pelin sen bunla seviştin mi?
ya ne olursa olsun böyle bi tip bütün hayatın boyunca çekilmez
bas tekmeyi gitsin bu ne be
evet biseyler yasadik ondan da degil de seviyorum bu konu harici cok iyiyiz o yuzden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pelin sen bunla seviştin mi?
ya ne olursa olsun böyle bi tip bütün hayatın boyunca çekilmez
bas tekmeyi gitsin bu ne be
bundan once baska sevgilim olup olmadini sorarmis. simdi de yok anlatmam diyor.
Ne garip insanlar var yaa.ondan önce sevgiliniz olduğunu öğrense ne olacak yani.herkes ilk sevgilisiylemi evlenmek zorunda.ondan önce biriyle beraber olup sonra da anlaşamyıp ayrılmış olabilirsin, bundan daha doğal ne olabilir? Siz de sevgilinizin ilki değilsiniz, aynı şey ikisi de.ama tabi erkekler istediği kızla gezip tozabilir, kızlarsa ilk görüştükleri kişiyle evlenmek zorunda dimi!!!
o kendini evlencegi insana saklamis. ben yasadim diyr sorun ediyor. ama sonra benimle evlenmeden de yasadi bazi seyleri. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. kendisine de dedim. ben sana evlencegim kiz dedim diyor. bu zamana kadar kimseyi ailemle tanistirmadim diyor. o yuzden yasadim bu zamana kadar kimseyi sevmedim diyor.
ne biliyim kizlar yabeni sevmedigini dusunmuyorum kesinlikle
Hee seven aşağılar diyorsun.
Allahım yav.
Bu kadar mı körsün,sağırsın cidden!
"Ne annenin ne senin keyfini bekleyemem, sizin bana vereceginiz puani da el pence dinleyemem...
Ya ben seni seviyorum bitti gerisi onemli degil dersin, ya da ben bitti gerisine gerek yok derim...
Karar senin" de, gercekten de onun tavrina gore sen de devam et ya da ayril...
Erkeklerle ciddi iliski yasayin, anne etegindeki ergenlerle degil![]()
Adam alicani almis alttan vurduruo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha simdiden bunu dile getiren adam..
ilerde evlendiginizde her tartismada yuzune vurur , bence iyi karar vermelisin..
kimse süten cikma ak kasik degil , daha cok yenisiniz ve bencede iyi karar ayrilik...
26 yaşında bir kızın daha önce biriyle öpüşmüş olmasına bu kadar şaşıran bir adam herhalde 28 yıl boyunca evinin balkonunda çekirdek çitlemek haricinde sokağa çıkmamış bir adam olsa gerek. Kendisi de hiçbir şey yaşamamış, bir de üstüne üstlük bir kız onu bir şeyler yapmaya zorlamış... Tabii, neden olmasın?![]()
yanlis bi ithamda bulunuyorsun bence alacagini almis ne demek.. yeni problem ettigi bisey degilki. benimde iliskide hatalarim oldu hatta ayrilsa kimse demezdi nasil ayrilirsin diye. ama ayrilmadi.
o zaman bende aldim.alicami vazgeciyim ondan...
Sen sadece eski sevgilinle opustugunu bu sevgilinle ileri gittigini soluosun yada ben ole anladim o zaman bu erkek arkadasinin daha ozel olmasi gerekmio mu erkek arkdsinin gozunudede sen ole bu opusmeyi bile sorun etmis bundan ayrildiginda sonraki de o zaman bunu sorun edicektir bunu sorun eden biriyle nie daha ileriye gidiosun ozel olman gerekirken hala ima yapior
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarin %85inin saf oldugunu dusunuyorum.
Siz hic bir kizin sevgilisine tecavuz ettigini vs duydunuz mu ne demek zorla? kilif olarak bunu bulmus.
Hayir iliskin olsa bunu kabul etmese kendi bakirse bi'bakima onu da anlarim.
Ama yok ben eskiden mercimegi firina vermis olabilirim ama sen asik oldugun adami opemezsin bile demesi direk terketmelik.
Ayrica anlamadim siz bu adamla birlikte mi oldunuz? Eger oyleyse gecmis olsun gun gelecek cat diye ayrilcak "ühühü annem benden once birini optugunu ogrendi ayrilmamiz lazim" diyecek.