• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyor biliyorum ama bir adım atmıyor

he bide şöle bı olay var kız süreklı onun çalıştıgı yere gıdıyo hala bende onun karsısındaydım görüyordum iice cıldırıyordum bigünde pişti olduk ben aşkım dedım benımkısı bana ismimle hitap ettı ve müsteri muamelesi yaptı ve elimi bıraktı yaa cok zoruma gitmişti o

1.5 sene olmus onların aileler tanısmıs ya anlamıyorkı bende diyorum arama gitme yanına diye yok ben onu görmezsem yapamam diyo benım acım bana yeter gelme sende üstüme diyo

hattını değiştirdi bi kez ama tekrar buldu kızda bana dedıkı bu hattını değiştirdi akşamı benı aradı o hattan yüzük kendı aramızda oldu ya ben 25 yaşındayım bu arada

kız benı aradıgında şey demişti ben ona ne paralar verdım hatta geçen gün euro verdım dedı ne tesadüfki benımkıde ondan 2 gün önce bana euro verdı al yanında bulunsun harcarsın diye:S

bi yüzükle tüm problemler kalkmış mı? oluyor
yüzüğü hangi mantıkla aldırdınız anlıyamadım anlıyamıcamda
helede kendi aranızda yüzük alalım bana konuşması dahada bi enteresan
liseliler gibi o nee öyle!!!! 34-25 yaşlarında koskoca insanlarsınız

ve diğer yazdıklarından bu ekranda o adamın ikinizide idare ettiği izlenimi uyuyor
gel istersen birde bu ekrandan bak:icecream:
helal olsun adam sizlere iyi oyun oynuyor:1closedeyes:
aslan be aslannn bulmuş iki tane kız
birinin parasını yer birini süründürür
ben erkek olsam bende yaparım:smiley-cool:
ekmek elden su gölden nasıl olsa-tatlicadiarzu-

Sizden hemen önce bir kızla birbuçuk yıl flört etmiş ve onun parasını yemiş bir adam....
NAsıl böyle bir adamı sevgili diye yanınızda gezdirebiliyor ve hatta evlilik için baskı yapıp zorla yüzük aldırtıyor ve nişan yapsınlar diye uğraşıyorsunuz anlamadım...
Sevgilisinin parasını yiyen adamdan size ne hayır gelir ki...

sanırım sen de biliyorsun onunla ilişkisi olduğunu. artık güç kavgasına dönmüş olay kadınlar arasında. kim kaparsa onda kalacak bu muhteşem adam. kendini ne kadar değerli buluyodur o şimdi. ne de olsa paylaşılamıyor.

kizimmmm ac gözünü... herif ikinizide kullaniyor! bulmus bi enayi ondan alip sana veriyo. baksana hep 2 gün önce görüsmüsler, senin sevgilin kusura bakmada adam gibi adam olsaydiii
1---- kari parasi yemezdi
2---- bitmis birseye asla geri dönmezdi!
valla cano sevgilininde hosuna gitmyior degil hani! hadi bir erkek tehdit etse anlarimda, sonucta kiz erkgin pesini birakmiyorrr.... cokmu zor kizdan uzaklasmasi sanki, erkek isterse gülümmm ne yapar yapar gerekirse kiza tehditler yagdirir yinedee pesini biraktirir! alsin bir hat olsun gitsin! bence bu adamdan hayir gelmez sana! baksana önceden aileler bile tanismis, demekki gercek bir sevgi vardi ve is tanistirma boyutuna kadar gelmis , merak etme bu adam ne yapar yapar bu kizi unutamaz_!

sevgılımle 9 aydır beraberız beraber oldugumuz ilk günden berı başımazda eski sevgılısı var bi türlü rahat bırakmıyo arıyo msj atıyo aşkım cnm diye sevgılım agzına gelenı sayıyor arama vs diye ama o vazgecmıyo annesını kardesını bıle arıyo artık onlarda bıktı acmıyorlar telefonu en sonunda kız benıde aradı ben onu cok sevıyorum onun peşini bırak ben tekrar onunla olucam vs vs ben ona bugune kadar bisürü para verdım altınlar falan tabi bende sinirlenip direkt onu aradım dedım o kimki benı arıyor sonra bende bi güzel içtim kafam güzel bulusmaya gittim
herneyse bulustuk ben sarhoşum agzıma gelenı saydım cesaret olsun diyede içtim aslında dedim şimdi bellı oluyo yüüzük takmayışın ne halınız varsa görün dedım o da tuttu kolumdan yüzükçüye gıttık aldık alyans takmadım ben önce ki ben hep sölerdim bi yüzük takalım diye o hep mırın kırın ederdi şimdi ailesi zorluyor söz nişan yapalım diye o da hep yok borcum var şöle böle diyorum madem öle bişe var neden ailen ısrar edıyo demekkı imkanınız var daha dün konustuk hatta bunları bundan önce ayrıldık ben ayrıldım aylarca yalvardı yakardı peşimden koştu sevıyo bılıyorum ama neden bı adım atmıyor yaşıda 34 yanı az degılkı dedım alışmıssın basına buyruk karısan yok eden yok...
ne yapmalıyım sizce

1.numarasini degistirsin sevgilin
2.34 yasinda evde kalmis wallaha

bunun erkek versiyonunu tanıyorum ben ,, arkadaşımın erkek arkadaşı ..kızı aldattığı için kapının önüne kondu , tokat yedi küfür işitti hala peşinde ,, kız ev telini gsmini herşeyi değiştirdi evine hediye göndermeye başladı .bütün hediyeleri geri gönderdi ..bu sefer bilinmeyen numaralardan annesinin numarasını bulmuş annesini aramış ..bunlara şahit olmasam valla adamı şuçlardım direk ama yapışkan insanlar da var böyle ..gururunu bir kere kaybetti mi tamam zaten ..

biraz daha objektif bakmanı öneriyorum ilişkinize...
bir de ailesinin seni önemsemesi ; onun seni sevdiği anlamına gelmez...

eski sevgilisinin parasini yemis kimbilir hala ondan aldigi parayla size hava atiyor sizde onu erkegim diye yaninizda tasiyorsunuz.. belkide ayni anlayisa sahipsiniz ne diyim.. ustelik cahil yastada degilsiniz 25 ve 34 pfff

Back
X