gelir cnm sewiyosa gelirrrama sen güçlü olmak zorundasınn onu umursamadığını gösterr kaçan sen oll
ağlıyodu bile ya, neyse seviyorsa gelir zaten dimi
"beni 3 kişi daha sewio felan
benimleyken asla mutlu olamicaksın dert dinlemek istemiyorum işim var felan
lan bak aramıyorum ne derdin varsa ya anlat yada sus"
cümlelerini kuran adam zaten bir yerlerde de sevdiğini itiraf etmiş,onu da bulup kopyalıyım..
seni seviyorum sen bana huzur veriyosun ama bunları artık sana söylemek istemiyorum inan çünkü tepeme çıkıyosun dedi üstüme gelme dedi.
Şimdi,varsayalım bu adam çok seviyor,siz de hep üzerine gidiyorsunuz pekii artık üzerine gitmeyin,eğin boynunuzu,ne derse he deyin ki şu yukarıdaki kaba saba cümleleri bir daha duymayın yani eğer sizi bu cümleler üzüyorsa..
Gerçekten bu ağır cümleler sizi nasıl adamdan soğutmuyor anlamıyorum!
Elalemin adamını tepenize çıkarmışsınız,sayıp döküyor hala seviyor mu diye meraktasınız..
Böyle bir adam sevse ne olacak,bu adamın sevgisine mi layık görüyorsunuz kendinizi?
Bravo be! Kendinizi bu kadar ezdirmeye devam edin,o zaman gülüm de der aşkım da..
nasıl yani ağlıyordu...
ben suan sunu ögrendim ki,cok dikkatli olmali bütün bayanlar iliskilerinde,gercekten cok zor dürüst bir adami bulmak!!!
seviyorum demekle gercekten sevmek bir degil.
seven insan dürüstce bir iliskinin pesinde olur,ne demek öyle baskalarida varmis daha???
güzelim bu adamdan daha ne beklensinki???
hergün aglayacagina bir gün agla!!!
güclü ol,ezdirme kendini.
oooooooooooo sende heee
o 3 kişi olayından sora seni seviyorumlara başladı ben hiçbişeye anlam veremiyorum sevmio madem niye kontor alıyo msj at die, atıom işim var dio, nie seviorum dio off
kız yoksa o damı taktik uyguluyor
güzelim belkide cok hosuna gidiyor kiskanilmak ve onunlan cok ilgilenilmesi.
sen kac yasindasin,o kac yasinda?
oda vuruo vurup kaçıooo bakıo bundan ses yok yne vuruooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?