• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seviyorum ama ciddi ciddi düşünüyorum ayrılmayı?

bundan once baska sevgilim olup olmadini sorarmis. simdi de yok anlatmam diyor.

Ne garip insanlar var yaa.ondan önce sevgiliniz olduğunu öğrense ne olacak yani.herkes ilk sevgilisiylemi evlenmek zorunda.ondan önce biriyle beraber olup sonra da anlaşamyıp ayrılmış olabilirsin, bundan daha doğal ne olabilir? Siz de sevgilinizin ilki değilsiniz, aynı şey ikisi de.ama tabi erkekler istediği kızla gezip tozabilir, kızlarsa ilk görüştükleri kişiyle evlenmek zorunda dimi!!!

Ne garip insanlar var yaa.ondan önce sevgiliniz olduğunu öğrense ne olacak yani.herkes ilk sevgilisiylemi evlenmek zorunda.ondan önce biriyle beraber olup sonra da anlaşamyıp ayrılmış olabilirsin, bundan daha doğal ne olabilir? Siz de sevgilinizin ilki değilsiniz, aynı şey ikisi de.ama tabi erkekler istediği kızla gezip tozabilir, kızlarsa ilk görüştükleri kişiyle evlenmek zorunda dimi!!!

o kendini evlencegi insana saklamis. ben yasadim diyr sorun ediyor. ama sonra benimle evlenmeden de yasadi bazi seyleri. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. kendisine de dedim. ben sana evlencegim kiz dedim diyor. bu zamana kadar kimseyi ailemle tanistirmadim diyor. o yuzden yasadim bu zamana kadar kimseyi sevmedim diyor.

ne biliyim kizlar ya:( beni sevmedigini dusunmuyorum kesinlikle

Birinin zoruyla bir şeyler yaşamış yazık, üzüldüm erkek arkadaşınıza kullanılmış resmen. Bu nasıl bir yorumdur güldüm doğrusu.Şimdi konuya geleyim annesinin sizin geçmişinizle işi ne. Önceki ilişkilerinizde bir şeyler yaşamış olabilirsin bundan kime ne. Sonuçta siz o insandan ayrılacağınızı bilerek mi yakınlaşıyorsunuz. Çok sinir bozucu bir durum gerçekten size şu kadar söyleyeyim madem geçmişinizi kabullenmiyor en başından gidecekti madem kaldı üstüne üstlük sizinle bir şeyler yaşadı o zaman ilişkisinin arkasında duracak. Bana kalırsa erkek arkadaşınız olgunluktan bir haber. Kendinize biraz değer veriyorsanız böyle bir insanla yola devam etmeyin derim.

26 yaşında bir kızın daha önce biriyle öpüşmüş olmasına bu kadar şaşıran bir adam herhalde 28 yıl boyunca evinin balkonunda çekirdek çitlemek haricinde sokağa çıkmamış bir adam olsa gerek. Kendisi de hiçbir şey yaşamamış, bir de üstüne üstlük bir kız onu bir şeyler yapmaya zorlamış... Tabii, neden olmasın? :ssz:

biriyle öpüştün diye bunları söylüyor bi de birlikte olmuş olsan ne yapacaktı acaba.. ayrıca ne demek kızın zoruyla öpüşmek falan? tenhada mı kıstırmış kız? sırf kendini haklı, senin yaptığını da affedilmez bir sey olarak göstermek için böyle söylemiş. 28 yasında bi erkekten bahsediyoruz, bu konuda o kadar katı olsaydı seninle de bir seyler yasamamalıydı.

bence kendini bu kadar ezdirme, yaptığın seyi de öyle hata olarak görme arkasında dur, yalan söylesem nereden bilecektin dürüst oldum ve anlattım ama içine sinmiyorsa bitirelim de, yoksa ömür boyu bunu dinler durursun evlensen bile basına kakar. anneye söyleme kısmı zaten çok komik, söyler mi söylemez mi bilemem ama düşüncesi bile komik

o kendini evlencegi insana saklamis. ben yasadim diyr sorun ediyor. ama sonra benimle evlenmeden de yasadi bazi seyleri. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. kendisine de dedim. ben sana evlencegim kiz dedim diyor. bu zamana kadar kimseyi ailemle tanistirmadim diyor. o yuzden yasadim bu zamana kadar kimseyi sevmedim diyor.

ne biliyim kizlar ya:( beni sevmedigini dusunmuyorum kesinlikle

Hee seven aşağılar diyorsun.
Allahım yav.
Bu kadar mı körsün,sağırsın cidden!

"Ne annenin ne senin keyfini bekleyemem, sizin bana vereceginiz puani da el pence dinleyemem...
Ya ben seni seviyorum bitti gerisi onemli degil dersin, ya da ben bitti gerisine gerek yok derim...
Karar senin" de, gercekten de onun tavrina gore sen de devam et ya da ayril...
Erkeklerle ciddi iliski yasayin, anne etegindeki ergenlerle degil:ssz:

Hee seven aşağılar diyorsun.
Allahım yav.
Bu kadar mı körsün,sağırsın cidden!

seven asagilar demiyorum tabiki. sonucta deger verip vermedigini anlayabiliyorum. benimde hatalarim oldu sevmeseydi bitirilcek cinsten hatalar.

o yuzden diyorum seviyor diye. o konuya gelince sinirleniyor kiziyor. onun haricinde biseyini gormedim...

Adam alicani almis alttan vurduruo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha simdiden bunu dile getiren adam..
ilerde evlendiginizde her tartismada yuzune vurur , bence iyi karar vermelisin..
kimse süten cikma ak kasik degil , daha cok yenisiniz ve bencede iyi karar ayrilik...

"Ne annenin ne senin keyfini bekleyemem, sizin bana vereceginiz puani da el pence dinleyemem...
Ya ben seni seviyorum bitti gerisi onemli degil dersin, ya da ben bitti gerisine gerek yok derim...
Karar senin" de, gercekten de onun tavrina gore sen de devam et ya da ayril...
Erkeklerle ciddi iliski yasayin, anne etegindeki ergenlerle degil:ssz:

yine oyle sinir aninda o sekilde konustu anladigim kadariyla. simdi anneme anlatmam tabi diyor. arkanda dururum tabi oyle bisey demedim diyor.

hataydi benim oyle biriyle gorusmem. cok kotu bi insanmis eski ciktigim. ben bilmiyodum bana kendini oyle tanitmadi.

oyle biriyle nasil gorusur biseyler yasarsin diyo. kabul edemedigi bu. sonucta ileriye giden bisey olmadini zaten ayrildimi anlattim. ama yine de konu acilinca lafini esirgemiyor...

Adam alicani almis alttan vurduruo

yanlis bi ithamda bulunuyorsun bence alacagini almis ne demek.. yeni problem ettigi bisey degilki. benimde iliskide hatalarim oldu hatta ayrilsa kimse demezdi nasil ayrilirsin diye. ama ayrilmadi.

o zaman bende aldim.alicami vazgeciyim ondan...

Daha simdiden bunu dile getiren adam..
ilerde evlendiginizde her tartismada yuzune vurur , bence iyi karar vermelisin..
kimse süten cikma ak kasik degil , daha cok yenisiniz ve bencede iyi karar ayrilik...

benimde korkum bu. cok iyiyiz cok mutluyuz. ama bu konuyu acinca eser kalmiyor.

bilmiyorum. ben ayriligi dusundum dedim bana nasil dusunursun diyo.

bu saatten sonra duzelir mi duzelmez mi nasil olur bilmiyorum

26 yaşında bir kızın daha önce biriyle öpüşmüş olmasına bu kadar şaşıran bir adam herhalde 28 yıl boyunca evinin balkonunda çekirdek çitlemek haricinde sokağa çıkmamış bir adam olsa gerek. Kendisi de hiçbir şey yaşamamış, bir de üstüne üstlük bir kız onu bir şeyler yapmaya zorlamış... Tabii, neden olmasın? :ssz:

üstelik başlarda bana yaşamış gibi anlattı. ne yaptını ben de anlamadım. sonra dedi bana ben bişey yaşamadım birkez oldu kızın zoruyla oldu diye. yani be nevi kandırmış gibi oldu. söylüyorum tabi bunları da..

Kizlarin %85inin saf oldugunu dusunuyorum.

Siz hic bir kizin sevgilisine tecavuz ettigini vs duydunuz mu ne demek zorla? kilif olarak bunu bulmus.

Hayir iliskin olsa bunu kabul etmese kendi bakirse bi'bakima onu da anlarim.

Ama yok ben eskiden mercimegi firina vermis olabilirim ama sen asik oldugun adami opemezsin bile demesi direk terketmelik.

Ayrica anlamadim siz bu adamla birlikte mi oldunuz? Eger oyleyse gecmis olsun gun gelecek cat diye ayrilcak "ühühü annem benden once birini optugunu ogrendi ayrilmamiz lazim" diyecek.

yanlis bi ithamda bulunuyorsun bence alacagini almis ne demek.. yeni problem ettigi bisey degilki. benimde iliskide hatalarim oldu hatta ayrilsa kimse demezdi nasil ayrilirsin diye. ama ayrilmadi.

o zaman bende aldim.alicami vazgeciyim ondan...

Sen sadece eski sevgilinle opustugunu bu sevgilinle ileri gittigini soluosun yada ben ole anladim o zaman bu erkek arkadasinin daha ozel olmasi gerekmio mu erkek arkdsinin gozunudede sen ole bu opusmeyi bile sorun etmis bundan ayrildiginda sonraki de o zaman bunu sorun edicektir bunu sorun eden biriyle nie daha ileriye gidiosun ozel olman gerekirken hala ima yapior

Bırak canımın içi, bırak sen bu adamı.

Seni daha önce biriyle öpüştüğün diye suçlayacak biriyle değil; bundan sonra sadece onun olduğun için her gün kendisini şanslı sayacak ve bu yüzden kendini dünyanın en mutlusu sayacak biriyle ömür geçir.

Sen sadece eski sevgilinle opustugunu bu sevgilinle ileri gittigini soluosun yada ben ole anladim o zaman bu erkek arkadasinin daha ozel olmasi gerekmio mu erkek arkdsinin gozunudede sen ole bu opusmeyi bile sorun etmis bundan ayrildiginda sonraki de o zaman bunu sorun edicektir bunu sorun eden biriyle nie daha ileriye gidiosun ozel olman gerekirken hala ima yapior

neden ileriye gittim güzel soru. tanıdım sevdim ailesi aileme düşüncesi düşünceme uygun biri. ilgili, romantik, bi dediğimi iki etmez ,gitme dediğim yere asla gitmez. beni aldatmayacağından emin olduğum biri. güvendim ailesiyle tanıştım. ailem biliyor. ciddi düşündüğüm ilk insandı çünkü. sevgiğim ilk insandı.

başlarda sorun ettıiğini söylemedi bana. başlarda hiçbişey olmamış gibiydi. sonradan ağır konuşmaya başladı. ve başlarda ben de onun bişeyler yaşadığını zannediyordum ama yaşamamış. olaylar baya karışık yani :14::14:

Kizlarin %85inin saf oldugunu dusunuyorum.

Siz hic bir kizin sevgilisine tecavuz ettigini vs duydunuz mu ne demek zorla? kilif olarak bunu bulmus.

Hayir iliskin olsa bunu kabul etmese kendi bakirse bi'bakima onu da anlarim.

Ama yok ben eskiden mercimegi firina vermis olabilirim ama sen asik oldugun adami opemezsin bile demesi direk terketmelik.

Ayrica anlamadim siz bu adamla birlikte mi oldunuz? Eger oyleyse gecmis olsun gun gelecek cat diye ayrilcak "ühühü annem benden once birini optugunu ogrendi ayrilmamiz lazim" diyecek.

hayır tamamen yanlış anlamışsınız. kızla birlikte olmamış. kız zorlamış bunu bu da engel olmuş. kimseyle birlikte olmamış bakir yani.

benle de birlikte olmadı. evlenmeden öyle birlikte olmaz o da bende..

Back
X