagını şaşırdı

Panik mi?
İnanmak istediğinize inanıyor gibi görünüyorsunuz ama
bence yol yakınken gerçekleri görün derim.

34 yaşında bir adam,
onun peşini bırakmayan deli bir eski sevgili,
eski sevgiliyi görünce panikleyerek yeni sevgilisin müşteri gibi gören vahh zavallıcık bir adam öyle mi?
Bnece öyle değil...
Madalyonun öteki yüzünü araştırın derim ben.

Kusura bakmayın ama sevgiliniz o kızı unutamamış.
Apaçık ortada malesef.

allah askına bi hat almak bu kadar mı zor
bana kalırsa bir koltukta 2 karpuz tasımaya calısıyor beyfendi

anlattıklarınıza gore ben erkek arkadasınızın hıc guvenılecek bır adam olmadıgını dusunuyorum...
hersey celıskılı nedense...

neyi anlayamıyorum biliyor musunuz sizin deyiminizle kızı kullanmış kızın parasını yemiş bir de marifet gibi siz kıza bunları söylüyorsunuz peşini bıraksın diye.iyi de bir başka kadınının parasını yediğini kullandığını gördüğünüz bir adama nasıl oluyor da siz güveniyorsunuz.belki siz de kullanılıyorsunuz adam tekin bir adam değil ki hele kadın parası yemek varsa işin içinde.ayrıca sizinle çok da ciddi olsa ailesi bile nişan yapın derken onlardan önce o ön ayak olur bu işi karara bağlar.diğer kıza kafayı takmaktan siz sevdiğiniz adamın eksi yönlerini görmüyor tüm kabahati karşı tarafa yüklemeye çalışıyorsunuz.ilişki iki taraflı yaşanır sevgilinizin de yanlışlarını görün.sonra siz üzülürsünüz.
Aynen katılıyorum.
Bugun ona yarın size.. Adam hiç tekin değil bence.

Artı olarak sizin davranışlarınızı da garipsedim açıkçası.
Bir kere henüz evli değilken "karım, eşim" hitaplarını nasıl kaldırıyorsunuz anlamıyorum.
Sınır çizmemişsiniz, kurallarınız olmamış, bu saatten sonra da adam bildiği gibi devam eder.
Bu sebeple; ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz..:kahve:

bu kadar dert tasa çekip üzülünceye kadar hattı neden değiştirmiyo sevgiliniz??
iki ihtimal var bu olayda:

*ya konu "fake"

*ya da sevgiliniz 2nizi birden idare ediyor..

ve burda yazan sayfaları okuduguma gore yapacagım yorumsa,
sanırım sızınkıde 2 nızı ıdare edıyor sonuc aynı bence...

kız benı aradıgında şey demişti ben ona ne paralar verdım hatta geçen gün euro verdım dedı ne tesadüfki benımkıde ondan 2 gün önce bana euro verdı al yanında bulunsun harcarsın diye:S

al işte akannehir
kadın parası yiyen erkeklerden hayır gelmez:umursamaz:
sevgilin kızı tırtıklıyo,sana veriyo
oh ne ala memleket :delphin:
hala ne yapaym diyosn bi de sengözlerimebaksanab

kızın ilgisinden rahatsız olsa o numarayı değiştirir

eğer niyeti de ciddi olsaydı 34 yaşındaki bir adam gelir isterdi nişanınız olurdu en azından

aramızda söz ,yüzük ...vs. olayları çocuk işleri. niyeti olan adam gelirdi paşa paşa isterdi sizi

hem onun hem sizin ilginizden memnun ki ne ondan ne sizden vazgeçmiyor :bbo:

Back
X