Seviyorum ama benim olmayan birini

canım eger bir ilişkide saygı yoksa her ağzına gelenı söyluyorsa o yuvada mutluluk olmaz..
ve şunu da söyleyım yuva yıkanan yuvası da olmaz.....

Esinden bosanmasaydin keske.Ondan niye bosandin?Bu hem evli hem hakaret vs.Cok anlamsiz degil mi yaptigin?Bir yuva yikarsan vebal de alacaksin.

Ağzına geleni söyleyen adamın nesini seviyorsun? Aynı ağza alınmayacak küfürleri, evde karısına da söylüyordur diye kendini mi rahatlatıyorsun acaba?

Sen bir kadınsın ve de bir anne öncelikle kendine ve çocuğuna saygı duymalısın o karşındaki evli adamda senin duygusal boşluğundan faydalanıp hayatına girmiş demek ki senin Özlem'in ona değil sevmeye ve sevilmeye

O adamın Karısının ve Çocuklarının sucu ne böyle yaparak onların günahına da giriyorsun

Bence en kısa zamanda bu yanlıştan Kurtul

Klasik evli adam vaatleri ; "esimle aram kotu zaten evliligim sallantida, karimi bosayip seni alicam." Ama ben hala karisini bosayipta alanini gormedim. Aaa pardon bi tane sahit oldum, simdi mahkeme mahkeme dolasiyolar bosanmak icin.

Artik akliniza bi sokun lutfen,yuva yikanin yuvasi olmaz. Bi rahat birakin evli erkekleri ya bi birakinda bizde eslerimize biraz guvenebilelim artik.

Mümkün mertebe yargılamadan yazmaya çalışacağım.

Oğlundan da utanmıyor musun?
Çok seviyorum bırakamıyorum bla bla.
Bırakma konusunda keşke kendi eşinde de bu kadar zorlansaydın.
Ne kadar işe yaramaz bir kocaydı bilmem ama hiç değilse sana aitti.

Ay yok artık yusssuzlugunde bukadari nasıl acidik sana gözlerim yaşardı sevgiymis askmis bunların arkasına sığınarak konu aciyo bide metressin cnm sen biz evlerimizde oturalım akşama kadar kocalarimizin yolu gozluyelim çocuk yapalım gelsin sevgi düşkünü biri baştan çıkarsın adamı sonra bosanmasini beklesin ne güzel yaa erkek tede suç var ama büyüğü kadınlarda evli olduğu bu bile bile bir erkeğin yanında duruyorsa bu sırf diğer kadının evliliğinde maf etmek için kiskaniyomus kimi kimden kiskaniyon acaba seviyeli yazmaya çalışıyorum ben okadar söylemek istediğim şey varki neyse...

Allah ıslah etsin boylelerini bizim kendi atolyemiz var kızlar öyle ahlaksız kadınlar geliyoki görmeniz lazım adamları baştan çıkarmak için resmen bizler herkesi kendimiz gibi sanıyoruz bu modelden çok var yani zerre acıkıyorum

Bak benim de sevgi acligim var.Bana da evli adamlar yazdi
Hatta ikisinden hoslandim.Bekar olsa kacirmayacagim kisilerdi.Ama kendime yakistiramadim.Ki biri bulundugumuz yerde ust konumda biriydi ki cok isime yarardi.Zor oldu ama uzaklastim baslamadan ,hicbir hata yapmadan.Allah bir daha da boyle seyler yasatmasin.Hoslandiysan zor imtihan cunku.

Ne diyim ki simdi? Evli bir adamla kendinizi ne duruma dusurdugunuzu mu soylesem? Evladinizi dusurdugunuz durumu mu? Bos yere gececek yillarinizdan mi bahsetsem? Gencliginizin adam olmadik biri yuzunden heba olmasindan mi? Yoksa evde hic bu konulari bilmeyip o adami bekleyen karisindan mi? Yoksa o 5 para etmez adamin cocuklarinin durumundan mi?
Insan cekecegi cileye asik olurmus. Ne deyim. Devam edin madem..
Tek bildigim kimseye birsey olmuyor. Olan hep cocuklara oluyor.

Nedense sizin gibi (buraya tdk dan evli erkeklere kendini yamayan kadınlara söylenen sıfatlardan birini getirebilirsin) kadınlar genelde hep aynı bahaneyi kullanıyoru

Babam öldü böhühühüüh
Sevgiye açım böhühühühüüh
Çok yalnızım kimsem yok böhühühüühü

Geçin bunları geçin
Adam çok mu zengin söylesene :)

Çok sevgiye açdan köpek al kendine

UZun uzadıya yazmaya gerek yok karakter yoksunusuz arkasına sığındığınız tüm bahaneler bunu örtemiyor

Çocuğun bu durumu anladığı zaman elinde çocuğun da olmayacak çünkü yüzüne bakmak istemeyecek haberin var mi acabaaaaa?
Geçenlerde bi üye yazmıştı sana gelmediği gunler karısıyla sevisiyor diye vallahi ne guzel demis hic düşündün mü bu durumu?
Mümkünse bu adami hayatindan cikarmadan dua filanda etme.

Evli bir adamdan ne sana ne çocuğuna hayır gelir. Sadece kullanılırsın tabi sende onu kullanırsın maddi manevi. Eşini boşayıp sana koca çocuğuna baba veya ilgili bir abi olacağını bekleme. Herkesin bir son kullanılma süresi var süren bitince kaldırıp çöpe atar seni yani tercihinin bedelini ödersin.

Nasil tavsiyeler bekliyorsun, ne yapip karisini bosatip kendimi nikahina aldirim falan diyorsan burdan o tarz tavsiyeler cikmaz malesef.
Sadece cocugunun toplum icindeki yerini dusunmeni istiyorum.
Arkadaslari onunla nasil konusacak sence?
Temiz bir yuva kur kendi basina yasayamiyorsan. Illa evli bi adamin kapatmasi olman gerekmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…