Seviyorum ama benim olmayan birini

Genel olarak görüşünüze katıldım ama evli olunca insanlar kalplerini aldırmıyor baş
Merhaba.. Genel olarak görüşünüze katıldım ama evli olunca insanlar kalplerini aldırmıyorlar yani evliykende aşık olabilinir ilişki yaşanabilir kısmı bana çok etik gelmedi...Evliyken insanlar kalplerini aldırmıyorlar tabiki, evli insanların kalbi eşi ve çocukları için, ailesi için atmalı..He eşini sevmediysen, uyum yoksa düzgün bir şekilde anlaşıp boşanılır, ondan sonra git istediğine aşık ol olay budur...Ayrıca Metreslerin hayatının hiçde acınası hali yok bence bile isteye yaşıyorlar her türlü acı ve sıkıntıyı hakediyorlar..Ama aldatılan kadına bişey olmaz demişsinizde hiç sevip, inandıgınız yuva kurdugunuz insanın ihanetine şahit olmadınız zannedersem, buradaki aldatılan kadınların durumunu okuyun isterseniz...

bu nedir ya ?
bide bana nasihat verin yazmış !
senin yapman gereken o adamdan ayrılmak bu yani iki iki daha dört ! sana başka nasihat ne verilebilir
hiç çocuğundandami utanmiyosun o çocuğun biseyden haberi yok evli adamı nasıl koynuna alabiliyorsun?
ulan bide baba sevkati bilmem ne bisuru safsata geçiniz bu ayakları geçiniz burda günah çıkarmaya mı çalışıyorsunuz? yok vicdanım rahat değil bilmem ne Allah bilir ne kadardır ilişkiniz var
adam açık açık seni kullaniyo canı isteyince seni
canı isteyince diğer karısını bu ne iğrençlik midesizliktir ya biri bana anlatsın ?
kınamak istemiyorum hata yapılır eyvallah ta bu hatadan donmemissinki hala vazgeçmiyor cart curt anlatiyosun!
çocuğun için onurlu namuslu yasa be! çocuğun için ne günahı var o çocuğun
Allah sen ve senin gibi midesiz arsız iğrençleri bildiği gibi yapsın başka ne diyim ?
içimden geçen inan bu ..
Allah senin gibilerle karşılastirmasin o serefsiz gibilerlede karşılastirmasin !!!
bian önce tövbe Edip yerini izini kaybetirmekten başka bir şansın yok senin !
tercih senin ya metres olup çocuğunu bu utancla büyütüp çocuğunda hayatına sicacaksin yada düzgün bir hayat yaşayacaksin !

Allah tan kork ya Allah'tan çocuğuna ve diğer kadına içim kadar acidikii .

smdi Ban yiyebilirim heralde ..

Duygusal, kibar, naif yazmaya çalışarak durumu kurtaramıyorsunuz
Neyin içinde olduğunuzu biliyorsunuz
Baba şevkati falan geçin bunları, babalar kızları ile sevişmez
Aklınızı başınıza toplayın, evladınıza sahip çıkın, hadi kendinizi düşünmüyorsunuz evladınızı düşünün, ona böyle bir hayat yaşatmaya hakkınız yok

Oldum.ben yasadim.aldatildim ve bosandim.onu seviyormus ona gitti.beni o adamdan kurtardigi icin o kadina tesekkur esiyorum yoksa yakamdan dusmezdi.iyi ki bitti.cok ciddiyim.evliyken esine aittir kalbi lafiguzar kusura bakmayin.kendimizi kandirmayalim.var oyle olan.ama cogunlukla boyle degil.
Surekli her halini tum zaaflarini gordugun sacini supurge etmis bi kadin mi yoksa sınırlı ve iyi hallerini goedugun bi kadin mi?ev geciminden cocuk derdinden bunaldigi icin dir dir eden bie kadin mi sevgi ve sefkat gosteren bir kadin mi?adam tabi ki ikincisini sececek.duzen bozuk aslinda kisiler degil.
Kimseye ne cok guvenirim ne de kimseyi cok yererim.hayat oldugu gibi olmasi gerektigi gibi degil.
Bende asik oldum evli birine.adam cok guclu cok maddi imkanlari olan bi adamdi.esiyle alakasi yoktu zaten yillardir biliyordum.ben kendim icin kendimi dusunerek reddettim.neden yakalanmamak icin caba harcayayim neden insanlarin icinde sarilip opemeyeyim ki..askimdan ölsem de reddettim.cocuklarini falan dusundugum icin degil.kendi babalarinin dusunmedigini ben dusunemem zaten.ha bosanir gelir bi gun kabul ederim

Hiçbir şey için geç değil. Yapamıyorum, bırakmıyor kısmını geç. Kararını ver ve kararından dönme iradeli ol, güçlü olmak zorundasın çocuğun var. Her ailesi olmayan, sevgiye aç insan yanlış yola sapmıyor. Karşına biri çıkar güzel, mutlu bir yuva kurarsın. Böyle yaşayarak ruhunu karartmamalısın. Kendine kötülük yapıyorsun asıl ve sen seni düşünmezsen kimse düşünmez. Çıkarının bittiği yerde o adam da gider seviyor diye düşünme. Karısına bunu yapan sana neler yapar.

Çocuğunuza böyle mi örnek olacaksınız?
Yapmanız gereken şey çalışıp çabalayıp oğlunuzla ikinize güzel bir hayat kurmak.
Erkeksiz de yaşanır

Sizde zor şeyler yaşamışsınız Allah yardımcınız olsun, ama aşık oldugunuzu iddia ederek bile metres olmayı kabul etmemişsiniz,Adamda size aşık olsaydı boşanırdı zaten... işte söylemek istediğim bu karşı tarafta size aşıksa aldatmadan boşanıp gelebilir ama 2 tarafı idare etmek kadar kötü bir duygu yok artık günümüzde ne eşleri boşuyorlar gizli gizli aldatıyorlar nede metresten vazgeçiyorlar, ve metreste buna razı etik olmayan bu..Ayrıca benim çevremde bir kaç arkadaşım yaşadı bu durumu adamlar eşlerinin peşinde sürüm sürüm süründü, metreslerde afedersin or..pu diye nitelendirildi, bir tanesi boşandı diğeri affetti gayette mutlu yaşıyorlar adam olmadıgı kadar iyi bir insan oldu, bazı adamlar yuvalarını kaybetmeden yada o raddeye gelmeden anlamıyorlar evliliğinin kıymetini..

Su pesimi birakmiyor lafini bi unutun once. Kendinizi kandirmayin lutfen konu sahibi. Adama "Esine herseyi anlatirim."de bakalim, kosa kosa birakir seni ardina bile bakmaz. Kimse metresi icin yuvasini yikmaz. (Istisnalar haric) Adam esini sevmese ve seni sevse zaten coktan bosanip sizinle evlenirdi.

Bu yanlistan bir an once vazgecin konu sahibi. Biraz kendinize sayginiz olsun yahu.

Hayret esini sevmiyor, zaten bosanacaklar dememissin. Aman ne desek bos ya senin aklin yok mu zaten yaptiginin ne oldugunu, ne konumda oldugunu bizden iyi biliyosun. Sirf isine geldigi icin bilmemezlikten geliyosun. Biz ayril diyince ayrilmayacagina gore ne haliniz varsa gorun.

keşke böyle adamlar karısını boşayıp metresleriyle evlense de evdeki kadın enayi yerine koyulmaktan kurtulsa.
ondan çıkıyor ona geliyor, hiç hijyenik de değil, mide bulandırıcı, metres kaldırır da eş bilse kaldırır mı acaba bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…