Yazık...
Gerçekten üzülüyorum ben..
Terbiyesiz bir erkeğin peşinden ağlamalar,yalnızım bir mesaj atsın diye yalvarmalar...
Size değil ananıza babanıza üzülüyorum..
Evlatlarının bu kadar küçüldüğünü görselerdi kahrolurlardı eminim..
Devam edin ya,sizi bu şekilde rezil duruma düşüren adam için ağlamaya devam edin,ne diyeyim..
haklısınız gerçekten
Ben senin konuna bakıp bakıp üzülüyorum biliyor musun ?
Profiline baktım,sanırım kendi fotoğrafını kullanmışsın.Nasıl güzel,nasıl cici bir kızsın sen böyle.
Bu yaşadıkların sana yakışmıyor canım.Senin kendin gibi çok cici,çok romantik ve hassas bir arkadaşlığın olmalıydı.Aradı arayacak diye tatlı bir heyecenla kalbin çarpmalıydı.Sana güzel sözler söylemeliydi,sen o sözleri düşündükçe mutlu olmalıydın.Bırak kötü söz söylemeyi,terslemeyi,kırarım,üzerim diye çekinip gözünün içine bakmalıydı.Tatlı tatlı flörtleşmeliydiniz.
Olması şart değil ama madem oldu,öyle olmalıydı.
Ah bu kızlarımız,senin gibi ne çok var böyle birisine saplanıp kalan,gereksiz hırpalanıp çabaladıkça çıkmaza sürüklenen.Nereden öğreniyorsunuz bu türlü ilişki şeklini ? Neden kendinize eziyet etmeyi seçiyorsunuz ? Ayrılmak bu kadar mı zor ? Sanki birileri size al bu senin kaderin,ölsen de kalsan da çekeceksin diyor.Elin oğlunu siz mi eğiteceksiniz,yola getireceksiniz ? Bu güzel yaşlar böyle geçmemeli.Yazık,çok yazık...
neden sen rezil bi durumda değilsn kii sadece yaşından dolayı bazı cahilliklern varr herkes bu yollradn geçer cahillikler yapar önemli olan bunlardan ders çıkarmakk herzaman dik dur cnm anladınmı dik durr sen akılllısın üni öğrencisn
haklısınız gerçekten
ben kurtulmak istiyorum ama öyle sıkıntılı bi durumdayımki bi acıya daha gücüm yok artık önceden kendimi tutardım içim ağlasa bile gülerdim ama artık o kadar güçsüzümki, ayrılcam ve artık kimseye güvenemicem hiçkimse olamicak artık, kendimi çok iyi biliyorum tükürdüğmü yalamam bi bıraksam artık kin tutarım ona, asla dönemem ama eski gücüm yok artık inanın yok
ayy bu kız wala zil zurna aşık, senin çekeceğin var kızz, bu kadar aşık olunur mu,
YouTube - şiir-can yücel -bağlanmayacaksın
güzelim yasin daha cok genc ya,hayatini yasa,inan bana bu günlerin.
sen kendine iyi bak yeter ......etrafımıza baktığımzda hep çeken kadınlar var bize derler aman kızım acele etmeyn ewlenmek içn çok haklılar kimseye güven yok ama bazı şeylerde müacdele istiyoo nasıl mücadele seni kırıp inciltiysa değil ama bu seni sewiyosa zor bir dönemden geçiyosa yanında oll ama seni kırıysa itip kakıyosa tamam dicen bu beni haketmiyo
güzelim herkes sevdigi insan insansa sahiden mutlu olsun onunla ama birseyi yapmadan önce cok iyi düsünüp tart ve hep deki kendine daha gencim,herseyin hayirlisi olsun,insan bir insani sevince ve alismissa kendini onsuz düsünemeyebilir,ama olursun,ondan öncede vardin,ondan sonrada olursun.
ah be güzelim beterin o kadar beteri var ki,bunu yasadikca bu dünyada görürsün.
senin hayatın cnm en iyi sen yön vercenn çok bilmişler değill
bencde :128:
dikkat et kendine laf ettirme yumu .
hem o sevgilin tarafından hemde yorum yapanlar tarafından söylenenler sınırı aşmasın yani
kendini koru. seninde fikirlerin olmalı.
herkez konuşur ama herkez haklı değildir canım...
ve sen o cocugu seviyorsan da ister 3 kişi daha sevsin ister 5 kişi daha elinde tutabilirsen bi seni görür onları degil.ama kendinide harap etme sevdirmek için.biraz da naz yap yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?