- 20 Ocak 2010
- 48.787
- 188.581
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Tercih_bedel
-
Maalesef ayni arkadaslar bağlaçlar konusunda da raporluymus.Ilkokulda ünsüz benzeşmesi konusu anlatilirken bu ülkenin yarısından çogu raporlu muydu arkadaş ya.
Genel olarak görüşünüze katıldım ama evli olunca insanlar kalplerini aldırmıyor başBen yorumlari okumadim ama tahmin ediyorum..adam evli evet etik degil..asik da olabilirsiniz o da size olabilir.evli olunca insanlae kalplerini aldirmiyorlar.size geecekten asiksa bosansin madem yolunuza beraber devam edin.neyi bekliyor?sevmiyorsa esini bosanmasi daha dogru bence.ben baskasini seven adamin yaninda uyumasini istemezdim.esiyle ayrilsin size gelsin madem seviyor.ama uzun suredir birlikteyseniz gelmediyse gelmeyecek muhtemelen zaten sen bu sekilde hayatini harcayacaksin.yani harcanan senin hayatin.bi defa harcamissin zaten.bi daha harcama.adamin esine degil olan sana oluyor aslinda.vicdani kendin icin yap.insanlar baskasini kendisi kadar dusunemez.kendini dusun.harcanan sensin.ya bosansin gelsin ya da gelmesin kabul etme.
Merhaba.. Genel olarak görüşünüze katıldım ama evli olunca insanlar kalplerini aldırmıyorlar yani evliykende aşık olabilinir ilişki yaşanabilir kısmı bana çok etik gelmedi...Evliyken insanlar kalplerini aldırmıyorlar tabiki, evli insanların kalbi eşi ve çocukları için, ailesi için atmalı..He eşini sevmediysen, uyum yoksa düzgün bir şekilde anlaşıp boşanılır, ondan sonra git istediğine aşık ol olay budur...Ayrıca Metreslerin hayatının hiçde acınası hali yok bence bile isteye yaşıyorlar her türlü acı ve sıkıntıyı hakediyorlar..Ama aldatılan kadına bişey olmaz demişsinizde hiç sevip, inandıgınız yuva kurdugunuz insanın ihanetine şahit olmadınız zannedersem, buradaki aldatılan kadınların durumunu okuyun isterseniz...Ben yorumlari okumadim ama tahmin ediyorum..adam evli evet etik degil..asik da olabilirsiniz o da size olabilir.evli olunca insanlae kalplerini aldirmiyorlar.size geecekten asiksa bosansin madem yolunuza beraber devam edin.neyi bekliyor?sevmiyorsa esini bosanmasi daha dogru bence.ben baskasini seven adamin yaninda uyumasini istemezdim.esiyle ayrilsin size gelsin madem seviyor.ama uzun suredir birlikteyseniz gelmediyse gelmeyecek muhtemelen zaten sen bu sekilde hayatini harcayacaksin.yani harcanan senin hayatin.bi defa harcamissin zaten.bi daha harcama.adamin esine degil olan sana oluyor aslinda.vicdani kendin icin yap.insanlar baskasini kendisi kadar dusunemez.kendini dusun.harcanan sensin.ya bosansin gelsin ya da gelmesin kabul etme.
Arkadaşlar ben bosandim vede 6 yasinda bir çocuğum var severek evlenmemiş dim sadece babamin kotu hastalığa yakalanıp acele düğünum olmasıyla başlamisti hayatım cnki babam olecekdi evlendim babam oldu sonrasında saten ben bosandim oğlumla hayat mücadelesi 'nden başka düşündüğüm birşey olmamıştı zorlukları anlatip düzenimi kurmuşdum bosandiktan 4 sene sonra birine aşık oldum daha doğrusu o beni bu ilişkiye zorladı evli ve benim olmayan insanı bu insanla 1 yıl ilişkim oldu halende beraberiz aslında ama sonucda bir ailesi çocukları var benim se herzaman arkamda bir baba kadar şefkatli ve sicak aslinda boyke bir iliskiye basladgim icin bnde uzuntu icindeyim ama benim cocugum ve onun dusinda kimsem yok bazen vicdan yapio uzuluyorum bazende kıskanıyorum bazende bitirmek istiyorum bana bekle zamanı gelince herşey düzelecek diyor aslında iyiliginin yanı sırada ağzı çok bozuk kavgalarda agzina alinmicak küfürler ediyor ve buda beni mutsuz ediyor sizce hayatıma nasıl bir yol vermem lazim benim çocuğumla ondan başka kimsem yok sizce bendeki duygu nedir nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım lütfen evli biriyle oldgum için beni yargılamayın sadece düşdugum ilişki beni çıkmaza soktu sizden güzel nasihatler bekliyorum şimdiden teşekkürler eder hepinizin görüşüne saygı duyuyorum
Oldum.ben yasadim.aldatildim ve bosandim.onu seviyormus ona gitti.beni o adamdan kurtardigi icin o kadina tesekkur esiyorum yoksa yakamdan dusmezdi.iyi ki bitti.cok ciddiyim.evliyken esine aittir kalbi lafiguzar kusura bakmayin.kendimizi kandirmayalim.var oyle olan.ama cogunlukla boyle degil.Genel olarak görüşünüze katıldım ama evli olunca insanlar kalplerini aldırmıyor baş
Merhaba.. Genel olarak görüşünüze katıldım ama evli olunca insanlar kalplerini aldırmıyorlar yani evliykende aşık olabilinir ilişki yaşanabilir kısmı bana çok etik gelmedi...Evliyken insanlar kalplerini aldırmıyorlar tabiki, evli insanların kalbi eşi ve çocukları için, ailesi için atmalı..He eşini sevmediysen, uyum yoksa düzgün bir şekilde anlaşıp boşanılır, ondan sonra git istediğine aşık ol olay budur...Ayrıca Metreslerin hayatının hiçde acınası hali yok bence bile isteye yaşıyorlar her türlü acı ve sıkıntıyı hakediyorlar..Ama aldatılan kadına bişey olmaz demişsinizde hiç sevip, inandıgınız yuva kurdugunuz insanın ihanetine şahit olmadınız zannedersem, buradaki aldatılan kadınların durumunu okuyun isterseniz...
Arkadaşlar ben bosandim vede 6 yasinda bir çocuğum var severek evlenmemiş dim sadece babamin kotu hastalığa yakalanıp acele düğünum olmasıyla başlamisti hayatım cnki babam olecekdi evlendim babam oldu sonrasında saten ben bosandim oğlumla hayat mücadelesi 'nden başka düşündüğüm birşey olmamıştı zorlukları anlatip düzenimi kurmuşdum bosandiktan 4 sene sonra birine aşık oldum daha doğrusu o beni bu ilişkiye zorladı evli ve benim olmayan insanı bu insanla 1 yıl ilişkim oldu halende beraberiz aslında ama sonucda bir ailesi çocukları var benim se herzaman arkamda bir baba kadar şefkatli ve sicak aslinda boyke bir iliskiye basladgim icin bnde uzuntu icindeyim ama benim cocugum ve onun dusinda kimsem yok bazen vicdan yapio uzuluyorum bazende kıskanıyorum bazende bitirmek istiyorum bana bekle zamanı gelince herşey düzelecek diyor aslında iyiliginin yanı sırada ağzı çok bozuk kavgalarda agzina alinmicak küfürler ediyor ve buda beni mutsuz ediyor sizce hayatıma nasıl bir yol vermem lazim benim çocuğumla ondan başka kimsem yok sizce bendeki duygu nedir nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım lütfen evli biriyle oldgum için beni yargılamayın sadece düşdugum ilişki beni çıkmaza soktu sizden güzel nasihatler bekliyorum şimdiden teşekkürler eder hepinizin görüşüne saygı duyuyorum
Sizde zor şeyler yaşamışsınız Allah yardımcınız olsun, ama aşık oldugunuzu iddia ederek bile metres olmayı kabul etmemişsiniz,Adamda size aşık olsaydı boşanırdı zaten... işte söylemek istediğim bu karşı tarafta size aşıksa aldatmadan boşanıp gelebilir ama 2 tarafı idare etmek kadar kötü bir duygu yok artık günümüzde ne eşleri boşuyorlar gizli gizli aldatıyorlar nede metresten vazgeçiyorlar, ve metreste buna razı etik olmayan bu..Ayrıca benim çevremde bir kaç arkadaşım yaşadı bu durumu adamlar eşlerinin peşinde sürüm sürüm süründü, metreslerde afedersin or..pu diye nitelendirildi, bir tanesi boşandı diğeri affetti gayette mutlu yaşıyorlar adam olmadıgı kadar iyi bir insan oldu, bazı adamlar yuvalarını kaybetmeden yada o raddeye gelmeden anlamıyorlar evliliğinin kıymetini..Oldum.ben yasadim.aldatildim ve bosandim.onu seviyormus ona gitti.beni o adamdan kurtardigi icin o kadina tesekkur esiyorum yoksa yakamdan dusmezdi.iyi ki bitti.cok ciddiyim.evliyken esine aittir kalbi lafiguzar kusura bakmayin.kendimizi kandirmayalim.var oyle olan.ama cogunlukla boyle degil.
Surekli her halini tum zaaflarini gordugun sacini supurge etmis bi kadin mi yoksa sınırlı ve iyi hallerini goedugun bi kadin mi?ev geciminden cocuk derdinden bunaldigi icin dir dir eden bie kadin mi sevgi ve sefkat gosteren bir kadin mi?adam tabi ki ikincisini sececek.duzen bozuk aslinda kisiler degil.
Kimseye ne cok guvenirim ne de kimseyi cok yererim.hayat oldugu gibi olmasi gerektigi gibi degil.
Bende asik oldum evli birine.adam cok guclu cok maddi imkanlari olan bi adamdi.esiyle alakasi yoktu zaten yillardir biliyordum.ben kendim icin kendimi dusunerek reddettim.neden yakalanmamak icin caba harcayayim neden insanlarin icinde sarilip opemeyeyim ki..askimdan ölsem de reddettim.cocuklarini falan dusundugum icin degil.kendi babalarinin dusunmedigini ben dusunemem zaten.ha bosanir gelir bi gun kabul ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?