bencde :128:
dikkat et kendine laf ettirme yumu .
hem o sevgilin tarafından hemde yorum yapanlar tarafından söylenenler sınırı aşmasın yani
kendini koru. seninde fikirlerin olmalı.
herkez konuşur ama herkez haklı değildir canım...
ve sen o cocugu seviyorsan da ister 3 kişi daha sevsin ister 5 kişi daha elinde tutabilirsen bi seni görür onları degil.ama kendinide harap etme sevdirmek için.biraz da naz yap yani...
yani aldatilan kadinlar elinde mi tutamiyor,yoksa erkeklerin terbiyesizliklerinden mi kaynaklaniyor?
aman yaaa dünyaya bikere geliyoruzzz ...... dert sıkıntıı ağlama gülme herşey bizim içinn herkes yaşadığıyla kalıo nekadar yorum yapsaktaa herkes yaşadığı şeyleri bilirr ama hayat çok kısa yumu sana da tavsiyem şekerimmmm nerde tırak orda bırak sewiyosan emek vemeğe değiyosa sahip nçık ama iyi düşünn cnmmm hadi herkese ii akşamlarrrrr
ayrı olduğumuzda veya kavgalı olduğumuzda, kuzenide söylemişti bunu bana. hatta yanımdada ağladı
TATLIM,Sen cok sefkatli birisin.Bir bassaglina gidildiginde Kisi aslinda Kendi ölumune aglarmisss karsisindakine degil!!!Eminim aglamistir ama neye belkide yappptigi hatalarina ,vicdaninin sesine ,beceriksizligine...Fakat iki damla gözyasi akitti diye Sen sular seller gibi akittin gözyaslarini umurundamiydi???Bu kisiye sevgin seni ona tutsak etmis.BU BAGLILIK DEGIL BEBEGIM BAGIMLILIK...YANI Gunbe gun Seni Zehirleyen ama caresiz kaldigin damarlarinda dolasan bir bagimlilik.Yapman gereken ZARARIN NERESINDEN DöNULURSE KARDIR.ZARARA RIZASIYLA GIDENE MERHAMET EDiLMEZ.INAN SANA DAHA FAZLA ACI VERMEDEN KENDINI TOPPLA YOKSA ADAM SENI KULLANDIGINDA GERIYE ELiNDE SADECE DAHA FAZLA ACI KALACAK.ANNENIN BOSANDIGINI YAZMISTIN.SEVGI ACLIGIN VAR VE YANLIS ZAMANDA YANLIS INSAN...ALLAHA YARDIM ETMESI ICIN DAIMA DUA ET.MEVLA BAKALIM NELER VERECEK .KENDINE IYI BAK.BU SENIN HAYATIN AMA UNUTMA ALLAH BU BEDENI SUNUN BUNUN ICIN YIPPRATALIM DIYE BIZE VERMEMIS.SEVGILERIMLE:86::86::86:
CANIM YAVRUM,Aglamak insani ufuklara tasir.Gamsizligin diz boyu oldugu gunumuzde aglamak erdemdir.Bir KIZI Bin kisi ister, BiR kisi alir.Bir kisiye odaklandigin icin bu sekilde karamsarsin.Biraz DISINA ciksan olaylarin, nefes alacaksin.Daha cok gencsin .Kaliteli bir KIZSIN.Kiymetini bilecek insanlarla evleneceksin ve mutlu olacaksin.Su an ki kiside SANA Tesekkur edecek ileri hayatinda Olgunlasmasina yardim ettigin ve SIMARIKLIKLARINA sabretmeyip haddini bildirdigin icin..bunca acıyı haketmiyorum ben, hep ağlıyorum
CANIM YAVRUM,Aglamak insani ufuklara tasir.Gamsizligin diz boyu oldugu gunumuzde aglamak erdemdir.Bir KIZI Bin kisi ister, BiR kisi alir.Bir kisiye odaklandigin icin bu sekilde karamsarsin.Biraz DISINA ciksan olaylarin, nefes alacaksin.Daha cok gencsin .Kaliteli bir KIZSIN.Kiymetini bilecek insanlarla evleneceksin ve mutlu olacaksin.Su an ki kiside SANA Tesekkur edecek ileri hayatinda Olgunlasmasina yardim ettigin ve SIMARIKLIKLARINA sabretmeyip haddini bildirdigin icin..
Canim Matematik problemi olsaydi SANA hemen cevabini verirdim ama HAYAT formullerle yurumuyor.Yapman gereken SABIRLI OLMAK VE KENDINI KURBAN ETMEMEK...HIC BIR SEY HEMEN OLUSMUYOR.BIR BEBEGI DUSUN ILMEK ILMEK YASIYOR HAYATI.SENDE SU ANKI KISIYLE ILISKINI BUZDOLABINA KALDIRherşeyi unut mu diyosunuz yani, yoksa bekle mi
Canim Matematik problemi olsaydi SANA hemen cevabini verirdim ama HAYAT formullerle yurumuyor.Yapman gereken SABIRLI OLMAK VE KENDINI KURBAN ETMEMEK...HIC BIR SEY HEMEN OLUSMUYOR.BIR BEBEGI DUSUN ILMEK ILMEK YASIYOR HAYATI.SENDE SU ANKI KISIYLE ILISKINI BUZDOLABINA KALDIR
cevap vermeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?